Běh - maminky na mateřské, Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
31.5.12 20:32

Běh - maminky na mateřské

ahojte všechny, především maminky s malými prcky.

Mám holčičku 14 měsíců a ráda běhám, obecně se hýbu. Hledám maminky, které chtějí nebo už běhají taky. I třeba s kočárkem, však víme, že času bez prcka mnoho není.

Jsem z Kladna Kročehlav.

Pokud by tedy měla některá zájem o sportující parťačku, tedy dvě. Tak se ozvěte. Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
31.5.12 20:43

Škoda, v zimě jsme se přestěhovali od Kladna do Prahy.Ale vyběhla bych ráda.Samotnou mě to nebaví, leda bez dcerky se sluchátkama,a le k tomu se dostanu tak jednou měsíčně :roll:

• Citovat
  • Upravit
43
31.5.12 20:50

:(, Kladno se nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.5.12 20:55

Ahoj, jsem také z Kročehlav, kde běháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.5.12 20:57

ahoj, bydlim u Oazy, takže bažantice a vesničky kolem. Nebo od sletiště po cyklo a v lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 21:00
@majkaema píše: :(, Kladno se nelíbilo?

Manžel dostal práci v Praze a nechtěla jsem aby každý den dojížděl a trávil 2 hodiny na cestě, tak jsme šly do Prahy s ním.

• Citovat
  • Upravit
43
31.5.12 21:03

pro zichisek: tak to jo, my sice do práce dojíždíme, ale úplně chápu. Není to tak daleko, ale ušetřený čas pro rodinu se hodí. Tak ať se ti v Praze běhá dobře. :)

pro s mishka: kde běháš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.5.12 21:09

:mrgreen: já neběhám (zatím), ale potřebuji se sebou něco udělat, dnes jsem viděla fotky z vítání a žádná sláva :x Tak mě zaujala tvoje diskuze, že jsem si říkala, že se aspoň optám. Jinak my to máme nejblíž na Sletiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.5.12 21:12

klidně se můžem domluvit a zkusit to, určitě nejprve pomalu, já teď taky neběhám pravidelně, ale to právě chci změnit. Takže kdybys chtěla, já mám čas zítra od 15 nebo o víkendu.
Taky třeba jak ti spí malá/ý, jeslti chceš běhat s prckem. Ale samozřejmě spát nemusí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.5.12 21:29

Jééé, moc ráda bych se s tebou domluvila. Zítra nemůžu, víkendy věnujeme s malou tatínkovi, ale příští týden by to šlo. Jinak já mám 8-měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.5.12 21:33

tak to je super, já budu moc příští týden pouze pondělí a úterý od odpo kdykoliv, pak jedem za babičkami. Ale po neděli budem zase doma. Tak si klidně řekni čas, jak by to vyhovovalo a budem se těšit na obě dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 21:44

Tak že bych se zakl. vetřela do diskuze když už jste se našly :) Jestli by tu nebyla nějaká běhající maminka z Prahy???

• Citovat
  • Upravit
43
31.5.12 21:46

a kde v praze teda jsi? mám tam kamarádky co běhají a mají taky děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.5.12 21:47

Písnu ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 21:49
@majkaema píše:
a kde v praze teda jsi? mám tam kamarádky co běhají a mají taky děti.

Bydlíme kousek od Černého Mostu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová