Během měsíce se rozbil PC, notebook a včera pračka

Anonymní
16.10.19 16:50

Během měsíce se rozbil PC, notebook a včera pračka

Během měsíce se rozbil PC, začal zlobit notebook a včera se rozbilo zavírání pračky. Dnes nám otvírání spravil opravář, kterého jsem horko těžko přemluvila k okamžité opravě. Krátce po té, co odešel, přestal v pračce fungovat detektor hladiny vody. A v kuchyni nad linkou začalo před chvílí zlobit světlo. Já se asi zblázním. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
16.10.19 16:53

No, dávala bych si pozor při řízení auta.

Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.10.19 16:58

A nemáš něco z toho v záruce?? Světlo bude asi jenom žárovka /zářivka blbě ne? A pc zas není životně důležitý spotřebič :) ale chápu naštve to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 16:58
@Ou píše:
No, dávala bych si pozor při řízení auta.Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.

Ještě že nejsem řidič, jinak by mi určitě zítra kleklo auto na dálnici a deset aut by do mě nabouralo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.19 16:59
@Ou píše:
No, dávala bych si pozor při řízení auta.Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.

My nechali opravit celni sklo vcera a dneska do mě nekdo vrazil :zed: :zed: sklo drží ale autem se pár týdnů nesvezu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.19 17:01
@Kriss Tina píše:
A nemáš něco z toho v záruce?? Světlo bude asi jenom žárovka /zářivka blbě ne? A pc zas není životně důležitý spotřebič :) ale chápu naštve to.

Ráno jsme zaplatili za opravu dvířek od pračky tisícovku a v zápětí pračka znovu klekla. Možná definitivně a tímto jsme tisícovku vyhodili. Bude to zavírání na smetišti zářit novotou. :zed:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.10.19 17:02

Zkrátka den blbec… https://m.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
5363

Tak teď už by to mělo být v pohodě :D u nás se vždy říká že takovýhle průšvihy chodí ve trojici. Nám tenkrát odešla TV, lednice a za 14 dní monitor u PC :mrgreen: kamarádce v létě pračka, pak závada na autě a nakonec ještě oprava zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
My nechali opravit celni sklo vcera a dneska do mě nekdo vrazil :zed: :zed: sklo drží ale autem se pár týdnů nesvezu…

No tak to je také mazec. Upřímnou soustrast. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.19 17:06
@Anonymní píše:
No tak to je také mazec. Upřímnou soustrast. :hug:

No to přeju i já a snad to bylo to poslední… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10141
16.10.19 17:30
@Anonymní píše:
Během měsíce se rozbil PC, začal zlobit notebook a včera se rozbilo zavírání pračky. Dnes nám otvírání spravil opravář, kterého jsem horko těžko přemluvila k okamžité opravě. Krátce po té, co odešel, přestal v pračce fungovat detektor hladiny vody. A v kuchyni nad linkou začalo před chvílí zlobit světlo. Já se asi zblázním. :zed:

Jak máš ty věci dlouho? Ono ty věci v dnešní době strašně rychle odchází. Hlavně když sou po záruce. Mně se v poslední době taky pár věcí porouchalo. Opravář mi vysvětlil, že to není dnes nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
16.10.19 17:34

Vis jak se to rika, kdyz se vsechno s.ere, na p. osraneho i h.ajzl spadne :lol: No boze, penize na opravu pracky nebo pc zaboli, ale jsou daleko horsi veci na svete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.10.19 17:50

To bude karma, že ty jsi volila Liráty nebo TOP09?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 22:46
@MartinKa36 píše:
To bude karma, že ty jsi volila Liráty nebo TOP09?

Ani Piráty ani topku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.19 22:52

Mám štěstí v celém tom neštěstí. Po hodinách obvolávání opravářů jsem narazila na velice vstřícného člověka. Vše si po telefonu nechal vysvětlit, byl zdaleka, takže se omluvil, že nepřijede, ale ať vyčkám, že se koukne, v čem by mohl být problém a za chvíli znovu zavolá. Zavolal ani ne za 5 minut a sdělil, že se domnívá, že je v pračce pouze rozpojen jeden konektor, ať ji otevřu a zkusím ho znovu zapojit. Měl pravdu, pračka jde. :dance: Zavolala jsem mu zpátky, že je skvělej a že mu tu radu zaplatím. Řekl, ať to nechám být, že rád pomohl. :dance: Tak kdybyste věděli o opraváři počítačů, který poradí, jak si to zpravit sám doma zdarma, dejte vědět, ty jsou také porouchaný. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová