Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, dávala bych si pozor při řízení auta.
Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.
A nemáš něco z toho v záruce?? Světlo bude asi jenom žárovka /zářivka blbě ne? A pc zas není životně důležitý spotřebič
ale chápu naštve to.
@Ou píše:
No, dávala bych si pozor při řízení auta.Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.
Ještě že nejsem řidič, jinak by mi určitě zítra kleklo auto na dálnici a deset aut by do mě nabouralo. ![]()
@Ou píše:
No, dávala bych si pozor při řízení auta.Ale jinak přeju, aby sis tímto smůlu vybrala tak na rok dopředu.
My nechali opravit celni sklo vcera a dneska do mě nekdo vrazil
sklo drží ale autem se pár týdnů nesvezu…
@Kriss Tina píše:
A nemáš něco z toho v záruce?? Světlo bude asi jenom žárovka /zářivka blbě ne? A pc zas není životně důležitý spotřebičale chápu naštve to.
Ráno jsme zaplatili za opravu dvířek od pračky tisícovku a v zápětí pračka znovu klekla. Možná definitivně a tímto jsme tisícovku vyhodili. Bude to zavírání na smetišti zářit novotou. ![]()
Tak teď už by to mělo být v pohodě
u nás se vždy říká že takovýhle průšvihy chodí ve trojici. Nám tenkrát odešla TV, lednice a za 14 dní monitor u PC
kamarádce v létě pračka, pak závada na autě a nakonec ještě oprava zubů.
@Anonymní píše:
My nechali opravit celni sklo vcera a dneska do mě nekdo vrazil![]()
sklo drží ale autem se pár týdnů nesvezu…
No tak to je také mazec. Upřímnou soustrast. ![]()
@Anonymní píše:
No tak to je také mazec. Upřímnou soustrast.
No to přeju i já a snad to bylo to poslední… ![]()
@Anonymní píše:
Během měsíce se rozbil PC, začal zlobit notebook a včera se rozbilo zavírání pračky. Dnes nám otvírání spravil opravář, kterého jsem horko těžko přemluvila k okamžité opravě. Krátce po té, co odešel, přestal v pračce fungovat detektor hladiny vody. A v kuchyni nad linkou začalo před chvílí zlobit světlo. Já se asi zblázním.
Jak máš ty věci dlouho? Ono ty věci v dnešní době strašně rychle odchází. Hlavně když sou po záruce. Mně se v poslední době taky pár věcí porouchalo. Opravář mi vysvětlil, že to není dnes nic neobvyklého.
Vis jak se to rika, kdyz se vsechno s.ere, na p. osraneho i h.ajzl spadne
No boze, penize na opravu pracky nebo pc zaboli, ale jsou daleko horsi veci na svete ![]()
@MartinKa36 píše:
To bude karma, že ty jsi volila Liráty nebo TOP09?
Ani Piráty ani topku. ![]()
Mám štěstí v celém tom neštěstí. Po hodinách obvolávání opravářů jsem narazila na velice vstřícného člověka. Vše si po telefonu nechal vysvětlit, byl zdaleka, takže se omluvil, že nepřijede, ale ať vyčkám, že se koukne, v čem by mohl být problém a za chvíli znovu zavolá. Zavolal ani ne za 5 minut a sdělil, že se domnívá, že je v pračce pouze rozpojen jeden konektor, ať ji otevřu a zkusím ho znovu zapojit. Měl pravdu, pračka jde.
Zavolala jsem mu zpátky, že je skvělej a že mu tu radu zaplatím. Řekl, ať to nechám být, že rád pomohl.
Tak kdybyste věděli o opraváři počítačů, který poradí, jak si to zpravit sám doma zdarma, dejte vědět, ty jsou také porouchaný. ![]()
Během měsíce se rozbil PC, začal zlobit notebook a včera se rozbilo zavírání pračky. Dnes nám otvírání spravil opravář, kterého jsem horko těžko přemluvila k okamžité opravě. Krátce po té, co odešel, přestal v pračce fungovat detektor hladiny vody. A v kuchyni nad linkou začalo před chvílí zlobit světlo. Já se asi zblázním.