Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Anonymní píše:
Ahoj zenusky.Jsem od minuleho ctvrtka pozitivni. Bohuzel pro Navrat do prace musim predlozit Negativni Test:Od soboty jsem bez symptomu …..Jak dlouho Vam Test vychazel pozitivni? Uz jsem zoufala.Diky za odpovedi
z čeho jsi zoufalá. Izolace je sedm dní, to je teprve zítra.
@vokishka píše:
z čeho jsi zoufalá. Izolace je sedm dní, to je teprve zítra.
Mam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni
Zadny negativni test netreba, staci byt dva dny bez priznaku a po mininalne sedmi dnech izolace ti dr. ukonci neschopenku. Zamestnavatel do toho nema co kecat.
@Anonymní píše:
Ahoj zenusky.Jsem od minuleho ctvrtka pozitivni. Bohuzel pro Navrat do prace musim predlozit Negativni Test:Od soboty jsem bez symptomu …..Jak dlouho Vam Test vychazel pozitivni? Uz jsem zoufala.Diky za odpovedi
to, co chtějí v práci, nemá oporu v zákoně, normálně pokud už nemáš příznaky, tak po ukončení izolace, máš nárok přijít do práce
@Lalalala35 píše:
@vokishkaMam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni
To je v Nemecku skutecne oficialni postup? Opravdu pozaduji negativni test na konci?
@Lalalala35 píše:
@vokishkaMam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni
takové věci se píšou do prvního příspěvku
@vokishka píše:
takové věci se píšou do prvního příspěvku
Tezky, no… Uz spousta lidi neumi ani formulovat dotaz se vsemi nutnymi informacemi..
@mroe píše:Kazdy zamestnavatel si to urci sam…Muj me tam s pozitivnim testem nechce
To je v Nemecku skutecne oficialni postup? Opravdu pozaduji negativni test na konci?
@mroe píše:
Tezky, no… Uz spousta lidi neumi ani formulovat dotaz se vsemi nutnymi informacemi..
Ja se ale na zadnou jinou otazku neptala.Me muj sef plati dal 100% Platu takze se s nim dohadovat nebudu. Bohuzel na mou otazku jsem odpoved nedostala
@Lalalala35 píše:
Ja se ale na zadnou jinou otazku neptala.Me muj sef plati dal 100% Platu takze se s nim dohadovat nebudu. Bohuzel na mou otazku jsem odpoved nedostala
Dobre, odpovim ti presne na to, na co se ptas…byla jsem pozitivne testovana na Covid 17.den od prvnich priznaku. Podrobnosti uvadet nebudu, nezajimaji te… ![]()
@mroe píše:
Dobre, odpovim ti presne na to, na co se ptas…byla jsem pozitivne testovana na Covid 17.den od prvnich priznaku. Podrobnosti uvadet nebudu, nezajimaji te…
Ano nezajimaj. Dekuji za odpoved
@Lalalala35 píše:
Ano nezajimaj. Dekuji za odpoved
Mely by, ale tvoje vec ![]()
@Lalalala35 U nás byla rekordmanka pozitivní 3 měsíce. Stačí ti to jako odpověď?
Dva týdny zcela běžně, vím i o měsíci, podrobnosti neuvádím.