Bedna pro muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5727
11.11.15 20:09

A ještě lepší nabídka pro další:

http://www.drevomaterialy.cz/…/product.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
11.11.15 20:48
@bohunsed píše:
tyhle bedny ale vypadají dost ošklivě :(

8o Ta bedna se bude páčit, škoda nějaké lepší! A dá se zkrášlit, natřít.. je to dřevo, proboha!

Já vím, proč říkám, že já to vyrábět nebudu. :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.11.15 21:13
@bohunsed píše:
tyhle bedny ale vypadají dost ošklivě :(

S tím se dá pracovat. A jde to ještě levněji, když se koupí nezpracovaná OSB deska, nařeže a stluče (slepí :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
3
14.11.15 07:49
@WaIl píše:
Já vyrábět nebudu, takže první z Vás vyhrává:

http://www.dakota-trading.cz/…revena-bedna

:palec:

Nemaji skladem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.11.15 07:34

@bohunsed no to je fakt, že tatínek by vybral vnitřek a syn by zabavil bednu a páčidlo :-D Jen bych se bála, aby se pak páčidlem nepustil i do dalšího nábytku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
21.11.15 02:03
@WaIl píše:
A pro druhou zájemkyni:

http://www.dakota-trading.cz/…revena-bedna

Teda jestli Vám neva, že jsou použité!

:lol:

A 30 let stare z dob Ceskoslovenska :-) zrejme z nejakych vojenskych ulozenek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
21.11.15 06:46
@Roker píše:
A 30 let stare z dob Ceskoslovenska :-) zrejme z nejakych vojenskych ulozenek :-)

Na krabici, kterou někdo vypáčí a rozštípe, bych to určitě řešila, aby byla nová a krásná. :lol: :roll:

Jde snad o ten nápad. A i taková krabice se dá natřít, dát na ní velkou stuhu, mašli..
Jé, co jsou lidi schopni zrenovovat, to občas koukám.

A když nechcete platit drahé peníze té firmě, co to prodává, tak proč ne.

Jak už jsem psala, mně se to jako nápad líbí, ale vyrábět nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
21.11.15 08:58

Jasne, pokud neni plna oleje, smiru smradu a cervotocu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.12.15 13:31

Tak zdalipak se někde bedna nakonec realizuje. U nás měla být dneska, dokonce mám i zabalený páčidlo, ale společný vánoce letos padly :? Asi tak po 25 letech se letos poprvé 23. nesejdeme. Jsem docela ráda, že jsem se to dozvěděla dřív, než jsme tu bednu s manželem fakt dali dohromady, bo bych ji jinak asi roztřískala já na kousky :zed: Dopadla jste alespoň některá líp než já?

• Citovat
  • Upravit
68
5.11.16 22:03

Holky, sehnala jste někde některá bednu? Prázdnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
19.11.16 12:20

Ahoj. Pridavam se s dotazem - sehnal nekdo nekde tu drevenou bednu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.11.16 10:25

Ahoj, taky hledam bednu :D ale spíš proto, ze mi nevyhovuje obsah origo bedny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.17 20:58

Neco podobneho

Znate podobne krabice na Martenbox.cz? Ta s tim palivym cernochem je dobra :) ****

edit admin - osdtraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.1.17 21:29

Podle mě je to kravina za to dávat tolik peněz. Nemám problém zaplatit za dárek či službu, pokud tomu odpovídá obsah. Obsah té bedny se dá pořídit za 30% z uvedené ceny. Znám konkrétně jednoho výrobce potravin, které se tam často vyskytují a vím jaké má ceny. Ty bedýnky normálně prodává Hornbach, Obi, Baumax, Pepco za 50Kč, ta sláma uvnitř je taky za pár kaček. Opakuji nemám problém dát prodejci 300% marži pokud tomu odpovídá produkt, ale za to že někdo koupí věci a dá je do bedýnky…Ale nepochybně má obchod úspěch, jinak by tak dlouho nefungoval.
Jen tak mimochodem pro zasmání, kdyby jste chtěli někoho místo potěšení dárkem trochu naštvat, doporučuji darujhovno.cz super dárek pro šéfa, nebo tchýni, nebo příjemnou paní za přepážkou na úřadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 12:11
@bohunsed píše:
Ahoj holky, minulý týden jsem tu někde narazila na tip na dárek pro muže. Byly to takové dřevěné bedny s různými věcmi uvnitř a muselo se to vypáčit. Neuložila jsem si odkaz a teď to nemůžu najít, nevíte někdo? 8o

Taky jsem na to koukala, ale příjde mi to dost drahé, mohu spíš doporučit Dárkové krabičky od https://www.candylife.cz/ za super cenu a radost to udělá stejnou :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný