BEWIT C60 - zkušenosti?

2
1.11.22 12:31

BEWIT C60 - zkušenosti?

Dobrý den všem,
máte prosím někdo zkušenosti s firmou BEWIT? Konkrétně s produktem PRAWTEIN C60?
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
1.11.22 12:34

Chuťově ok, účinky nevím, měla jsem po něm obrovskou zácpu, tudíž jsem nezvládla užívat. Prý je to časté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.22 17:47

No zácpa, protože tam je hlavně uhlí. Za mě to je naprosto pochybný produkt a nahlásila jsem je na potravinovou inspekci. Firma vyrábí esenciální oleje a najednou prodávají produkty s novou nano látkou, která může být nebezpečná a které nerozumí vědci po celém světě.

Protože účinky C60 nejsou nijak prokázané. Bylo to testované pouze na zvířatech. Existuje článek, že to má účinek pouze po dopadu fotonů=ozáření, což se v těle když to sníte neděje. U krys třeba tyto molekuly poničily DNA plic, klidně vám pošlu odkazy na tyto studie z vysokých škol.

Aby produkt vůbec mohli prodávat, maskují to za doplněk stravy, na které se nevztahují skoro žádné regulace a nemusí se ani testovat, tady je velký rozdíl proti lékům. Byznys je postavený jenom na tom, že je to nnová látka, která může pomáhat. Ale může pravděpodobně i škodit. Není dost studií.

Množství fullerenu/C60 v produktu může být neskutečně malé-třeba jen jedna molekula, protože ani nepíšete kolik tam toho vlastně je, kdoví jestli to tam vůbec je, výraz do 2% může znamenat i jednu molekulu nebo žádnou. Je možné, že se ani ty látky nevstřebají a projdou zažívacím ústrojím, což by vlastně bylo dobře, když účinky nejsou prokázané.

To co slibují je naprosto přestřelené. Ostatní látky v produktu mohou být v pořádku a pomáhat, ale neodpovídají té ceně, aktivní uhlí za 2tisKč? Pár molekul fullerenu by mělo stát tisíce korun-a jsou pouze pro výzkum (5g=40tis Czk).

Doporučovala bych opravdu jiné doplňky stravy, a ne drahý marketingový produkt. Fullereny si sami nesyntetizují ani netestují?

Fullereny jsou zajímavé látky a možná nám v medicíně v budoucnu pomohou, třeba u cílené distribuce léčiv (látka se dostane přesně na určené místo v těle), ale určitě ne v pochybném doplňku stravy.

Je to jen nějaká marketingová akce ze zahraničí, a začali prodávat stejný produkt. Bohužel v dnešní době se dá napsat/najít článek nebo studie skoro s jakýmkoliv výsledkem, je důležité jaký je zdroj.

Natočili nějaké video o pozitivních účincích, kdy pan majitel, který možná rozumí akorát marketingu a ekonomii, které studoval, předčítá nějaké prý ověřené účinky.

rozhodně bych to nekupovala, pokud jsou tam fullereny, tak naprosto nevíte co mohou způsobit, a pokud tam nejsou, tak to nestojí za tu cenu.

Psala jsem jim tento názor na facebook a smazali to a zablokovali mě, tudíž asi nemají jak to vyvrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.23 13:02

Dobrý den,

reaguji na recenzi, která je zde uvedena.
https://www.emimino.cz/…osti-479556/
V recenzi je mimo jiné uvedeno:

Je tam hlavně uhlí. – Náš výrobek uhlí neobsahuje. Výrobek je 100% přírodní, obsahuje 0% syntetických látek. Denní dávkování je 1-3 mocca lžičky.

Firma vyrábí esenciální oleje a najednou prodávají produkty s novou nano látkou, která může být nebezpečná a které nerozumí vědci po celém světě. - Žádný náš výrobek neobsahuje nanočástice. V žádných našich výrobcích nepoužíváme žádné nebezpečné látky. Všechny naše výrobky odpovídají zákonům, nařízením a předpisům platným v České republice.

Dále se v recenzi uvádí negativní zkušenosti s molekulou C60. Jsou nám známy dvě studie, které hovoří o možném negativním vlivu syntetické molekuly C60. Naše společnost nepoužívá syntetickou molekulu C60.

Aby produkt vůbec mohli prodávat, maskují to za doplněk stravy, na které se nevztahují skoro žádné regulace a nemusí se ani testovat, tady je velký rozdíl proti lékům. Byznys je postavený jenom na tom, že je to nová látka, která může pomáhat. Ale může pravděpodobně i škodit. Není dost studií. - Naše výrobky nepotřebujeme nijak maskovat. Jak jsem zmínil výše prodáváme je v souladu se zákony, nařízeními a předpisy platnými v České republice a EU.

To, co slibují je naprosto přestřelené. - Co má pisatel na mysli není uvedeno. Naše společnost nepoužívá žádná tvrzení, která by nebyla schválená regulačními orgány. Jedná se o zcela nepravdivé tvrzení autora recenze. Máme stovky pozitivních reakcí na tento náš výrobek.

Je to jen nějaká marketingová akce ze zahraničí, a začali prodávat stejný produkt. Není nám zřejmé co autor recenze tímto myslí. - My jsme 100% česká firma. Výrobek jsme zcela vyvinuli a vyrobili v České republice. Nevíme o jaké marketingové akci je zde hovořeno. Náš produkt je zcela jedinečný, nikdo ho v takovém provedení, ani v zahraničí, nevyrábí.

Natočili nějaké video o pozitivních účincích, kdy pan majitel, který možná rozumí akorát marketingu a ekonomii, které studoval, předčítá nějaké prý ověřené účinky. - Já jsem majitelem firmy. Vystudoval jsem Vysokou školu lesnickou a dřevařskou, oblasti zdraví a zdravého životního stylu se věnuji celý dospělý život. Jsem absolvent Essential oil institutu doktora Axeho (USA) a jsem provozovatel vlastní špičkové laboratoře pro analýzu esenciálních olejů, potravin a dalších surovin. Natočil jsem video kde jsem zmínil některé konkrétní vědecké studie, které se zabývají molekulou C60 a které jsou veřejně dostupné na internetu.

V recenzi je množství nepravdivých informací a rovněž z ní vyplývá, že autorovi recenze chybí dokonce i základní informace z oblasti, kterou kritizuje.

Se srdečným pozdravem

Ing. Jiří Černota
Founder, CEO +420 605 248 621
jiri. cernota@bewit.love
 www.bewit.love

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.23 13:31

Pro úplnost na mou reakci na tento článek zde dávám ještě video, které autor(ka) recenze kritizuje. https://www.youtube.com/watch?…
Každý si může udělat obrázek. Ve videu zmiňuji i článek Ty Bollingera, známého autora z USA, které v tomto článku píše, že když se k molekule C60 přidají další látky (a my jsme je do našeho produktu všechny přidali - v přírodní formě) tak by to mohla být pomoc pro lidi, kteří zažívají nějaké vedlejší účinky po očkování mRNA vakcínou. Zdá se, že tento článek a tato informace ne všem vyhovují.
Máme velké množství pozitivních reakcí na tento náš produkt. Mnozí lidé hovoří o zázraku.
Přidávám zde ještě odkaz, kde je konkrétní vyjádření paní doktorky, která se po očkování dostala do situace, kdy jí šlo život.

https://www.youtube.com/watch?…

Vyjádření paní doktorky najdete ve 26. minutě a 30 vteřině. Pokud se podíváte na celý dokument tak se dozvíte více o Bewit a hlavně o mě, jaké hodnoty zastávám.

Zde přidávám ještě recenzi paní Hany Slovákové na náš výrobek BEWIT PRAWTEIN C60, kterou nám napsala v červenci 2022:

S laskavým svolením mé kamarádky oční lékařky sdílím její zkušenost s Prawteinem C60. Vloni prodělala Covid a pak po druhé dávce očkování měla zánět srdečního svalu + jí začaly černat dole nohy… Letos v únoru se mi svěřila, že již začala sepisovat svou závěť. V březnu jsem jí nadšeně vyprávěla o svém čerstvém životním objevu – nadstandardní kvalita, čistota a účinky produktů Bewit.love a můj pocit, že by jí ta C60 mohla pomoci. Po první lžičce C60 mi hlásila, že zažila „nástřel energie“ a že to její doktorský mozek nechápe… Po druhé lahvičce C60 si zakoupila ve svých 63 letech elektrokolo, protože přišel výrazný a neodbytný pocit, že se prostě musí hýbat :-) Týden na to si vyrazila = 14 km výstup na Labskou boudu a zpět :-) To byl květen. A v červnu mi napsala oficiální email, kde mi děkuje že jsem jí přivedla k Bewit neb je ve vděčnosti a přesvědčení, že jí C60 zachránila Život. Dva dny jsem byla v slzách dojetí a tak slovy nevyjádřitelné poděkování posílám panu Černotovi a celé unikátní společnosti Bewit v hluboké úctě. Slovy mé kamarádky = jen ať se všichni dozví, jak může C60 pomoci :-) DĚKUJI MNOHOKRÁT!!!

Jiří Černota, CEO BEWIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.23 13:55

Ve svém příspěvku jsem zmínil i článek o molekule C60 od Ty Bollingera. Zde si ho můžete přečíst v češtině, kdy no na svém webu přeložil David Formánek:

https://otevrisvoumysl.cz/…mrna-vakcin/?…

Ing. Jiří Černota, CEO BEWIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.23 14:46

@kacis111

Dobrý den, je patrné, že máte perfektní přehled o složení Prawteinu C60. Mohla bych vás tedy poprosit o laboratorní složení, takto to z vašemu projevu vypadá, že jste si s firmou Bewit nepadla do oka a píšete o něčem co tam vůbec není.

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.23 18:04

C60Prawtein

Milá anonymní kacis111, je dobře, že jste nahlásila firmu Bewit na ČOI. Oni vám totiž odpoví, že C60 žádné uhlí neobsahuje a naopak, tento výrobek má řadu certifikátů a ocenění. Také bych vás ráda pozvala do Ostravy na setkání s panem Jirkou Černotou, abyste poznala, jaký je to člověk a jaké jsou nejen jeho znalosti, ale i zápal a záměr přinést na trh špičkové výrobky, které jsou ceněny i ve světě. Zkoušení na zvířatech? K tomu se snad ani nebudu vyjadřovat, takový je to nesmysl. Ráda vás doprovodím po celé firmě včetně výroby, kde si budete moci vše prohlédnout, každé úterý je den otevřených dveří. Tak vám přeji pěkné kverulování, snad vás to uspokojuje. Michaela Botur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.23 12:33

S produkty zatím osobní zkušenost nemám (plánuju vyzkoušet), takže k tomuto se rada vyjádřím za nějakou dobu. Znám ale osobně pana Černotu. Nějakou dobu jsme úzce spolupracovali a můžu jen potvrdit. Má obrovské zkušenosti a znalosti.

Dokážu pochopit samozřejmě jakýkoliv postoj a názory a případně se rada nechám poučit. Máte k tomu nějaký podrobnější rozbor, který by škodlivost jednotlivých látek potvrzoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková