Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, co máte tento kočárek, prosím, poraďte…Jde mi o sportovní verzi.
Stále malého (8m) vozím v hluboké korbě, ač je tam teda dost na těsno. Ale ze sporťáku jsem jakási rozpačitá. Filip nesedí a ani nějakou dobu ještě nebude, není ani s oporou moc stabilní. Takže polosed pro něj ještě není. V protisměru jízdy a v úplném lehu se jezdit prostě nedá. Těžiště kočárku je na těch malých kolečkách a má tendence se překlápět. Ve směru se zase nelíbí prckovi, protože na mě nevidí a poplakává.
Prosím, pokud doma máte tento kočárek, jak jste přechod na sporťák řešily? Je překlápění kočárku „normální“ dělají to i jiné, když jsou v leže? Až na drobné mouchy, jsem s ním do teď spokojená, ale toto mě teda rozhodilo. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SZdravím, tak my tento kočárek máme, malému je 14 měsíců, ve sporťáku jezdí už dlouho, tuším od 6-7 měsíců a problém v tom, že by se kočár nějak převažoval jsme teda nikdy neměli, i ted když v něm spí, ho vozím v protisměru, tak že já na něj vidím a úplně v pohodě, tak teda nevím, jestli máme úplně ten stejný kočár, ale podle názvu ano.
@Maminka Péťa Opravdu? Když sklopíš kočárek do úplného lehu, v protisměru, nepřevažuje se? Pásy jsem musela dát, do té nejnižší polohy-mohlo to mít vliv. Protože, takto bych uvažovala o reklamaci…Ten kočárek se nedá ani nadzvednout.
Je pravda, že v úplném lehu ho vozím málokdy, spíš v té druhé poloze, to má jen trošku nadzvednutou hlavičku, jakoby měl třeba polštářek to by určitě tak mohl být i když ještě nesedí, ale v úplném lehu se nám taky nepřevažuje, je to na to dělaný, tak jestli jen přece někde není chyba..A jak se nedá nadzvednout?
@Maminka Péťa Když chci třeba najet na obrubník, má i manžel, co dělat, protože váha malého je maximálně na těch malých kolečkách.
Tak to asi neporadím, opravdu takový problém nemáme. Ještě mě napadlo, jestli třeba nemáme jiný model, kde jsou ta přední kolečka menší, myslím, že i takový jsem viděla, my ty kolečka máme relativně velký a stabilní, jedině se poptat v prodejně, kde jste ho kupovali, ale úplně normální to asi nebude..
@Maminka Péťa Máme ta klasická nafukovací kolečka, ne ta „tenká“. Už jsem psala dotaz dodavateli. Tak jsem zvědavá. Jestli ho budu muset reklamovat, mě klepne, jak budu bez kočárku ![]()