Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky beru 38dni antikoncepci jednofazovou a menstruace nedorazila. Nasadila sem ji po delsi dobe.Jsem zvykla mit pravidelne menzes a ted sem nervozni.
udělej si test.
Sem zapomela napsat ze sex nebyl co beru Ha.Spis me napadlo jestli bych nemela zmenit Ha.
Když sex nebyl, tak proč jsi nervózní
.. Ona se určitě objeví
a časem se to srovná
@Anonymní píše:
Sem zapomela napsat ze sex nebyl co beru Ha.Spis me napadlo jestli bych nemela zmenit Ha.
jo takhle, tak to neřeš..
prostě může být reakce na HA ![]()
Sem nervozni nevim jestli Ha vysadit.Bez menstruace byt nechci.
Tomu nerozumím. Ty bereš 38 dni prášky a divis se, ze nepřišla MS? A pauzu si udělala? Máš předpokládám 21prasku a pak máš dělat týden pauzu. To je jednorázová antikoncepce… ![]()
@levante píše:
Tomu nerozumím. Ty bereš 38 dni prášky a divis se, ze nepřišla MS? A pauzu si udělala? Máš předpokládám 21prasku a pak máš dělat týden pauzu. To je jednofázová antikoncepce…
@levante Beru jednofazovou, zadna pauza se nedela. Plato ma 28 piluli a po dobrani se hned navazuje dalsim platyckem. Brala jsem tuto HA pri kojeni a beru ji ted uz bez kojeni.
@Anonymní píše:
@levante Beru jednofazovou, zadna pauza se nedela. Plato ma 28 piluli a po dobrani se hned navazuje dalsim platyckem. Brala jsem tuto HA pri kojeni a beru ji ted uz bez kojeni.
Ahaaa. Já našla na netu, že jednofázová má 21 tablet. Tak jestli máš 28 tablet a MS nepřišla, tak to máš nejspíš rozhozený cyklus…
Zkusila bych vydržet, snad se ti cyklus upraví…
Dekuji, snad MS prijde, jinak budu muset zmenit HA na trifazovou asi. @levante
@levante @martina.se @Donutek Tak sem nasla pribalak a dukladne precetla. Pisou v nem, ze ze muze byt pri brani absence menstruace nebo nepravidelne krvaceni, takze je to dobre.
@Anonymní píše:
@levante @martina.se @Donutek Tak sem nasla pribalak a dukladne precetla. Pisou v nem, ze ze muze byt pri brani absence menstruace nebo nepravidelne krvaceni, takze je to dobre.
Holky beru 38dni antikoncepci jednofazovou a menstruace nedorazila. Nasadila sem ji po delsi dobe.Jsem zvykla mit pravidelne menzes a ted sem nervozni.