Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěl bych se zeptat, kde přesně kupujete bedýnky s poničenych obitych potravin, a kde jsou třeba denně přibližně v jakých hodinach se obevujouu nás na v lidlu nemáme vůbec. Děkuji moc za info
@Davča93 píše:
Chtěl bych se zeptat, kde přesně kupujete bedýnky s poničenych obitych potravin, a kde jsou třeba denně přibližně v jakých hodinach se obevujouu nás na v lidlu nemáme vůbec. Děkuji moc za info
Já to moc nechápu, jde ti o nějaké bedýnky nebo o to, jaký přesně Lidl vyprodává zeleninu v bedýnce za 25 Kč?
@Cucajz ano přesně o tyhle za 25 Kč. Co vyprodavaji. Asi jsem se ne úplně přesně vyjádřil.
Lidl na Českomoravské tyhle bedýnky má, ale nějak jsem nevypozorovala den nebo hodinu, kdy je tam mají
ale vím, že jsem je tam viděla i normálně přes den, nebylo to třeba jenom večer… Pak Lidl na Hájích má taky, tam chodí tchýně.
Podle me je maji vsude, ale ne ve stejnou hodinu, proste jak jim to vyjde, kdyz maji cas je udelat a hodne zbytku. Ulovila jsem je nekolikrat, i jsem je nekdy nevzala, nebylo to snad skoro nikdy ve stejny cas.