Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, beru zoloft už druhý měsíc. Normálně mám nepravidelnou menstruaci a moc to neřeším, pač o dítě se zatím aktivně nesnažíme. Ale ted měla už přijít první potom co beru zoloft a místo toho už asi 9 dní jenom špinim. Nechce se mi hned běhat na gyndu, protože mám strach abych to tam nedostala, už se mi to totiž jednou stalo a bylo to dost trapný
No a otázka teda je jestli někdo má podobnou zkušenost s úžíváním zoloftu??, ![]()
@Boudová Beru zoloft a menstruaci nemam vůbec pavielnou, ale otěhotněla jsem bez problému
A to si měla i před tím nebo myslíš, že ti to způsobil ten zoloft???
@Boudová Měla jsem to i předtim myslim, že zoloft to nezpusobuje
Zoloft jsem brala už před lety, ale nic takového mi nezpůsoboval. Asi bych chvíli počkala a kdyby se nic neměnilo zašla bych na gyndu ![]()
@Boudová Taky jsem brala Zoloft, myslím že i do toho antiko. a vše vpohodě, co si udělat test? ![]()
Test mam negativni. A ani se zatim nesnazime. Tak pockam tyden a pak pujdu na gyndu. Diiik ![]()
Krásné odpoledne, tak počínaje zítřkem začínám brát Zoloft..po přečtení diskuze začínám mít tedy pekelný strach jak to na mě bude působit a jak to teda zvládnu v práci. ![]()
Jen klid, na každého to působí úplně jinak, nevím na co to máte, ale mně nakonec strašně pomohlo snížit dávky na minimum
Zvládneš to dobře, u mě jediná nevýhoda byla chybějící orgasmus, to mi vadilo
Jinak jsem nic neřešila a byla mnohem víc nad věcí, než teď
Začáteční nevolnosti přejdou a pak se cítíš dobře, a jako bonus nemáš skoro hlad a jíš fakt z povinnosti, tak že zhubneš ![]()
Nebýt tam ten vedlejší účinek na ten orgasmus, tak ho beru furt ![]()
@lamiele píše:
Krásné odpoledne, tak počínaje zítřkem začínám brát Zoloft..po přečtení diskuze začínám mít tedy pekelný strach jak to na mě bude působit a jak to teda zvládnu v práci.
Jo a s tim špiněním, to se vůbec zoloftu netýkalo, už půl roku ho neberu a problémy mám pořád.
@Boudová Jak dlouho cca trvájí asi počáteční nevolnosti? Pracuju s lidma, a tak nechci aby mi bylo špatně
Teď beru nějaké Paroxetin orion, ale chceme se s partnerem začít snažit o mimčo, a tyhle se během těhotenství berou prej nejvíc…
@lamiele já žádnou nevolnost neměla. Měla jsem jen živé sny jinak mi bylo dobře a vliv na ms neměl u mě vůbec