UM 3x za noc u ročního dítěte

6131
30.11.14 22:51

UM 3x za noc u ročního dítěte

Ahoj, 14měs synek se mi v noci začal dožadovat UM 3× za noc. Poprvé má UM před spaním ve 20,30, pak se budí kolem 24hod a dále ve 2hod, mezi 4-5hod… :roll: Už jsem zkusila dát vodu, nebo jenom pochovat, pohladit, ale za chvíli se zase vzbudí a řve jak tur. Když mu dám mléko, tak většinou usne. Dávám UM z DM, nemáte někdo zkušenost, že by měly děti po tomto UM hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35775
30.11.14 22:54

Co veceri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.11.14 22:55

Hlad určitě nemá. Zkus dat večer třeba v 7 normální jídlo, um pak třeba do postele, ale pak prostě už ne. Spis si jenom zvykl, že ma um vždycky když se vzbudí. Já bych teda nedala. Maximálně vodu. Malá se mi budí jednou na pití v noci, ale dá si trochu vody a spí dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25158
30.11.14 22:55

Já kojím 3×-4× za noc 17 měsíční. Vše, co popisuješ jsem taky zkoušela, ale bez výsledku. JE jasné, že s UM je to náročnější… Kamarádka měla něco podobného s malou a prostě se jednoho dne naštvala a nepolevila… šlo to hned.
Zkus knížku „každé dítě může dobře spát“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.11.14 22:58

Dcera tohle měla do cca tří let :-)
Syna kojím a taky víckrát-jsou mu dva…
Asi mám žravé děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.14 23:03

Tohle mi delal synv tomto veku, jen slo o stavu a ne mliko. Kdyz lemtal tak casto, ze jsem homusela nekdy i dvakrat za noc prebalit, tak jsem se nastvala a nedostal. Povedlo se mi to stahnout na 1× za noc a uplne se to odbouralo az nekdy v 22 mesicich, kdy jsemmu uplne prestala davat mliko na uspani do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
30.11.14 23:25

Zkoušela jsem všechno, nedala jsem mu a usnul vždycky na 10min a vzbudil se s ještě větším řevem. Takhle to šlo až do 5hod do rána, kdy dostal UM a usnul. V pokoji mi spí ještě tříleťák, takže se snažím, aby malý moc dlouho nevřeštěl. On je chudokrevný a má sníženou imunitu, takže nemá takovou chuť k jídlu. Někdy toho sní přes den dost, jindy nechce skoro nic, ale rozdíly v noci nevidím. Ještě donedávna jsem mu dávala 1× za noc a teď toto. On teď i hůře spí, nejspíš se mu začaly zdát divoké sny, tak se asi tím mlíkem i uklidňuje :nevim: Jenom jsem chtěla vědět, jestli tu nemá někdo zkušenost, že se po změně UM třeba spaní zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.11.14 23:36

@1pipa já bych Um neměnila…a ani bych UM v noci nedávala, vím, že jsi ráda, že se uklidní, ale kazí si zoubky, nám to těsně před prvním rokem dr. razantně zakázal a prý dítě v tomto věku už vydrží spát celou noc bez jídla…musela jsem z počátku nahradit vodou čistou, házel po mne lahve, ale potom se přestal budit uplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.11.14 23:47
@1pipa píše:
Ahoj, 14měs synek se mi v noci začal dožadovat UM 3× za noc. Poprvé má UM před spaním ve 20,30, pak se budí kolem 24hod a dále ve 2hod, mezi 4-5hod… :roll: Už jsem zkusila dát vodu, nebo jenom pochovat, pohladit, ale za chvíli se zase vzbudí a řve jak tur. Když mu dám mléko, tak většinou usne. Dávám UM z DM, nemáte někdo zkušenost, že by měly děti po tomto UM hlad?

a co má k večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.12.14 00:34

Zkusila bych veceri pozdeji event.dat neco sytejsiho k veceri. Jinak um bych mu v noci davala tak, jak si rekne, ale to jsem asi jedina a hlavne na to ty se neptas :-) se zmenou um zkusenost nemam a moc bych v to neverila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.14 07:46

Řešila jsem podobnou věc. Nejprve jsem odbourala mlíko, přišlo mi nesmyslný, aby v roce v noci jedl. Dostával čaj. Budil se ale stejně často jako na mlíko. Tak jsem odbourala i noční buzení dle knihy Každé dítě může dobře spát. Budí se spokojený, vyspinkaný…já taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
1.12.14 08:42

Našemu synovi bude rok za týden, dávám mu UM od Hami. Dva měsíce chodil spát v 18h a vzbudil se až v 6-6:30. Poslední týden se vzbudí kolem půlnoci a ječí a ječí až polevím a dám mu mlíko. Taky mě to už štve, ale přikláním to klubajícímu se zubu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.14 08:51
@smudlik.esta píše:
Hlad určitě nemá. Zkus dat večer třeba v 7 normální jídlo, um pak třeba do postele, ale pak prostě už ne. Spis si jenom zvykl, že ma um vždycky když se vzbudí. Já bych teda nedala. Maximálně vodu. Malá se mi budí jednou na pití v noci, ale dá si trochu vody a spí dal.

vaši jistotu o cizim hladu bych teda chtela mit.

• Citovat
  • Upravit
1394
1.12.14 08:53
@Anonymní píše:
vaši jistotu o cizim hladu bych teda chtela mit.

Proč anonymne? Se snad stydíte za svůj názor? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.12.14 08:54

Dcera mi mliko v noci pila do 20m (1×)
syn do 2,5roku (3-6×)

Jinak ja take s nazory druhu „hlad urcite nema!“ teda rozhodne nesouhlasim… a nedovedu si predstavit, jak tohle muze cizi clovek posuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí