Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavlik Morozov píše:
Neschova se pred necim? Vidis ji i plavat?
Jo jo plave má tam jen šneka a před ním se asi neschovává
@aquarian píše:
Jo, je to naprosto normální.Betta je poměrně mizerný plavec a potřebuje odpočívat. Dokonce se prodávají umělé odpočívací listy.
Jen doufám, že ho nemáš v těch pidiskleničkách, ve kterých je prodávají.
https://www.ctidoma.cz/…a-miniaturni
Ne má má cca dvacet litrů a živé rostliny jen je taková klidnější než byla dřív ale asi je to normální
@g.sandova píše:
@Pavlik Morozov @LM26 v akvaristika mi poradili. Máme teď druhou, ta je klidnější. Samici. Obecně by neměly být s zivorodkami.
Nase beta zase chodí spát za takivej přístroj s přísavkama, kde už není moc vody. Ja si vždycky myslím, že je po ní, že tam uvízla, a ona je ok. Ten list ji asi pořídíme
Mi máme samce mám i samici ale jsou oddělene ta samička nám před časem jednoho betaka okousala a ten pošel…
@LM26 píše:
Ne má má cca dvacet litrů a živé rostliny jen je taková klidnější než byla dřív ale asi je to normální
Ale to jsi na minimu a čím menší akvárium, tím víc se musíš starat o čistotu vody.
@aquarian píše:
Ale to jsi na minimu a čím menší akvárium, tím víc se musíš starat o čistotu vody.
Chápu měním vodu jednou týdně cca polovinu…má filtr, topitko živé rostliny…a je tam sama jen se šnekem…
Betty spi na listech normalne, nase teda spaly v akvarku, ne u hladiny. Ale nejspis to, ze je tak nahore nicemu nevadi, zijou v melkych vodach a umi se nadechovat ze vzduchu, kdyz maji malo kysliku ve vode. ![]()
Ale tech dvacet litru si predstavit nedokazu, my mivali 500, a i to mi prislo maly ![]()
My jsme je meli, nejdriv jsme k samci koupili 2samicky, ale on je usou*stal. V akvaristice tvrdili, ze jestli maji zit v klidu musi jich mit samec vic. Takze jsme meli jednoho samce a 8 samicek a zili si spokojene.
@aquarian píše:
Jo, je to naprosto normální.Betta je poměrně mizerný plavec a potřebuje odpočívat. Dokonce se prodávají umělé odpočívací listy.
Jen doufám, že ho nemáš v těch pidiskleničkách, ve kterých je prodávají.
https://www.ctidoma.cz/…a-miniaturni
To je zajimavy poznatek. Spousta ryb u me probehla a zadna tedy neodpocivala na listech krome ruznych obyvatelu dna.