ABC Design Viper S4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5154
26.10.14 21:08

ABC Design, Viper S4

Maminky, co máte tento kočárek, prosím, poraďte…Jde mi o sportovní verzi.
Stále malého (8m) vozím v hluboké korbě, ač je tam teda dost na těsno. Ale ze sporťáku jsem jakási rozpačitá. Filip nesedí a ani nějakou dobu ještě nebude, není ani s oporou moc stabilní. Takže polosed pro něj ještě není. V protisměru jízdy a v úplném lehu se jezdit prostě nedá. Těžiště kočárku je na těch malých kolečkách a má tendence se překlápět. Ve směru se zase nelíbí prckovi, protože na mě nevidí a poplakává.
Prosím, pokud doma máte tento kočárek, jak jste přechod na sporťák řešily? Je překlápění kočárku „normální“ dělají to i jiné, když jsou v leže? Až na drobné mouchy, jsem s ním do teď spokojená, ale toto mě teda rozhodilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.10.14 21:30

Zdravím, tak my tento kočárek máme, malému je 14 měsíců, ve sporťáku jezdí už dlouho, tuším od 6-7 měsíců a problém v tom, že by se kočár nějak převažoval jsme teda nikdy neměli, i ted když v něm spí, ho vozím v protisměru, tak že já na něj vidím a úplně v pohodě, tak teda nevím, jestli máme úplně ten stejný kočár, ale podle názvu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
26.10.14 21:48

@Maminka Péťa Opravdu? Když sklopíš kočárek do úplného lehu, v protisměru, nepřevažuje se? Pásy jsem musela dát, do té nejnižší polohy-mohlo to mít vliv. Protože, takto bych uvažovala o reklamaci…Ten kočárek se nedá ani nadzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 21:53

Je pravda, že v úplném lehu ho vozím málokdy, spíš v té druhé poloze, to má jen trošku nadzvednutou hlavičku, jakoby měl třeba polštářek to by určitě tak mohl být i když ještě nesedí, ale v úplném lehu se nám taky nepřevažuje, je to na to dělaný, tak jestli jen přece někde není chyba..A jak se nedá nadzvednout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
26.10.14 21:59

@Maminka Péťa Když chci třeba najet na obrubník, má i manžel, co dělat, protože váha malého je maximálně na těch malých kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 22:02

Tak to asi neporadím, opravdu takový problém nemáme. Ještě mě napadlo, jestli třeba nemáme jiný model, kde jsou ta přední kolečka menší, myslím, že i takový jsem viděla, my ty kolečka máme relativně velký a stabilní, jedině se poptat v prodejně, kde jste ho kupovali, ale úplně normální to asi nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
26.10.14 22:09

@Maminka Péťa Máme ta klasická nafukovací kolečka, ne ta „tenká“. Už jsem psala dotaz dodavateli. Tak jsem zvědavá. Jestli ho budu muset reklamovat, mě klepne, jak budu bez kočárku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 22:11

No, tak to jsem zvědavá, jak se to vyřeší, držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí