Beru pilulky a nepřišla menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.16 12:46

Beru pilulky a neprisla ms

Holky beru 38dni antikoncepci jednofazovou a menstruace nedorazila. Nasadila sem ji po delsi dobe.Jsem zvykla mit pravidelne menzes a ted sem nervozni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
levante
2.3.16 12:51

Udělej si test :lol: Určitě to bude ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
2.3.16 13:00
@Anonymní píše:
Holky beru 38dni antikoncepci jednofazovou a menstruace nedorazila. Nasadila sem ji po delsi dobe.Jsem zvykla mit pravidelne menzes a ted sem nervozni.

udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 13:13

Sem zapomela napsat ze sex nebyl co beru Ha.Spis me napadlo jestli bych nemela zmenit Ha.

• Citovat
  • Upravit
10
2.3.16 13:42

Když sex nebyl, tak proč jsi nervózní 8o.. Ona se určitě objeví :lol: a časem se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.16 13:58
@Anonymní píše:
Sem zapomela napsat ze sex nebyl co beru Ha.Spis me napadlo jestli bych nemela zmenit Ha.

jo takhle, tak to neřeš.. :nevim: prostě může být reakce na HA :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 15:30

Sem nervozni nevim jestli Ha vysadit.Bez menstruace byt nechci.

• Citovat
  • Upravit
levante
2.3.16 16:12

Tomu nerozumím. Ty bereš 38 dni prášky a divis se, ze nepřišla MS? A pauzu si udělala? Máš předpokládám 21prasku a pak máš dělat týden pauzu. To je jednorázová antikoncepce… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
levante
2.3.16 16:12
@levante píše:
Tomu nerozumím. Ty bereš 38 dni prášky a divis se, ze nepřišla MS? A pauzu si udělala? Máš předpokládám 21prasku a pak máš dělat týden pauzu. To je jednofázová antikoncepce… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.16 23:32

@levante Beru jednofazovou, zadna pauza se nedela. Plato ma 28 piluli a po dobrani se hned navazuje dalsim platyckem. Brala jsem tuto HA pri kojeni a beru ji ted uz bez kojeni.

• Citovat
  • Upravit
levante
3.3.16 07:23
@Anonymní píše:
@levante Beru jednofazovou, zadna pauza se nedela. Plato ma 28 piluli a po dobrani se hned navazuje dalsim platyckem. Brala jsem tuto HA pri kojeni a beru ji ted uz bez kojeni.

Ahaaa. Já našla na netu, že jednofázová má 21 tablet. Tak jestli máš 28 tablet a MS nepřišla, tak to máš nejspíš rozhozený cyklus… :nevim: Zkusila bych vydržet, snad se ti cyklus upraví…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.16 07:42

Dekuji, snad MS prijde, jinak budu muset zmenit HA na trifazovou asi. @levante

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.16 06:43

@levante @martina.se @Donutek Tak sem nasla pribalak a dukladne precetla. Pisou v nem, ze ze muze byt pri brani absence menstruace nebo nepravidelne krvaceni, takze je to dobre.

• Citovat
  • Upravit
72725
10.3.16 19:13
@Anonymní píše:
@levante @martina.se @Donutek Tak sem nasla pribalak a dukladne precetla. Pisou v nem, ze ze muze byt pri brani absence menstruace nebo nepravidelne krvaceni, takze je to dobre.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital