Bere antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
19.2.13 15:35

bere antibiotika

Ahojky maminky mám dotaz malá má teď od čtvrtka antibiotika dnes je úterý vapada uz lépe ale nemůžu do ní dostat žádné jídlo nic nechce a jen strašně řve jídlo ne má skoro dva roky a antibiotika klacid na :cert: anginu uz nevím jak dál a jen brecim a jsem úplně na dne nechce fakt nic ani sladké ani nic může to být těmi antibiotiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
19.2.13 15:37

Může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.2.13 15:42

Ale co s tím jen brecim a prosím ji aby něco snedla ale fakt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.2.13 15:44

Taky jí může dost bolet v krku, jestli se ti něco nezdá, zajdi k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.2.13 15:47
@kure82 píše:
Ale co s tím jen brecim a prosím ji aby něco snedla ale fakt nic

tak když je jí zle, tak na tebe snějakým prošením hodí bobek… já bych taky nic nesnědla, kdyby mě třeba bolelo břicho. To může po anťákách mít (je to agresivní sajrat), já jako dítě po nich pořád blila a nechtěla jíst. Nebo se to nezaléčilo a je jí pořád špatně. Dojdi k dr a optej se. Přece se nebudete takhle trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.2.13 15:48

Do hladka mixovane jedlo si asi skusala, ze? Asi ju hodne skriabe v krku a radsej neje :( Skus sa poradit s MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.2.13 15:53

Ja Si myslím ze krcek to nebude pije hodně ale spíš to vidím na precpane břicho antibiotikama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21990
19.2.13 16:06
@kure82 píše:
Ale co s tím jen brecim a prosím ji aby něco snedla ale fakt nic

Tímhle chováním ji jenom odradíš. Nejdřív zklidni sama sebe!

Holčička je nemocná - je normální, že nemá chuť k jídlu. Ani dospělý často při nemoci nemá. Důležité je dost pít… a chuť k jídlu se vrátí časem, až se tělíčko srovná. Nech ji v klidu - občas něco nabídni, co má ráda - když nebude chtít, nech ji být. Při nemoci má na nechutenství nárok i malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.2.13 16:09

@kure82 my to berem taky, sice má kluk 4, ale doktorka nám jasně říkala, že nesmí se dávat na lačný žaludek.
Takže jestli nemáte zamovatný kolotoč, jestli se ji nenavaluje.. Říkala že, že tyto léky s e dávají po jídle a něco v žaludku být musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
19.2.13 16:20

Tak kluk má 4,5roků a bere ted taky atb na angínu a když mu je dám po jídle tak mi to vyblije, už se stalo 2×, takže u nás spíš když předtim alespoň hodinu nejí a ráno nalačno, jinak dávám probiotika, bolí ho taky bříško dost, a tu nechuť k jídlu chápu, hlavně že pije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.2.13 16:29

Maminky děkuji jojo pije dost.jo mi to máme to samé po jídle antibiot. vyblije takže rano na lacnoa večer zda něco sní nebo ne ale je tam i tak velký časový úsek takže taky to jídlo uz vytravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí