běhání kluk 6 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
16.6.08 20:20
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
16.6.08 22:10

Ahoj, tak mi to nedalo-máme v rodině ortopeda…
A protože náš kluk je taky živel a pohybu pro něj není nikdy dost (už ve 2 letech ušel v pohodě 10km 8O ) a chceme ho dát na nějaký sport, tak jsem po přečtení těchto příspěvků sedla a zavolala.
Nevěřil vlastním uším 8O 8O 8O
Není ani starý ani nováček v oboru je cca 18 let - a rovnou mi řekl, že na něco takového ať zapomenu a že se to takto vytíženému dítěti (cituju) vymstí dřív nebo později, ale on by tipoval nejpozději do 20 kolena, do 30 kotníky… Samozřejmě chápu, že on vidí jen ta negativa, ale znám ho a vím, že své kluky pěkně prohání (tenis a plavání), tak myslím, že na tom, co říká něco bude…
Taková zátěž je fak tak pro dítě o pár let starší, aspoň myslím… :oops: Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.08 12:47

taky zírám…
tatínka bych nakopala do zadku a donutila bych ho navštívit s klukem sportovního lékaře.
jestlipak pan maratonec běhal v šesti letech stejné dávky jako syn?

promin zakladatelko, ale rozhodně nejsi hysterka. spíš bych řekla, že si měkká na to, pro:,–(it si svou. manžílek je zabedněnec nehledíc na synkovo zdraví. rozhodně bych pro:,–(ila návštěvu sportovního lékaře, který vám poradí, co je s ohledem na klukův vývoj přiměřené, či snesitelné. možná vám řekne, že takové dávky chlapec snese, pak at táta iklidně pokračuje v tréninku. Ale jako matka bych chtěla znát názor odborníka.
By mě zajímalo, jestli mu kluk za dvacet let poděkuje…ted je ještě „blbý“, chce se ukázat, být „jako tatínek“, na zdraví nepomyslí.

elda nepřihlášená

• Citovat
  • Upravit
2596
18.6.08 21:05

Ahoj tak vám děkuji za mnoho názorů no někdo radí že je to vpořádku někdo ne.Já už jsem naprosto rezignovala protože já nejsem měkká naopak jsem se rozčílila jako nikdy.jsem docela drsnák chlapi na volejbale si ze mě dělaj legraci jestli nenosím trenky.Na mího chlapa bych si ale musela sehnat soudní příkaz aby přestal dělat to co on si myslí že je vpořádku nebo jedině rozvod a pak by s ním běhal méně často.Jeho názor je at se podívám jak ténuje mládež že to není nic divnýho ale on nechápe že v šesti to neni mládež ale malý dítě.Jo a na kole ty jeho běhy jezdil už ve čtyřech pak už se jim to zdálo málo.Jiřik je teda celej po tatínkovi protože vždycky když přijde ze školy tak ho nedostanu k ukolum dokud si neudělá posilovačky jinak by snad nepřežil to dělá naprosto svobodně.Večer v posteli si místo pohádek čte o Zátopkovi jsou to uplný fanatici a když to zakážu tak nevím jestli to přežije
Zdravím ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.1.10 20:44

Zuzan, jak tak čtu o tvých dvou chlapech, tak za ty výkony je obdivuju oba. Ale připojil bych se k názoru toho ortopeda - tatínek si možná neuvědomuje, že jeho synek ve svém těle bude muset žít dalších 70 až 80 let. Že zničené tělo prostě nemůže vyměnit, jako se kupuje nové auto. Nevím, jestli to pomůže, ale navrhl bych mu zkrátit ty vzdálenosti a místo toho zařadit plavání a pěší turistiku. Hlavně u turistiky si člověk krásně vyčistí hlavu a hodí se do pohody. Mám pocit, že tvoji chlapi berou život moc jednostranně. Viděli třeba někdy ráno vycházet slunko nad pískovcovým skalním městem? To je prostě nádhera… Na tvém místě bych si zkusil prosadit letošní letní dovolenou někde v Česku a prochodil s nimi celé široké okolí. Fyzičku mají dobrou, tak by to pro ně neměl být problém. A třeba jim to přinese něco, co ještě nezažili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.1.10 22:06

Ahoj juro no diskuze už je trochu starší synovi je ted 9 let trénuje v oddíle atletiky celkem má i dobré výsledky.Manžel třífázově trénuje na maraton a já taky denně běhám už mě taky zblbli.Jinak i hodně jezdíme na kole lyžujem i plavem a na dlouhé procházky taky chodíme.Už to neřeším zatím je vše OK.
Ahoj ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati