Bexa B3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1595
10.3.10 08:33

Bexa B3

Zdravím maminky…vybíráme s přítelem kočárek pro našeho malého sviště a nějak se nemůžeme rozhodnout. Narazili jsme na tento typ kočárku.

http://www.tipstore.cz/?…

Ráda bych znala vaše zkušenosti, postřehy nebo prostě jen kritiku. Přijde mi docela fajnový,akorát nevím nevím, jak je to tam s těmi předními kolečky, jakýže systém úchytu mají, protože ta tyčka se mi zdá na velikost koleček docela slabá. No,ale výrobce jistě ví a určitě by snad nedal do oběhu něco,co by se za pár měsíců porouchalo.

Tak holky, poradte, pokochejte se a zhodnotte. Už nemám moc času na polemyzování,takže vaše rady a připomínky by mi usnadnily rozhodování. Další v pořadí jsou tyto:

http://www.svetkocarku.cz/…-zeleny.html

a jeho „kopie“ http://www.chytramama.com/…shodny-s.htm

Díkes Bí :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
10.3.10 08:44

Ahoj, žádný z těch kočárků jsem tedy neviděla. Na pohled ale vypadají pěkně.
Jen si dej pozor na velikost korbičky. Obecně tyhle kočárky mívají korbičku malinkou. U jednoho z nich jsem našla délku 76 cm.
Záleží na tom, jak dlouho mimi budeš chtít mít v korbičce, kdy se ti narodí. Jestli je třeba uvažovat fusak nebo ne, jestli ti nevadí přendat ho relativně brzy do sportáku apod…

• Citovat
  • Upravit
1595
10.3.10 09:06

Tak narodit se má ted v dubnu, počítám,že by tak do října byl prcek asi v hluboké korbičce. No, uvidíme, třeba bude sedět i dřív…který se tedy zdá být nej? Já už v tom fakt mám celkem zmatek. Bexa mi přijde super v tom,že má jednak dvě přední kolečka, pak také způsob toho pérování je fajn, brzda, úchyty po stranách na dobré přenášení kočárku atd. Ale zase design se mi líbí víc u Coletta. Takže nevím nevím. Rozměrově si jsou fakt ty kočáry podobné, rozdíl je nepatrný jen v pár centimetrech. Samozřejmě,je mi jasné,že oproti normálnímu standardnímu čtyřkolákovi třeba typu Firkon, je tenhle pidi,ale dá se a jezdí s nimi dost maminek co jsem se tak dívala. Na X-Lander bohužel nejsou finance,tak se musíme spokojit s nižší kategorií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 09:08

Ahoj, ja uz nekolikrat videla maminky jezdit s tim Austinem, moc se mi libil, ale zkusenost nemam..kazdopadne vypada nejbytelneji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
10.3.10 09:15

Ještě tady mám jedny stránky ke Colettu a tam jsou pěkně vidět rozměry:

http://nasekocarky-mj.cz/…ustin_3.html

Takže Bexa je opravdu největší uvnitř 79×35
Coletto má jen: 75×35
a Adamex: 76×35

Coletto jsem také viděla už u nás jezdit, je fakt,že mimís tam byl napresovaný,protože byla zima a když se tam dá fusak, kombinézka, deka,tak toho prostoru moc není. Materiálově je kočárek vyrobený asi jako jsou bágly na hory z nepromokavého,neprodyšného, hrubého matroše,uvnitř je zase ale měkkoučký a teploučký. Korbička odnímatelná…

Původně jsem uvažovala o Colettu,ted už ale nevím nevím. Nebude moc pidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 09:29

A co zkusit starsi verzi toho x-landeru viz treba zde nebo tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.3.10 10:17

jejda, ty jsou ale stejné :)

no, volit z těchto, volím coletto. hlavně proto, že s ním jezdí více maminek, je tu více referencí. je i občas testovaný, a kromě jednoho „průšvihu“ s coletem austin 4 vloni v září jsou „čistí“. lze předpokládat,že vadu výrobce opravil. jinak by se stahovalo znovu.

ostatní značky jsou pro mne neznámé,proto ne příliš důvěryhodné. btw, nevěřila bych že výrobce vědomě nedodá na trh vadný výrobek. před týdnem mi zkolaboval ani ne 6m starý notebook zn. Acer..

a btw, coletto A. 3 jsme viděla na živo (s korbičkou) a moc se mi líbil - vzhledobě.. nijak blíž jsem ho ale nezkoumala.. vím, že si maminky hodně chválí aveo od stejné značky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
10.3.10 10:34

No jejda Xreni!!! Tak ten X-Lander tedy vypadá fakt suprově! Tak to jsi mne to rozhodování pěkně zkomplikovala… :think:

Hnedle tam jdu napsat. Díkes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 10:45

Brittusko, nekdy staci jen trosku zagooglovat :-) jsem rada, ze sem mohla pomoct, snad to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
10.3.10 10:51

Holka,já googlovala už asi měsíc :lol: takže mi z toho už jde hlava kolem. X-Lander jsme našli několikrát, moc se mi líbí,ale vždy byla cena vyšší,než jsme si mohli dovolit. Vanička a sporták prostě zvlášt k dokoupení…na tenhle inzerát jsem nenarazila. Tak jsem zvědavá,co a jak mi paní odpoví. Papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 10:58

super, na mimibazaru se nejlip nakupuje.. vzdycky tam najdu neco levneji nez jinde :-) pani urcite odpovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
10.3.10 11:00

Xreni a jak je to u těchto kočárků se zárukou? To už asi nebude,když je to starší model,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 11:04

urcite bude. zaruka je ze zakona 2 roky na nove zbozi. Ze je to starsi model nehraje roli. Jen proste vyprodavaji sklady. toho bych se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.3.10 11:06

Jo a jinak, staci kliknout na jmeno prodavajici - vlevo v menu je hodnoceni. tam se doctes jak jsou ostatni spokojeni s obchudkem a treba tam bude i neco o servisu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.3.10 11:15

Ahoj, před 14 dny jsem prodávala Coletto Austin 3 za 4500 i s autosedačkou, sice je moc hezký, ale nepraktický. Měla jsem ho měsíc. Hluboká korba je teda úžasná, velká, prostorná ale sporťák je fakt děs. Nedá se dát do lehu, je tam to dítě jako ve vajíčku a je hrozně úzký. Malá se mi tam v 7. měsících nevešla a s fusakem už vůbec ne. A to vážila 7 kg a měřila 69 cm. Bexa je ten samý druh a tamten 3. neznám. Taky je hodně prodávají po bazarech. Radši si to rozmysli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí