Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mohla bych se zeptat odkud přesně jsi? Taky bych uvítala někoho z Barrandova. Nikoho tu neznám. Jinak mimčo teprve čekám-v srpnu. ![]()
Ahoj, jsme taky z Barrandova, mam 10-mesicni holcicku, chodime na prochazky do Holyne nebo Prokopskeho udoli. Prida se nekdo k nam?
Ahoj, ještě hledáte nějaké maminky z Barrandova? Mám 3měsíčního chlapečka, ale žádnou kamarádku s mimčem a občas bych potřebovala pokecat a třeba i poradit…
Ahoj, není tu maminka z Barrandova? Mám 7měsíčního syna a nikoho tu zatím neznáme. Ideálně maminka s dítkem podobného věku, abychom se mohli radit a „klábosit“ o těch našich zlatíčkách. ![]()
Myskano1 Ahoj
. Jsem z Barrandova a taky mám 7měsíčního chlapečka
..
Jééé, tak to je skvělé. Když chodím po venku a vidím ty skupinky kamarádek s kočárkem, tak jim trochu „závidím“. Oslovovat je nechci, přijde mi to malinko jako vtírání. Napsala jsem sem, abych třeba našla kamarádku a aby se syn pomalu seznamoval s jinými dětmi. Nechodíte třeba někam cvičit nebo plavat?
Zdravím vespolek
Bydlíme na Praze 5 krátce..všechny kamarádky z ruky..
Mám osmiměsíčního mrňouska a bylo by fajn mít tu nějakou kamarádku s miminkem na pokec, kočárkování…hned by bylo veseleji.
Najde se tu někdo z Hlubočep? Barrandova? těšíme se ![]()
@škebloun Ahoj ![]()
Jsem z Barrandova a mám 14ti měsíční holčičku ![]()
@Křížek1 Tak to je super! Můžeme se potkat třeba teď někdy s kočárkama, má být hezky
Kde jezdíte?
@škebloun Všude možně po Barrandově, do Prokopského údolí apod.
@Křížek1 Tak to jsme na tom podobně..my taky u Aterliérů, v Holyni, máme to tu obšancované docela daleko ![]()
@škebloun My asi dneska ven nepůjdeme, protože malá je po očkování trochu mrzutá a má lehce zvýšenou teplotu. Takže se můžeme dmluvit třeba na zítra pokud neudou padat trakaře a bude hezky
![]()
@škebloun U ateliérů???
Tak to musíte jezdit okolo nás, protože bydlíme naproti Lidlu ![]()
@Křížek1 My taky bydlíme kousek od Lidla…tak to je paráda, máme to kousek!
Tak tam pak rovnou můžeme dát sraz, jestli bude zítra nějak obstojně a malé bude fajn po očko. ![]()