COVID Pozitivni Test

Anonymní
12.10.22 15:52

COVID Pozitivni Test

Ahoj zenusky.Jsem od minuleho ctvrtka pozitivni. Bohuzel pro Navrat do prace musim predlozit Negativni Test:Od soboty jsem bez symptomu …..Jak dlouho Vam Test vychazel pozitivni? Uz jsem zoufala.Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65149
12.10.22 15:55
@Anonymní píše:
Ahoj zenusky.Jsem od minuleho ctvrtka pozitivni. Bohuzel pro Navrat do prace musim predlozit Negativni Test:Od soboty jsem bez symptomu …..Jak dlouho Vam Test vychazel pozitivni? Uz jsem zoufala.Diky za odpovedi

z čeho jsi zoufalá. Izolace je sedm dní, to je teprve zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.22 15:59
@vokishka
@vokishka píše:
z čeho jsi zoufalá. Izolace je sedm dní, to je teprve zítra.

Mam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.10.22 16:00

Zadny negativni test netreba, staci byt dva dny bez priznaku a po mininalne sedmi dnech izolace ti dr. ukonci neschopenku. Zamestnavatel do toho nema co kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76534
12.10.22 16:00
@Anonymní píše:

to, co chtějí v práci, nemá oporu v zákoně, normálně pokud už nemáš příznaky, tak po ukončení izolace, máš nárok přijít do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.10.22 16:01
@Lalalala35 píše:
@vokishkaMam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni

To je v Nemecku skutecne oficialni postup? Opravdu pozaduji negativni test na konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65149
12.10.22 16:01
@Lalalala35 píše:
@vokishkaMam izolaci 5 dni (Nemecko) a pokavad budu dale pozitivni do prace jit Nemuzu i kdyz jsem dnes 7 DEN pozitivni

takové věci se píšou do prvního příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.10.22 16:03
@vokishka píše:
takové věci se píšou do prvního příspěvku

Tezky, no… Uz spousta lidi neumi ani formulovat dotaz se vsemi nutnymi informacemi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.22 16:04
@mroe píše:
To je v Nemecku skutecne oficialni postup? Opravdu pozaduji negativni test na konci?
Kazdy zamestnavatel si to urci sam…Muj me tam s pozitivnim testem nechce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.22 16:10
@mroe píše:
Tezky, no… Uz spousta lidi neumi ani formulovat dotaz se vsemi nutnymi informacemi..

Ja se ale na zadnou jinou otazku neptala.Me muj sef plati dal 100% Platu takze se s nim dohadovat nebudu. Bohuzel na mou otazku jsem odpoved nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.10.22 16:14
@Lalalala35 píše:
Ja se ale na zadnou jinou otazku neptala.Me muj sef plati dal 100% Platu takze se s nim dohadovat nebudu. Bohuzel na mou otazku jsem odpoved nedostala

Dobre, odpovim ti presne na to, na co se ptas…byla jsem pozitivne testovana na Covid 17.den od prvnich priznaku. Podrobnosti uvadet nebudu, nezajimaji te… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.22 16:16
@mroe píše:
Dobre, odpovim ti presne na to, na co se ptas…byla jsem pozitivne testovana na Covid 17.den od prvnich priznaku. Podrobnosti uvadet nebudu, nezajimaji te… :lol:

Ano nezajimaj. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.10.22 16:20
@Lalalala35 píše:
Ano nezajimaj. Dekuji za odpoved

Mely by, ale tvoje vec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42050
12.10.22 16:49

@Lalalala35 U nás byla rekordmanka pozitivní 3 měsíce. Stačí ti to jako odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
12.10.22 17:08

Dva týdny zcela běžně, vím i o měsíci, podrobnosti neuvádím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková