Bebivita junior 1+ dávkování?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bebivita junior 1+ dávkování ?
Ahojky, chtěla bych se zeptat na dávkování Bebivity junior 1+…
Celou dobu jsme byly na Sunaru a ted od roka jsem koupila bebivitu a je tam dávkování tak divne, na 170ml mleka…mala mi ale vypije tak 270
tak bud jsem uplne mimo nebo to je jinak, ale píší tam ze je to do hrnecku, tak jak to vlastne je, jestli ji to bude stačit kdyz pije z lahve tech 270?
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vychází to 30ml=1 odměrka
Máme jí taky a dělám z 210ml a 7 odměrek
- Citovat
- Upravit
Aaa super, díky moc ja se lekla jestli to neni naky speciální mliko
uz mi to asi nemyslí nebo co
deky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaU I kdyby to bylo spešl mlíko, tak mému by 170ml nestačilo
Není zač ![]()
- Citovat
- Upravit
No já bych dávala co odměrka to 45 ml vody, dle návodu. Já bebivitu používám od narozeni a to davkování se dá vypočìtat.215 ml vody a 5 odměrek,260 ml vody a 6 odměrek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dagmar83 Klasická Bebivita má jiný počet dávkování (-1 odměrka) od této 1+ ![]()
- Citovat
- Upravit
No pro novorozence je to jinak, my ted máme od 6 měsíců tam je to taky jinak( je nam 8 m) no a právě od toho roku je to 125 ml vody a 3 odměrky a pak 170 ml vody a 4 odměrky, což je rozdíl 45 ml vody na 1 odměrku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dagmar83 Ale u Kindermilch co se tu bavíme je psané 150ml vody a 5 odměrek, to dělá těch zmíněných 170ml. Takže to vychází fakt 1 odměrka = 30ml vody. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě dodám že sem se teď na to koukala na netu, na to dávkování a je teda fakt že bebivita má to dávkování takový divoký, ale zase ta cena je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je divný, koukni na mv-shop.cz a tam si najdi to mléko a rozklikni ho a tam píšou jiné dávkování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dagmar83 On je právě rozdíl v dávkování. U novorozence jsem dvala těch 45ml na 1 odměrku, podle výpočtů na zadní straně. Tady je to takhle. Štve mě že je to pokaždé jinak. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Dagmar83 http://www.eshopzdravi.cz/…nior-1-500g/ a http://www.eshopzdravi.cz/…ci-mkv-500g/ je rozdíl… Ty se bavíš asi o tom druhém, já o tom prvním…
- Citovat
- Upravit
Ja mluvím o tom médovi s těma kostkama takže myslíme asi to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dagmar83 Tak pak vidíš cituji: „Na 170ml mléčné výživy použijte 150ml převařené piné vody a 5 odměrek Bebivita JUNIOR 1+.“ Je to tak psané i na krabici, takže když si to spočítáš, vychází to správně a nevím kde jsi vzala těch 45ml…
- Citovat
- Upravit