Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem v mládí to samé, navíc kůže se začala stenčovat, vylučovala ten pircing..musel ven. Zůstala mi akorát,,úžasná" jizva.
Celkem obecná informace, “nezahojil se” znamená..? ( bolí, z kanálku teče t.mok, nebo hnis, okolí začervenalé..?).. z čeho máte šperk?
Ale obecně- nenosit oblečení, co bude výrazně dřít o piercing( kalhoty s vysokým pasem apod.), ideálně zalepit aby se netřel o oblečení, 2-5× denně čistit solným roztokem( na panák vody větší špetku soli), pokud začal zlobit po delší době, může reagovat na nějaké oslabení imunity..
Mela jsem kdysy stejny problem. Presne po tom roce a pul, sel ven. Nekdy to telo neprijme, tak to je. Normalni doba je max pul roku.
@Anonymní píše:
Ahojky, mám už rok a pul pichnutý piercing v pupíku a pořad se nezahojil… nějaké rady jak tomu pomoct? Vytahovat ho nechci
Ahoj, mě pomohl Framykoin a přes léto jsem nosila „holý“ pupík.
Mela jsem pred x lety uplne tu samou potiz, po roce jsem to zacala patlat framykoinem a casto vyvarovat nausnici a uz je to 15 let a mam ho tam porad ![]()
Ahojky, mám už rok a pul pichnutý piercing v pupíku a pořad se nezahojil… nějaké rady jak tomu pomoct? Vytahovat ho nechci