Maminka a kamaradka z Prahy 5?

46
21.7.12 20:04

Ahoj, mohla bych se zeptat odkud přesně jsi? Taky bych uvítala někoho z Barrandova. Nikoho tu neznám. Jinak mimčo teprve čekám-v srpnu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
10.8.12 16:12

Ahoj, jsme taky z Barrandova, mam 10-mesicni holcicku, chodime na prochazky do Holyne nebo Prokopskeho udoli. Prida se nekdo k nam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.11.12 17:34

Ahoj, ještě hledáte nějaké maminky z Barrandova? Mám 3měsíčního chlapečka, ale žádnou kamarádku s mimčem a občas bych potřebovala pokecat a třeba i poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.3.13 22:54

Ahoj, není tu maminka z Barrandova? Mám 7měsíčního syna a nikoho tu zatím neznáme. Ideálně maminka s dítkem podobného věku, abychom se mohli radit a „klábosit“ o těch našich zlatíčkách. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.3.13 08:11

Myskano1 Ahoj :mavam:. Jsem z Barrandova a taky mám 7měsíčního chlapečka :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.3.13 10:17

Jééé, tak to je skvělé. Když chodím po venku a vidím ty skupinky kamarádek s kočárkem, tak jim trochu „závidím“. Oslovovat je nechci, přijde mi to malinko jako vtírání. Napsala jsem sem, abych třeba našla kamarádku a aby se syn pomalu seznamoval s jinými dětmi. Nechodíte třeba někam cvičit nebo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.14 11:10

Zdravím vespolek :mavam: Bydlíme na Praze 5 krátce..všechny kamarádky z ruky.. :nevim: Mám osmiměsíčního mrňouska a bylo by fajn mít tu nějakou kamarádku s miminkem na pokec, kočárkování…hned by bylo veseleji. :mrgreen: Najde se tu někdo z Hlubočep? Barrandova? těšíme se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.2.14 11:18

@škebloun Ahoj :mavam:
Jsem z Barrandova a mám 14ti měsíční holčičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.14 11:20

@Křížek1 Tak to je super! Můžeme se potkat třeba teď někdy s kočárkama, má být hezky ;) Kde jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.2.14 11:22

@škebloun Všude možně po Barrandově, do Prokopského údolí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.14 11:24

Tim „teď někdy“ nemyslim nutně dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.14 11:25

@Křížek1 Tak to jsme na tom podobně..my taky u Aterliérů, v Holyni, máme to tu obšancované docela daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.2.14 11:27

@škebloun My asi dneska ven nepůjdeme, protože malá je po očkování trochu mrzutá a má lehce zvýšenou teplotu. Takže se můžeme dmluvit třeba na zítra pokud neudou padat trakaře a bude hezky :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.2.14 11:28

@škebloun U ateliérů??? 8o Tak to musíte jezdit okolo nás, protože bydlíme naproti Lidlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.14 11:35

@Křížek1 My taky bydlíme kousek od Lidla…tak to je paráda, máme to kousek! :palec: Tak tam pak rovnou můžeme dát sraz, jestli bude zítra nějak obstojně a malé bude fajn po očko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová