Běh 100 metrů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kolik ti je? A kolik ubehnespri cooperovo testu? Jak dlouho behas? Jaky casy mas na 400 m, 800 m, 1 km, 5 km?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
baví mě běhat a podle času musím říct že to není až tak špatný. Kdybych to chtěla posunout dál, tak kam bych se měla přihlásit, popřípadě jaký bych měla mít čas?
Děkuji
Tak nejspíš do nějakého atletického oddílu, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Forrest Gump také nebyl nikde organizovaný a běhal rád a dobře. K čemu se potřebuješ někam hlásit? ![]()
Jinak cituji z wikipedie…Odhaduje se přitom, že lidské maximum na této trati se pohybuje kolem 9,25 až 9,40 s. Ženský světový rekord má nyní hodnotu o 0,91 sekundy delší. Tak posuď sama, jak jsi na tom?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže já bych právě rada běhala v nějakém reálném závodě. Proto se ptám kam se hlásit a tak ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokud je ti 12, tak v atletickym klubu, pokud ti je 25, tak si zaplat trenera, ktery ti sestavi plan. Zavodu jsou mraky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžecké závody pro veřejnost jsou co vim jen na dlouhé tratě 5 km a vice. Jsou snad ve všech okresech tak to můžeš zkusit. Závody na 100 m pro ‚amatéry‘ pořádá treba Sokol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je mi 19
Pochybuji, ze v 19 budes mit bez treninku nejakej super cas na stovku.
Kazdopadne si zajdi do nejakeho klubu, oni si te proklepnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madyb píše:
Běžecké závody pro veřejnost jsou co vim jen na dlouhé tratě 5 km a vice. Jsou snad ve všech okresech tak to můžeš zkusit. Závody na 100 m pro ‚amatéry‘ pořádá treba Sokol.
Přesně tak. A na „klasické“ závody musíš být členka nějakého atletického klubu. Tam z toho ale vyplývají určité povinnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je mi 19
No a za kolik tu stovku teda uběhneš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moringa me by zajimala spis 400, na ty stovce blbe zmacknes stopky a rázem mas cas jako Bolt ![]()
Příspěvek upraven 04.01.21 v 21:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
baví mě běhat a podle času musím říct že to není až tak špatný. Kdybych to chtěla posunout dál, tak kam bych se měla přihlásit, popřípadě jaký bych měla mít čas?
Děkuji