Skolní Aktovka

2596
6.3.07 09:39

Skolní Aktovka

Ahoj můj syn půjde v září do školy chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s aktovkama,jestli koupit klasickou nebo radši batoh nebo něco mezi tím.Jestli znáte nějaké konkrétní značky díky Zuzan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1138
6.3.07 19:18

Pro první a druhou třídu je vhodné obojí. Třeťák s aktovkou je už více méně společensky znemožněn. Batohy jsou čím dál víc oblíbenější. Při výběru je potřeba dát si pozor na pár věcí. Za prvé váha tašky, pak zpevněná záda. Zda záda mají možnost větrat. Bezpečnostní prvky na batohu. Nastavitelnost ramen (ber v úvahu růst a tlouštku bundy). Do batohu bych určitě přikoupila pevné desky na sešity a sešitové knihy, protože v batohu se snadněji olámou rohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.3.07 20:16

Ahoj, my to teda máme ještě hodně daleko, ale šla bych do batohu, už kvůli tomu „společenskému znemožnění“ :wink: Děti jsou někdy zlé, tak aby jste za týden nekupovali batoh jako moje kamarádka (přesně kvůli těm ostatním dětem s batohem) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
6.3.07 22:23

No tak u nás je aktovka „povinná“ min. do 2. třídy, myslím že pro začátek je lepší už kvůli zádům, a dcera by byla (dle Vás) znemožněná s batohem páč snad všichni tu aktovku mají… ale krom toho já nehraju na to co mají ostatní musí mít i dcera páč kdybych to tak brala tak dcera v prní třídě má mobil a nosí domů 4 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.3.07 13:40

Ahoj díky za odpovědi my bydlíme na malém měste a taky téměř všechny děti mají atovku do třetí třídy ve třetí už mají batoh.Myslím si že tu aktovku asi zničí tak ten batoh bzch kupovala asi potom stejně.Je hroznej bordelář a chaotik a v té aktovce to bude asi přehlednější nějaké konkrétní značky neznáte které by byly dobré Zuzan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.07 23:24

Jako učitelka ti poradím to , co si myslím o aktovkách já: Raději zaplatit klidně 1000 kč za pořádnou aktovku, hlavně lehkou, se zpevněnými zády(ono se to zdá, ale aktovka leckdy váží pomalu více než dítě), prostornou, s přihrádkami na svačinu, pouzdro, desky se sešity atd, docela dobré jsou i ty s kolečkama a vytahovacím madlem. Ale hlavně se musí líbit dětem.

• Citovat
  • Upravit
239
15.3.07 12:20

Taky řeším tenhle problém,ale už mám vyhlídnuté batohy zn. Topgal.Stojí kolem 1000 kč,ale jsou fakt perfektní.Zatím jsem je jen skoukla na netu,ale určitě si ho před koupí budu chtít osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.5.07 13:34

Zdravím !
Co člověk - to názor.Já jsem svému synovi koupila do první třídy batoh,ale má zpevněná vypolstrovaná záda,je velmi lehký.Před nástupem na Md jsem pracovala jako učitelka na I.stupni ZŠ.Je pravda,že většina dětí má v první třídě spíše klasické aktovky,které mají někteří až do 3.třídy,kdy už to podle mě nevypadá roztomile.Ne každý rodič je schopen svému dítěti kupovat na každý školní rok novou aktovku.proto jsem to vyřešila batohem,který bez problémů vydrží do 3.třídy. Také bych si dala pozor na motivy,protože „Krteček“ na aktovce u kluka ve 3.třídě se nemusí setkat s pochopením jiných dětí.Můj syn má batoh v modré barvě s fotbalovým míčem.
Stojí za podívání… www.emipo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.5.07 12:29

Tak my už máme vybráno.Batoh Topgal se zpevněnými zády,tříkomorový,má různé výstražné odrazky a červenou blikačnu.Je super.
 http://www.topgal.cz/…0/E---Green/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.6.07 10:05

My jsme vybrali taky tříkomorový od Topgalu.
Máme tento:
 http://www.topgal.cz/…hi_550_h.jpg

Co bych poradila. Nejprve jsem koupila velké desky na sešity A4 a při vybírání tašky jsem zkoušela, jak se tam dávají. Do některých školních tašek nešly vůbec napasovat, tak pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.11.07 14:20

Tak my jsme vybrali taky od Topgalu tento http://www.topgal.cz/…08/D---Navy/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.1.08 20:31

Batůžky od Topgalu jsou hodně oblíbené a rozhodně kvalitní. Navíc teď mají na spoustu zboží, nejen na dětské batůžky neskutečné slevy, tomu se říká vánoční nadílka :twisted: viz http://www.topgal.cz/…cni-nadilka/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.08 15:22

Aktovka

My jsme měli štěstí - v hóódně velké akci aktovka za 570,– vynikající - po 2 letech užívání jako nová, hezká, lehká atd. K námětům na vychytávky bych přídala: kapsa na láhev s pitím z vnějšku, mimo vlastní prostor aktovky. V dceřině 17 členné třídě se už 3-4 dětem podařilo vylít láhev pití do věcí. Pro první tři třídy bych neřešila, jestli je aktovka „in“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi