Bedýnky Praha

6
20.1.23 20:13

Bedýnky praha

Chtěl bych se zeptat, kde přesně kupujete bedýnky s poničenych obitych potravin, a kde jsou třeba denně přibližně v jakých hodinach se obevujouu nás na v lidlu nemáme vůbec. Děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
20.1.23 20:18
@Davča93 píše:
Chtěl bych se zeptat, kde přesně kupujete bedýnky s poničenych obitych potravin, a kde jsou třeba denně přibližně v jakých hodinach se obevujouu nás na v lidlu nemáme vůbec. Děkuji moc za info

Já to moc nechápu, jde ti o nějaké bedýnky nebo o to, jaký přesně Lidl vyprodává zeleninu v bedýnce za 25 Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.1.23 20:19

@Cucajz ano přesně o tyhle za 25 Kč. Co vyprodavaji. Asi jsem se ne úplně přesně vyjádřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
20.1.23 20:23

Lidl na Českomoravské tyhle bedýnky má, ale nějak jsem nevypozorovala den nebo hodinu, kdy je tam mají :nevim: ale vím, že jsem je tam viděla i normálně přes den, nebylo to třeba jenom večer… Pak Lidl na Hájích má taky, tam chodí tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
21.1.23 00:50

Podle me je maji vsude, ale ne ve stejnou hodinu, proste jak jim to vyjde, kdyz maji cas je udelat a hodne zbytku. Ulovila jsem je nekolikrat, i jsem je nekdy nevzala, nebylo to snad skoro nikdy ve stejny cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová