ABC Design 3-Tec - kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
537
6.3.10 14:08

ABC Design - Kočárek 3-Tec 2009 black/gold

http://www.detske-kocarky.cz/…ky--977.html?… holky,chtěla bych vědět jaký je Váš názor na tenhle kočárek?Děkuji moc Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?

Přidejte zkušenost s ABC Design 3-Tec
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
6.3.10 14:31

Kočárek používám již 9 měsíců.
Je to kočár výhradně do města - s terénem se nedá počítat.
Plusy - lekhý, skladný, lehce ovladatelný, krásně se s ním nakupuje, stačí jednou rukou řídit,vysunovací golfové hole pro vyšší rodiče, snadné nadavání korby či sportáku, snadko čistitelná a vysunovací kolečka, pohodlný sporták s dlouhou opěrou zad, snadné polohování

Mínusy- nezvládá terén ( pouze město, chodníky, silnice, dlažba apod.), nepruží ( drcá, ale děti to mají stejně také rádi), dost otevřená střecha ( fouká do ní),v zimě ve sněhu je naprosto neovladatelný ( ale to většina kočárků, když koukám jak mamky zápasí), ale je pravda, že s nafukovacími koly jsou menší potíže ve sněhu - tyto jsou takové plastové, ale né ten tvrdý plast, ale lepší.,malý nákupní košík( fakt pidi).

Je to opravdu moc hezký kočárek, ale musíš vědět co od kočárku čekáš - pokud budeš jezdit jen po městě na procházky ( jako já) tak ti ho můžu doporučit - i když v zimě problémy..pokud máš vyšší nároky na terén, vyber něco bytelnějšího.. toto je opravdu lehoučký kočár do města..
Každý kočár má své mouchy - jde jen o požadavky.
Dnes už bych si pořídila jiný, ale až přejde zima bude zase super..myslím, že na jaro. léta, podtim je moc pohodlný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.3.10 14:32

Já bych si ještě zjistila plochu lůžka u korbičky i sporťáku. My měli oba kluky cvalíky a velké lůžko bylo potřeba. Sousedka si koupila krásnej kočár za pořádný peníze a 6m mimi už tam nedala. U sporťáku je dobré počítat i s fusakem, nám se roční klučík s fusakem do sporťáku nevešel, nakonec jsme koupili ojetý Jané, tam se může ve fusaku i rozvalit :-D Třeba při letošní zimě bych ho bez fusaku nevozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.3.10 14:38

Jestli má malý nákupní košík, jak píše Lizbeth, to by bylo pro mě velké minus. Měli jsme Jané a ten má taky pidi košík, předešlý sporťák jsem si v tomto nemohla vynachválit. Manžel chodí pozdě z práce, takže nákupy jsou na mě a stačí když se vydám pro ovoce a zeleninu a už to táhnu v ruce. Ale opravdu záleží na tom, co od kočárku čekáš zrovna ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.3.10 15:03

jen doplním pro někoho možná důležitou věc,že kočárek má sportovní sedačku naklápěcí - to znamená, že nikdy není úplně rovná, je to vždycky trochu jako vajíčko-autosedačka.

korba si myslím, že je standardně veliká na 3kombinaci dnešní nabídky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.3.10 15:10

Děkuji za odpověd.Jsem z Prahy tak by snad nevadilo,že moc nezvládá terén.Ten košík by mi asi vadilo ale kočárek je nádhernej.A je to jeden z mála kočárku na kterým jsme se doma schodli.Jěště máme spoutku času.Mimi se má narodit v září.Samozřejmě musíme zajet někam do krámu a kočárek o testovat :-) .No ještě se pořádně podívám po netu co o tomto kočárku píší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.3.10 15:31

No korbičku má naprosto stejně velikou jako většina moderních kočárků - jako napr. X lander.
Sporták nejde do lehu, ale dítěti to nevadí.
malá byla už ve 4,5m tak velká, že se s fusakem ( je hunatý) nevešla do korby , tak šla na ležato do sportáku ( dala jsem do dolíku složenou larisku) a spala v podstatě úplně rovně. Nyní už v něm sedí, takže v pohodě.
Ano košík je fakt maličký. Kompenzuji si to skvělými golfovými holemi ( s kterými tedy jde krásně řídit) a na ně si pověsím klidně tašku s nákupem - žádný problém.
Není to 100% ideální kočár, ale své výhody má - lehký, snadno ovladatelný a navíc fakt moc hezký :srdce: :srdce: :srdce: . já mám černý s červenou konstrukcí ( taková cihlová metaliza)..Jo a sporták jsem si nasadila klidně směrem k sobě, i když v návodu je jen od sebe - ale někde na diskuzi jsem četla, že to maminky dělaly bez rizika a opravdu to je bezpečné..
Od začátku neměl ani jedinou malinkou závadu - vypadá spolehlivě. Já jsem ráda hlavně že je lehký - naše město je do kopce :evil:
A vejde se do výtahu - malého panelákového ( x lander se mi nevešel)
Takže pokud nehodláš brázdit lesy tak ho zatím nech v pořadníku.. :mrgreen: :srdce:
ps. kočár uřídí i utlačí 10 ti leté dítě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.10 17:41

Lizbeth jen si dovolím z mojí zkušenosti poradit: …já jsem také vozila prcka ve sporťáku proti sobě, akorát jsem pak zjistila, že se v tomto směru dotýká sedačka s podvozkem (obzvláště zatížená prckem) a tak se mi látka prodřela - doporučuju tedy něčím podlepit, v jiné diskusi maminka omotala tuším molitanem. To z toho důvodu, že se chystáme kočárek prodávat a tato kosmetická chybička mi leží v hlavě a přemýšlím, jak to teď vkusně vyspravit :mrgreen:

Jinak jsou moje zkušenosti totožné s ostatními. Košík jsem taky kompenzovala věšením tašek na madla, nebo jsem přivázala větší látkovou tašku k podvozku a dalo se toho uvézt poměrně dost. Nejvíce jsme ale stejně využívali možnost nacvaknutí autosedačky na podvozek a pohodlného nakupování v super, hyper marketech.
I vozit staršího na skejtíku se dalo bez problémů. Ta manipulace s ním je opravdu lehká i jednou rukou - pro mě super, jen naše babičky si na to nemohly moc zvyknout, ale to bylo dáno spíš tím, že moc často netrénovaly :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.3.10 18:00

No vidíš, na to jsem málem zapomněla - ale už dávno vyřešila. Všimla jsem si toho dřív než se stačilo rozšoupat a nalepila na to ( na ten kov) takovou tu lepící podložku, která se používá kupříkladu pod židle či stůl aby nedrhly. Z jedné strany to lepí, z druhé takový filc. a zatím dobrý.. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.10 18:11

Lizbeth tak to máš pořešeno parádně :palec:, no já si sice taky všimla, ale podcenila jsem to a už je tam dírka :-? Tak třeba naší zkušenost využije alespoň Atanerka, pokud do něj půjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.3.10 19:57

LucyH,chtěla jsem se tě zeptat jestli si taky myslíš,že do kočárku táhne?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.3.10 20:02

Jé a ještě jsem koukala na tvůj profil a bydlíte v Krupce u Teplic?Jestli jo tak na Hradě Krupka jsem měla mít svatbu.Která se kůli těhu posouvá na příští rok.Přítel je z Teplic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.10 14:21

Jéé Atanerko, to je náhodička. Já se na hrádku také vdávala, tak přeju pohodové těhu, zdravé miminko a pak i uskutečnění pohádkové svatby :wink:

Co se týče kočárku, já bych teda neřekla, že do něj nějak víc táhne v porovnání s jinými kočáry …záleží bavíme-li se o korbičce nebo sportovní sedačce. Je pravda, že stříška u sedačky není nějak závratná, takže mi spíš vadilo, že prckovi svítilo sluníčko (řešila jsem to otáčením sedačky a plínou, dá se samozřejmě pořídit i slunečník - takže žádný závažný problém). V zimě máš stejně mimčo ve fusaku. Vážně jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, porovnat to můžu tak akorát s polskou čtyřkolkou Aro (v tom jsem vozila prvního drobka), na které se rozpadlo kde co, takže bych stejně asi ani nedokázala být objektivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.10 14:38

Atanerko ještě mi došlo, že už tu jedna diskuse na tento kočár proběhla, je tam dost postřehů - tenkrát jsem u ní i „rodila“ :lol:, tak ještě jukni tam, třeba přibyly nějaké nové zkušenosti, přeci jen už je to skoro dva roky 8-o
diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
5.9.14 20:14

Ahoj holky, přemýšlíme nad koupí tohoto kočárku, v neděli se jedeme podívat.
Všechny mínusy beru v potaz, jen mě zajímá, jak s ním zvládáte jízdu ve sněhu, fakt hrůza? Nemyslím jako hromady sněhu, ale klasický sníh na chodníkách - např. než to odmetou a tak? Já mám třeba na první golfky a s těma to absolutně nejde :cert:
A ještě třeba na hrad - hradní kamenitou cestu, se s tím dostanu? Naše golfky taky selhaly :mrgreen: Ale ony mají fakt malinkatý plastový kolečka, takže se není čemu divit, ale nerada bych si koupila něco, s čím nebudu spokojená..
Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4