Jsem trdlo! Najdu spřízněné duše?

910
15.10.19 12:49

Jsem trdlo! Najdu spřízněné duše?

Ahoj holky! Mám tady takové téma snad trochu na odlehčení. Četla jsem tu dost diskusí, kde si ženy stěžují na partnery v mnoha směrech. Já bych určitě taky našla něco, na co bych mohla nadávat, trápí mě ale opak. Já si oproti svému muži občas připadám jako děsné trdlo :nevim: :D On je super chlap, v práci moc schopný, má obrovský přehled o všem možném, je super táta, mně umí často udělat radost. Není dokonalý, k domácím pracím bych ho musela dokopat (jinak po sobě neumyje ani skleničku nebo neodnese špinavé věci do koše atd), občas je doma lenoch (má náročnou práci, tak doma fakt často odpočívá u filmů) a tak. Já zastanu domácnost i věci kolem malého, při rodičáku i něco málo přivydělám a snažím se dokončit školu. Problém se mnou je, že mám „talent“ na rozbíjení věcí (hrozně často mi něco spadne z ruky) a jednou za čas se mi povede větší průser, třeba rozbít něco drahého (pc) nebo nabourat někomu auto :oops: A manžel to pak za mě řeší. On z toho problém nedělá, samozřejmě ho to netěší, ale vždycky si pak ze mě jen dělá srandu. A mě pak žere, že si v tom vztahu připadám jak nemehlo a nechápu, proč si mě vzal :D Máte to některá taky tak? Jasně, nikdo není dokonalý, jen mě štve, že on za mě ty maléry musí i napravit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
15.10.19 12:53

@Bebeluska8 Jááááá se hlásím do klubu!! :mavam: Ač se vážně snažím, mám taky nějaké speciální nadání na rozbíjení věcí, i když se to snad s věkem trošku lepší. Často je to hlavně mou nerozvážností a uspěchaností, a asi taky trochu tím, že mi to materiálno podvědomě nepřijde tak důležité. Nicméně manžela to se*e a to dost, zvlášť když to pak musí řešit on, případně mě to stojí hodně peněz. Co s tím neporadím, leda že to můžeš svádět na dítě :mrgreen: :pankac: Teda nabourané auto asi ne, ale takovýho pavouka na displeji telefonu úplně klidně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
15.10.19 13:02

Taky se hlasim :mrgreen: furt mi neco pada z ruky, nejhorsi je to pri vybalovani nakupu :mrgreen: nebo kdyz myju nadobi tak kolem drezu je vsude potopa :roll: zrovna vcera jsem rozbila pri myti sklenicku na vino..furt rozsypavam veci po lince, pak je to kazdodenni boj s uklidem :mrgreen: drazsi vec jsem teda nerozbila, ale fakt jsem pretrhdilo :roll: manzel jen protaci oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
15.10.19 13:15

@Bebeluska8 Taky jsem nemehlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.10.19 13:22

Taky jsem nemehlo. Učitelka v první třídě mě přezdívala hrombác. Když někomu něco spadlo, vysypalo se, tak jsem to byla vždy já. Manžel si ze mě v těhotenství, kdy to bylo ještě snad stokrát horší, dělal srandu, že se bude bát mě nechat s dítětem samotnou. No, už máme druhé a ani jedno mi ještě neupadlo, klepu tedy :D :D ale vzal si mě, protože mě miluje, tebe ten tvůj určitě taky :srdce: ale mám to trochu jako @unuděná. Beru telefon, auto a vše podobné prostě jako věci na běžné denní používání a ty se prostě rozbít mohou. Nemám k nim žádný vztah, prostě se koupí nové. A to manžela, neskutečného šetřilka, pekelně se.re.

Příspěvek upraven 15.10.19 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
15.10.19 13:22

Já se hlásím do klubu :mrgreen: občas i mám pocit že mi to „nemyslí“-teď mě napadá jen jeden příklad-dělám kaštanovou a kostivalovou mastičku. a chlap se mě ptá-proč to neuděláš dohromady? tak jen pokrčím že mě to nenapadlo, no… a jdu to udělat :mrgreen: tak hodí oči v sloup, prohlásí že jsem bezmozek a odchází. a furt mi něco padá, když vařím tak je začuněná celá kuchyň-když vaří on tak má kdykoliv v průběhu kuchyň jak zrcadlo :jazyk:
a mám kliku že se mi rozbíjejí věci pod rukama-jako stane se že auto přestane zamykat, ale tohle vyjde vždycky na mě…

edit: o telefonu ani nemluvím, není snad den aby mi neletěl na zem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
15.10.19 13:44

Nerozbíjím věci, rozbíjím sebe. Děje se mi to zásadně v době, kdy je manžel mimo domov a jsou to obvykle naraženiny rukou, nohou, kostrče, štíplý zub a tak podobně. Naštěstí se zatím nestalo nic, co bych „nerozchodila“ a musela to řešit po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
15.10.19 13:47

@amalka3455 jo to ja taky :mrgreen: se vecne mlatim o digestor, kolikrat si sednu mimo gauc, nebo nekam rychle bezim a prastim se o roh…no jsem omlacena, ze se me gyndar vzdycky pta jestli ty modriny mam od manzela nebo od psa. uz mi to je fakt blby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
15.10.19 13:52

Můžu se přidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
15.10.19 14:00

Holky, to jste mě fakt potěšily, že je nás víc! :D Ne že bych měla radost z cizího neštěstí, ale občas jsem měla fakt pocit, že jsem jediná tohoto druhu. Jinak i mého manžela to samozřejmě štve, hlavně když to pak stojí peníze - máme štěstí, že dost vydělá a je odkud brát, ale i tak jsou to „spláchnuté“ prachy. :nevim: ale umí se tomu nakonec zasmát, v takových situacích nekřičí ani se nerozčiluje, spíš si to pak vybije humorem. A přesně, jak píšete, taky k materiálním věcem nemám žádný vztah - asi k ničemu, elektronika, oblečení, kabelky… jsou to prostě věci, hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.10.19 14:04

@Bebeluska8 Přesně, prostě věci. Tuhle větu ale před manželem říct nesmím, je tabu :mrgreen: Ten můj si z toho teda bohužel po 15ti letech srandu udělat neumí, takže co vyloženě nutně nepotřebuju po něm řešit, to mu raději ani neříkám, opravím/koupím nové a jedeme dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.10.19 14:15

Mně muž (láskyplně) říká hromburác, ale pozor - já nejsem nemehlo. Mám tetanii, takže jsem nemocná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.10.19 14:17

Ty kraso, to jsem snad psala ja :D v prvnich dnech naseho vztahu jsem muzi stihla rozbit kufr :) pak zachod :D a pak uz ani nevim co.. posledne jsem mu malem skrabla auto a to byl ohen na strese :D :mrgreen: ale tak.. stejne je to me zlaticko :) nejhodnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
15.10.19 14:19
@Bebeluska8 píše:
Holky, to jste mě fakt potěšily, že je nás víc! :D Ne že bych měla radost z cizího neštěstí, ale občas jsem měla fakt pocit, že jsem jediná tohoto druhu. Jinak i mého manžela to samozřejmě štve, hlavně když to pak stojí peníze - máme štěstí, že dost vydělá a je odkud brát, ale i tak jsou to „spláchnuté“ prachy. :nevim: ale umí se tomu nakonec zasmát, v takových situacích nekřičí ani se nerozčiluje, spíš si to pak vybije humorem. A přesně, jak píšete, taky k materiálním věcem nemám žádný vztah - asi k ničemu, elektronika, oblečení, kabelky… jsou to prostě věci, hotovo :lol:

Já většinou rozbiju či zničím to, na čem mi nejvíc záleží či se mi líbí. Hele, ale tak super je, že nemáš vztah k materiálním věcem.. takový to „Je to věc a ta má sloužit“.. To Ti závidím. Si představ, že bys to tak neměla a samozřejmě si nej šaty zmastila od kolomaze. To by byl smutek. Takže vlastně fajn :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.10.19 14:23

@Mora Čamuška Když ono je to podle mě obráceně - tím, že k těm věcem nemáme takový vztah, tak si na ně nedáváme takový pozor ;) Já běžně nechávám telefon válet všude možně, nebo k němu do kabelky hodím klíče :roll: Než mi to dojde, bývá pozdě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová