Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Coletto má obrovskou korbu, vešla se mi tam v 8 měsích úplně v pohodě i s fusakem a kombinézou. Hlavně u sporťáku pozor na to polohování. Ať miminkům neničíme zádíčka. ![]()
Tak Xreni, už mám něco málo info o kočárku, zatím spokojenost
ted ještě aby mi to schválil tatínek a jdu ho objednat. Fakt díky za typ!!!! Rozměry naprosto super a hlavně ty zkušenosti! ![]()
Samože oranžový,do modré bych nešla, i kdybych čekala deset kluků!!
Prostě k té barvičce mám výhrady,přijde mi studená…a my chceme veselé miminko a pozitivně naladěné
![]()
tak potom tu vyjde sada zvlast sportak a korba jeste levneji asi za 7500
nebo cervena sada
Oranžová je pěkná, taková veselá. Taky mám oranžový kočár
Manžel ho nechtěl, připadal mu vhodnější spíš pro holčičku. Ale nakonec máme chlapečka ![]()
Xreni, díky Ti! S přítelem jsme to probrali včera,ale nějak se mu ten X-Lander nezdá
kvůli brzdě, kvůli kolečku vpředu (že je menší)kvůli aretaci,že není možné zaaretovat a přibrzdit na rukojeti,ale že se musí přeběhnout a šlápnout na kolečko, kvůli odpružení…prý je podle něho lepší ta Bexa a hotovo. Dnes se jdeme mrknout do obchodu přímo na X-Landery,aby je viděl naživo,když tedy nepotkal ve městě ani jeden (což je mi záhada,já jich denně potkám min.pět) a pak se rozhodne,snad. Neříkám,že Bexa je špatná,ale mě se design líbí víc u X-Landeru,také kvůli tomu,že je přenosná ta vanička, nehledě na materiál,barvičku a hlavně zkušenosti…no,ale co nadělám,musím tedy čekat a čekat…snad to dneska nějak dopadne konečně! ![]()
Ahoj, no snad ho premluvis, ale tusim, ze kolecka se zaaretuji vzdycky jen primo na kole ne?? na 100% to tak ma i drahy jane slalom ..
a brzda na rukojeti je taky vetsinou u drazsich kocarku.. tezko rict.. tak si najdi nejake pozitivni ohlasy na x-lander a mas to ![]()
Ahojec,tak nakonec nebude asi ani X-Lander-jezdí jako trakař a ani Bexa…byli jsme včera u kámošky v krámku s kočárky a přítel si zamiloval Tako Warrior s absolutně celou výbavou…moc pěkně houpe a dobře se s ním jezdí. Takže stačí vybrat barvičku a může být náš. Už mi jde hlava kolem ze všech těch kočárů ![]()
tak coletto austin urco ne jak uz bylo receno sportak je mali a navic neprosel v testech kočárku:-) mela jsem ho taky
NO,pokud vím,tak neprošel Coletto Austin 4, s trojkou nebyly problémy…ale to je jedno, stejně ho nebudeme brát.
brittusko, to jeste neznamená, že ta trojka by byla OK, myslím, že ji jen netestovali… (stejně jako mura 3, 4, rozdílné barvy apod). byl tam konstrukční problém na sedačce, bezpečnostního charakteru, takže to snad opravili, už je to staší kauza - museli, pokud chtěli znovu dodávat.
ahojky,vím že je tato diskuze stará,ale třeba se někdo ozve.Chtěla bych se zeptat zda Bexa3 jde složit normálně se sportovní sedačkou,nebo se musí vacvaknout a složí se jen konstrukce?
Já si vybrala kočárek Bexa 4, je pro mě lehoučký a malý, ostatní jsou veliký