Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte všechny, především maminky s malými prcky.
Mám holčičku 14 měsíců a ráda běhám, obecně se hýbu. Hledám maminky, které chtějí nebo už běhají taky. I třeba s kočárkem, však víme, že času bez prcka mnoho není.
Jsem z Kladna Kročehlav.
Pokud by tedy měla některá zájem o sportující parťačku, tedy dvě. Tak se ozvěte. Majka
Škoda, v zimě jsme se přestěhovali od Kladna do Prahy.Ale vyběhla bych ráda.Samotnou mě to nebaví, leda bez dcerky se sluchátkama,a le k tomu se dostanu tak jednou měsíčně ![]()
ahoj, bydlim u Oazy, takže bažantice a vesničky kolem. Nebo od sletiště po cyklo a v lese.
@majkaema píše:, Kladno se nelíbilo?
Manžel dostal práci v Praze a nechtěla jsem aby každý den dojížděl a trávil 2 hodiny na cestě, tak jsme šly do Prahy s ním.
pro zichisek: tak to jo, my sice do práce dojíždíme, ale úplně chápu. Není to tak daleko, ale ušetřený čas pro rodinu se hodí. Tak ať se ti v Praze běhá dobře. ![]()
pro s mishka: kde běháš ty?
já neběhám (zatím), ale potřebuji se sebou něco udělat, dnes jsem viděla fotky z vítání a žádná sláva
Tak mě zaujala tvoje diskuze, že jsem si říkala, že se aspoň optám. Jinak my to máme nejblíž na Sletiště.
klidně se můžem domluvit a zkusit to, určitě nejprve pomalu, já teď taky neběhám pravidelně, ale to právě chci změnit. Takže kdybys chtěla, já mám čas zítra od 15 nebo o víkendu.
Taky třeba jak ti spí malá/ý, jeslti chceš běhat s prckem. Ale samozřejmě spát nemusí
.
Jééé, moc ráda bych se s tebou domluvila. Zítra nemůžu, víkendy věnujeme s malou tatínkovi, ale příští týden by to šlo. Jinak já mám 8-měsíční holčičku.
tak to je super, já budu moc příští týden pouze pondělí a úterý od odpo kdykoliv, pak jedem za babičkami. Ale po neděli budem zase doma. Tak si klidně řekni čas, jak by to vyhovovalo a budem se těšit na obě dvě.
Tak že bych se zakl. vetřela do diskuze když už jste se našly
Jestli by tu nebyla nějaká běhající maminka z Prahy???
a kde v praze teda jsi? mám tam kamarádky co běhají a mají taky děti.
@majkaema píše:
a kde v praze teda jsi? mám tam kamarádky co běhají a mají taky děti.
Bydlíme kousek od Černého Mostu.