Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bohunsed píše:
tyhle bedny ale vypadají dost ošklivě
Ta bedna se bude páčit, škoda nějaké lepší! A dá se zkrášlit, natřít.. je to dřevo, proboha!
Já vím, proč říkám, že já to vyrábět nebudu.
![]()
@bohunsed píše:
tyhle bedny ale vypadají dost ošklivě
S tím se dá pracovat. A jde to ještě levněji, když se koupí nezpracovaná OSB deska, nařeže a stluče (slepí
).
@WaIl píše:
Já vyrábět nebudu, takže první z Vás vyhrává:http://www.dakota-trading.cz/…revena-bedna
Nemaji skladem ![]()
@bohunsed no to je fakt, že tatínek by vybral vnitřek a syn by zabavil bednu a páčidlo
Jen bych se bála, aby se pak páčidlem nepustil i do dalšího nábytku ![]()
@WaIl píše:
A pro druhou zájemkyni:http://www.dakota-trading.cz/…revena-bedna
Teda jestli Vám neva, že jsou použité!
A 30 let stare z dob Ceskoslovenska
zrejme z nejakych vojenskych ulozenek ![]()
@Roker píše:
A 30 let stare z dob Ceskoslovenskazrejme z nejakych vojenskych ulozenek
Na krabici, kterou někdo vypáčí a rozštípe, bych to určitě řešila, aby byla nová a krásná.
![]()
Jde snad o ten nápad. A i taková krabice se dá natřít, dát na ní velkou stuhu, mašli..
Jé, co jsou lidi schopni zrenovovat, to občas koukám.
A když nechcete platit drahé peníze té firmě, co to prodává, tak proč ne.
Jak už jsem psala, mně se to jako nápad líbí, ale vyrábět nebudu.
Tak zdalipak se někde bedna nakonec realizuje. U nás měla být dneska, dokonce mám i zabalený páčidlo, ale společný vánoce letos padly
Asi tak po 25 letech se letos poprvé 23. nesejdeme. Jsem docela ráda, že jsem se to dozvěděla dřív, než jsme tu bednu s manželem fakt dali dohromady, bo bych ji jinak asi roztřískala já na kousky
Dopadla jste alespoň některá líp než já?
Ahoj. Pridavam se s dotazem - sehnal nekdo nekde tu drevenou bednu? Diky
Ahoj, taky hledam bednu
ale spíš proto, ze mi nevyhovuje obsah origo bedny..
Znate podobne krabice na Martenbox.cz? Ta s tim palivym cernochem je dobra
edit admin - osdtraněn odkaz
Podle mě je to kravina za to dávat tolik peněz. Nemám problém zaplatit za dárek či službu, pokud tomu odpovídá obsah. Obsah té bedny se dá pořídit za 30% z uvedené ceny. Znám konkrétně jednoho výrobce potravin, které se tam často vyskytují a vím jaké má ceny. Ty bedýnky normálně prodává Hornbach, Obi, Baumax, Pepco za 50Kč, ta sláma uvnitř je taky za pár kaček. Opakuji nemám problém dát prodejci 300% marži pokud tomu odpovídá produkt, ale za to že někdo koupí věci a dá je do bedýnky…Ale nepochybně má obchod úspěch, jinak by tak dlouho nefungoval.
Jen tak mimochodem pro zasmání, kdyby jste chtěli někoho místo potěšení dárkem trochu naštvat, doporučuji darujhovno.cz super dárek pro šéfa, nebo tchýni, nebo příjemnou paní za přepážkou na úřadě.
@bohunsed píše:
Ahoj holky, minulý týden jsem tu někde narazila na tip na dárek pro muže. Byly to takové dřevěné bedny s různými věcmi uvnitř a muselo se to vypáčit. Neuložila jsem si odkaz a teď to nemůžu najít, nevíte někdo?
Taky jsem na to koukala, ale příjde mi to dost drahé, mohu spíš doporučit Dárkové krabičky od https://www.candylife.cz/ za super cenu a radost to udělá stejnou ![]()