Bexsero - druhá davka, syn 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
13.8.24 18:25

Bexsero druha davka syn 4 roky

Ahoj, muzete mi prosim poradit - dnes jsem si uvedomila, ze jsme uplne zazdili druhou davku Bexsera, syn byl na prvni davce letos v dubnu (necele 4 roky), na druhou mel jit v cervnu, jenze ja si to zapomnela poznamenat, sestra ani doktorka mi nevolaly, takze jsem to uplne vypustila. Syn mel tedy docela silenou reakci, horecky a od toho ockovani byl pak stridave nemocny (virozy, zanety oci). Sla bych s nim tedy na druhou davku nekdy zari/rijen, ale nemohu nikde najit, zda to neni problem. Doktorka ma ted dovolenou. My na dovolenou jedeme za par dni. Nevite, zda u takto velkych lze ta druha davka udelat pozdeji, nez za ty dva mesice? Nebo to bude muset absolvovat cele znovu? :( Jsem pitoma, ze jsem si to nenapsala. Diky predem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
13.8.24 19:24

@kolennijamka Zrovna toto jsem řešila s doktorkou, protože jsem chtěla větší rozestupy i k vůli financím pro více dětí. Řešila jsem, jestli rozočkovat všechny nebo naočkovat postupně.

Dr. zrovna prošla nějakým webinářem o této vakcíně. Říkala, že pokud je mezi dávkami z nějakého důvodu odstup větší než doporučený, doporučuje se později ještě třetí posilovací dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek