Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím máte někdo skušenosti s tímto kočárkem? Jak jste spokojeni s hlubokou a i sportovní verzí? děkuji všem
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...Hluboka korbička krásně prostorna, a sporťák je těžký jako kráva. Takže odpočívá ve sklepe a čeka na další mimi a ja maleho vozím v quinny speedi.
@maranafa píše:
Hluboka korbička krásně prostorna, a sporťák je těžký jako kráva. Takže odpočívá ve sklepe a čeka na další mimi a ja maleho vozím v quinny speedi.
U nás to dopadlo naprosto stejně i se značkou sporťáku. Teď bych ještě dodala, že se nedá dát ke korbě skejtík. Teda dá, ale nedá se s tím pořádně chodit.
Já bych ho znovu nekoupila. Ale posloužil dobře, až na pár drobností.
@maranafa naštěstí o 2,5 roku, tak starší už šlape, ale když bylo náhodou potřeba vyjet, tak mimino do šátku a starší do kočáru. Uvažovala jsem o dokoupení korby ke Quinnymu, ale ta je hrozně krátká, že jsem to vzdala. Mimino je letní, tak bych ráda, aby se v zimě do korby vlezlo i s fusakem.
Třeba ti půjde chodit.
Osobně bych to teď řešila tak, že bych koupila korbu z druhé ruky, asi Roana a pak si koupila nějaký kvalitní sporťák s tím se přeci jen najezdí víc a pokud se člověk trefí, tak nejsou ani potřeba golfky.
Ja uvaziji o manduce.Nam se narodi v zime a rozdil bude 20 mesicu.
Tak uvidime, ale ten 17 mesicni mi zatim utika tam kam nechci. ![]()
Takze zatim se jeste vozi a pak se uvidi. Kazdopadne dekuji ![]()
Maximální spokojenost. Malému jsou 2roky a ani jsem nekupovala golfáč, protože jsem fakt s tímto kočárkem moc spokojena.
Korba velká, hluboká, vydrží dlouho i pro větší děti, což ten náš byl.
Kočárek celkově velmi stabilní.
V terénu jsme za ty dva roky několikrát píchly kolečka, ale mám šikovného manžela a ten to vždy opravil. Je fakt že terény jezdíme trochu i více extrémní, takže možná ber tuto informaci pro tebe jako nezcela důležitou. Také brzy už začínají po 2 letech blbnout, ale manžel opět opravil.
Sporťák taky výborný. Nedám na kočárek dopustit!! Vřele doporučuji!
kamarádka ho má taky a koupila si už pak za sporťák golfáč, protože jezdí často s mimčem autobusem a vlakem. Tento kočárek je pro toto časté cestování těžší, ale pro běžné používání je v pohodě. já taky občas jezdím busem či jinou dopravou a dá se. Totˇ moje zkušenost.