Bez srdeční akce 5+5 tt

502
25.11.15 10:28

Bez srdeční akce 5+5 tt

Dobrý den, jsem ráda, že je možnost této diskuze, zeptat se Vás.

Včera jsem byla v nemocnici na vyšetření pro pozitivní těhu testy. Miminko na UTZ bylo (mám i mini fazolku). Nicméně lékař konstatoval, že zatím není srdíčko - srdeční akce. Trochu jsem se lekla a on, že by bylo vyjjímečné kdyby srdíčko již bylo. Že se nic neděje. :? Nicméně, mě všichni uklidnují a modlím se aby bylo. Prosím uklidněte mě svými radami, zkušenostmi. Děkuji :srdce: :srdce:

Dnes jsem 5+6 tt. Další kontrola 9.12.

Jinak jsem dostala nějaké vaginální globulky tetraborické?! Nevím jak se to píše :nevim: ;) Moc to brát nechci, z důvodu že nemám zatím svědivý či pálivý výtok. Ale čirý až bělavý, občas řidší, občas hustější…Nevím.

Předem říkám, že nemám žádné zkušenosti. Proto prosím o Vaši toleranci. Přeji všem těhulkám a maminkám hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
25.11.15 10:30

Ahoj. to je normalni ze v tomto tydnu neni jeste srdecni akce, jinak ty globule si klidne davej pokud mas nejaky problem nebo z jakeho duvodu ti to dr napsal.ty nejsou skodlive, brala jsem je taky pri ATB v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.11.15 10:31

Pockej dva tydny a uvidis jak bude srdicko bit :kytka:
Podle me je jeste brzo, navic ti to rekl i doktor tak se zbytecne nestresuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
25.11.15 10:32

Neboj, na srdíčko je opravdu ještě brzy…na další kontrole už jistě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.11.15 10:33

Doktor má pravdu, fakt by to byla výjimka, kdyby už bylo. můžeš být klidu, je to normálně probíhající těhotentví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
25.11.15 10:38

Nejsme lékaři, abychom posoudily tvůj výtok, ale dost žen přišlo o dítě kvůli tomu, že infekce přešla do plodových obalů.
Osobně si myslím, že lékař ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.11.15 10:45

Děkuji Vám holky, jste skvělý, děkuji za podporu. Tak já ty globulky asi brát tedy budu, pro jistotu. Asi ví, proč mi je napsal že? :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.11.15 10:52

Vůbec ještě nic neznamená. Počkej na další kontrolu a nejanči. To nepomáhá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.11.15 10:56

Děkuji, budu v klidu a odpočívat ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
25.11.15 11:31

Nebooj já viděla srdíčko až v 8tt myslím. Je to ještě maličký. Když jsem tam byla snad ve 4tt tak se doktor bál aby mimi viděl takže žádný strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.11.15 11:34

Na srdíčko je opravdu ještě brzy, na další kontrole už bude určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.11.15 11:41

Já na kontrolu šla až v 10tt a to už srdíčko krásně tepalo ale globulky jsem taky dostala. Aby se přeléčily všechny případné infekce aby nepřešly do dělohy. Takže srdíčko se určitě objeví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.11.15 11:42

Zase globule na normální výtok´, když v těhotenství je to celkem normální. Sliznice jsou oteklé a produkují víc všeho. Já mám tenhle výtok celé těhotenství. I u prvního. Nejvíc v 1. trimestru, pak to trochu přešlo. A pak zase před koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.15 11:49

@krystinka.a ahoj, klid - já byla ted na kontrole 6+3 a srdíčko taky nebylo. Dle dr uplně v pohodě - další ko za 10 dní a tam už snad bude a když ne tak taky nepanikařím - každé těhu je jiné 8) globule bych užívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.11.15 11:56

Děkuji moc, jsem ráda, že v tom nejsem sama.:) Jste úžasné. Musíme věřit a nestresovat se že?! :dance: Držím nám pěstičky♥
Ted' letím pro žádanku na endokrinologii na krev uáááá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky