Bebivita Kindermilch 1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bebivita Kindermilch 1
Ahoj maminky, Včera jsem načala první krabici Bebivita Kindermilch 1 a jsem nějaká zmatená ![]()
Jednak mi vadí, že 1 se dávkovala jinak, 2 a 3 stejně (ale jinak než 1) a tohle Kindermilch 1 se zas dávkuje úplně jinak, jen odměrka zůstává stejná, ale co nadělám ![]()
Malé je 13m. Co mě zarazilo je, že na obalu uvádějí, že doporučená denní dávka tohodle mlíka je 330ml, ale naše mrně vypije ráno 240ml a večer dokonce 280ml mléka, o snížení nemůže být řeč, byla by hladová a I všude jinde píšou ze půl litru mléka v roce je ideální stav.
Dál mě zarazilo, že se má krmit mléko z hrnečku - chápu to kvuli zoubkům, ale upřímně, které dítko v roce umí pít z hrnečku?
Já to malou učím od půl roku, lokne si jednou, ale že by se nějak napila, to těžko ![]()
Kdo krmíte tohle mlíčko, jak dávkujete? krmíte z hrnku či lahve či nějakého speciálního hrnečku? Kolik toho Vaši špunti vypijí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mliko davam do lahve. Hrnicek co mame mi prijde malej. A pije jen vecer a to z 210 ml vody. Davkuji odmerku na 30 ml vody. Jo a ted jsem koupila v Lidlu krabici za 90 Kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stephora neřeš to a dávej, jak je zvyklá. Všechny UM mají od tohoto věku doporučení pít z hrnku. Podle mě to tak mají kvůli zubům. Některé děti tak pijí, jiné ne. Pije z láhve? Chutná jí to? Nech jí to. Ty jsi máma.
Totéž množství, koukni na 4 různá UM pro děti tohoto věku (my jednu dobu střídali) a všude je jiné dávkování.
Můj první pil vždycky víc, než je doporučení a malej teď pije méně.
- Citovat
- Upravit
Ta davka 330ml je doporucena neni maximalni. Doporucena je podle toho kolik v tom je vitaminu atd pro dite tohoto veku na den. Tak ze to muze byt klidne jako minimalne 330ml na den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stephora
ahoj, nevím jestlis to mlíko kupovala tady nebo v německu. Já por něj dlouho jezdím do německa a je faktem, že ještě před rokem bylo nepatrně jiné dávkování, to se ale pak změnilo takže teď to vychází na 30ml 1 odměrka stejně jako u každého jiného kojeneckého mléka. Doporučenou denní dávku podle ě řešit nemusís. Jsou i děti které v roce mléko vůbc nepijí a taky se nic neděje-prý, já nvím, u nás pije bebivitu ještě i ten tříletý ![]()
a jestli z láhve nebo flašky je podle mě taky jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maja82 kupuju v čr, do němec mám daleko
my měli předtím Babylove, ta se dávkovala taky jinak, ale úplně první mlíko, do nějakých 8m, jsme měli Hipp a ten se dávkuje stejně jako teď Bebivita K1… takže si ráda zvyknu na to, na co už jsem byla zvyklá ![]()
@slivovicka já chci taky krabici za 90 Kč
u nás v Lidlu je ve výprodeji nemaj ![]()
Já se bojím kvuli zubům, dávám jí mlíko v posteli a pak už spí, čistíme předtim při koupání, ale ona to vyžahne za 5 minut, necmrnda to 2hodm, tak sand to bude dobry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stephora ja na tu cenu koukala
maji slevu na vsechny veci od Bebivity. Brno Lisen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem z Prahy západ, z Chrášťan, Lidl tu máme v Rudné…no, podívám se tam. Ona je akce na Bebivitu i v Globusu, myslím -20% (a ještě neco na tu jejich kartu), tak se vydám tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holkyja male tez kupuji, tak 14 dni spatky sem byla v tescu nakoupit male veci na vanoce.. Uz sem akorat sla platit kdyz ses vsimla ze pani na pul sklada mliko, tak sem ji v dobre vire upozornila ze tam ma spatnou cenu, no rekla mi ze je cena spravna, no ani sem nepremyslela a zbalila vsechny ci tam mnela.. Cestou domu sem si nadavala ze sem se nepodivala do kdy jsou. Nakomec sem zjistila ze jsou do roku 2015..m
Mela sem velkou radost.. Jedna krabicka me vysla ns 17,40,–… No nechali by ste to tam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra3890 jako vážně za 17.40 krabice??? v tescu takhle levná bebivita? Nestahujou to z trhu či co??? to by byl průšvih, máme ho rádi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj za 17,40 neboj sama sem na to nevěřícně čuměla.. měli jen 10 krabic vic toho neměli, když sem byla v jinym tescu tak tam ho měli normálně v regalu, za ted nevim asi za 170,–…bud se toho potřebovali ryhle zbavit, nebo fakt nevim,, vim že v lidlu to mají za 90 myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra3890 taky bych jich vzala celejch 10
V Lidlu to jsou asi doprodeje, protože v letaku to nemaj…(nebo jsem slepá
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit