Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky víte jaká je to značka kočárku? Díky moc ![]()
Peg-Perégo to neni 100%!! Tohle je nějaká obyc znacka. Neni to Tako?
Vypadá to na Peg-Pérego classico. Měla jsem ho na syna. Nebo Hoco - ten vypadal taky hodně podobně.
Příspěvek upraven 24.10.14 v 10:52
@Adélky píše:
Vypadá to na Peg-Pérego classico. Měla jsem ho na syna.
Neni. Peg-Perégo Classico mam a je jiný, viz moje foto. I starší typy mely vždy značku na korbe uvedenou a nikdy nebyly takovéhle barvy.
http://www.detske-kocarky.cz/…art-basic-i1
nemuže to být tento???
@Třesulka píše:
@InExile Já bych souhlasila, že je to on.
já fakt nevím…deti nemám takže kočárkum moc nehovím, ale tuhle jsem na nej narazila a docela zajimavé kombinace, asi bych uvažovala o nečem takovém, nejdřív mimčo jezdí stejne v kočáře a až pak šup s ním do sportáku…co jsem četla docela si ho i chválej i když je polskej..
Radko: Psala jsem, že možná. My měli jednobarevný a modrý, ale já měla kočárků tolik, že mi splývají
.
Mam ten sami, v jine barve a taky nevim co to je za znacku, mam ho s druhe ruky a pan nevedel co to je..
Ahoj, není to náhodou JEDO Bartatina? My měli právě to JEDO a je to dost podobné.
@Jitus.Slavickova Ten tvůj vypadá jako starší verze Touranu.
To ti nepovím, ale přesně tenhle typ kočárku jsem měla, jen jinou barvu a byla jsem maximálně spokojená…velká korba, velkej košík, Matylda tam jezdila do 10 měsíce, pak teda na kšírách, ale můžu jen doporučit. Levný a účelný…