Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nechci chodit nikam na nejake hloupe kursy.Nepiotrebovala to moje mama,nepotrebuji to ani ja.Dneska se clovek dozvi vsechno v knizkach.
Jenze mam jinej problem.Kdyz nebudu chodit na kursy, az na me prijde porod, chci rodit v Podoli(coz z Holesovic neni nejbliz),myslite,ze me tam normalne prijmou?A pustej nekoho k porodu,kdyz nebudu mit predplaceno 700,–(to je cena aby tam mohl nekdo byt).
A co kdyz pro me pojede sanita, mam pravo si rict,ze chci do Podoli a ne na Bulovku(pod kterou teoreticky spadam)???
Poradte mi prosim co mam udelat. Diky
Ahoj, nedokážu Ti poradit z vlastní zkušenosti, protože jsem teprve ve 22. týdnu, ale od kamarádky, která rodila v lednu vím, že Tě z gynekologie předají tak cca měsíc a půl do porodnice, kde budeš rodit. Která to bude je na Tobě. Potom docházíš k nim na ambulanci až to porodu a pak snad i na šestinedělí (ale to nevím úplně jistě) a oni Tě potom zase vrátí na gynekologii, odkud Tě převzali.
Za účast u porodu se opravdu platí, dokonce snad má každá porodnice jiné ceny. Ale na to se můžeš v klidu informovat až tam půjdeš na ambulanci na prohlídku.
Přeji Ti, aby bylo všechno v pořádku.
PetraK. ![]()