Belgicka cokolada

Anonymní
12.6.22 09:10

Belgicka cokolada

Ahoj, prosim nevi nekde kde prodavaji belgickou cokoladu na Melniku nebo v Brandýse? Vim ze jsem videla nekde v kauflandu nebo lidlu jak vyjdete od pokladny a mate tam napr. lekarnu, pizzu atd. tak nekde meli i takovej malej obchudek s cokoladou ale nemuzu di vybavit kde v praze vim ze je toho spousta ale potrebovala by h nekde v okoli. Dekuji za pomoc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.6.22 09:13

Napiš do řádku vyhledávače google.cz

zadej tam „belgické čokolády mělník“

klinkni na vyhledat

ha - kouzlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.6.22 09:15

Respektive ten obchod co tam byl podle všeho zkrachoval - což zjistíš na dva kliky. Budeš muset použít nějaký eshop a nebo zajet do prahy.

Výrazně rychleji a bez toho, aby do tebe někdo rejpal, že se ptáš zcela zbytečně na něco, co skutečně můžeš zjistit sama během doslova několika sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 09:19

Opravdu? To me vazne nenapadlo.. :pankac: kdybych nasla neco kde je dnes otevreno tak sem nedavam prispevek a konkretne jsem se ptala na tel lidl nebo Kaufland.. casto tam nechodime takze jsem na to zapomela.. jen jsem chtela zjidtit kfe to je potrebovala jsem kazetu naradi z cokolady a vim ze to tam meli jen nevim kde presne a nechtela jsem vse objizdet.. tak jsem myslela kdyby tu byl nekdo kdo tam chodi a rekl by mi… Tod cele.. na googlo umi hledat kazdy blbec a ver mi ze jsem v erejsi vecer nedelala nic jineho.. :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
35329
12.6.22 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
12.6.22 09:26

Troufam si rict, ze naradi z cokolady nemaji ani v Lidlu, ani v Kauflandu. A nejspis ho nebudou mit ani jinde v kamennem obchode, to jsi mela objednat po netu.
A o tom, co jsem videla na netu, uprimne pochybuju, ze to kdy videlo Belgii…
Jde o ten tvar nebo o cokoladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
12.6.22 10:20

@mroe ona ale nemysli, ze to budou mit v kaufu nebo v lidlu, ale v takovejch tech stancich, co jsou na tech chodbach v obchodacich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
12.6.22 10:53
@Euforia píše:
@mroe ona ale nemysli, ze to budou mit v kaufu nebo v lidlu, ale v takovejch tech stancich, co jsou na tech chodbach v obchodacich..

Aha. Tak v tom ji neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 11:11

Na Mělníku v Kaufu u pokladen, maji i takové to čokoládové nářadí a tak.
A určitě někde v cukrárně mívají pralinky, možná Eva u přístavu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.22 11:14

A nastopro mají vlastně spoustu pralinek v cukrárně na Štěpáně, vyrábějí.

• Citovat
  • Upravit
moncap8
15.11.23 10:21

Na e-shopu jsme brali na svatbu z Čokoládovny Janek. To je nebezpečný ochutnat ale :D Nebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii