Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
!
Termín mám 18.4 tudíž, jsem 19tt ![]()
Všechny diskuze jsou už rozjeté. Tak bych byla ráda, kdyby se zařadili maminky, které ještě nikam nepatří nebo nebyly přijaté do žádné skupiny a rádi by se podělili o své zkušenosti, rady, nápady a prostě průběh těhotenství.
![]()
Ahoj, ja mám jeden termín na 16.4. a podľa UTZ na 18.4.
a po dnešku si začínam byť istá, že tie zvláštne ťuknutia v bruchu sú od krpca, pretože doteraz som si tým nebola vôbec istá(moje 1.tehotenstvo),lebo ten pocit sa nezhoduje ani s jedným opisom, čo som zatiať počula ![]()
@RutCole Já mám také dva termíny a jeden mám 18.4 a druhý mám 22.4
Já zatím nic necítím :/ Ale malej je zdravej ![]()
A už víš pohlaví? ![]()
Ja som si tiež nebola istá, žiadne bublinky ani motýliky, ani poležiačky a večer, ale keď sedím dlhšie cez deň tak také ťuknutie sem tam, ako keď človek zapína svetlo
Pohlavie ešte neviem, naposledy mi robil UTZ v 12.tt, ale štvrtok idem na ten veľký UTZ a ak tam nie, tak aj tak zajtra budem vedieť výsledky z krvi, čo mi brali kvôli pochybným výsledkom na genetike a tam určujú aj pohlavie tak dúfam, že všetko dobre dopadne… a ty už vieš?
@RutCole Vím,ale není to na 100% měl by to být chlapeček. To mi řekla doktorka na velkém utz, ale prej si není jistá jestli to je pupečník nebo pindík
Tak se zeptám ještě svého doktora příští týden
Tak ať ti velkej utz a výsledky dopadnou dobře ![]()
Nám všetci tipujú chlapca, ale podľa mňa to just bude baba
no ja neverím tomu, že by bol problém, som mladá, žiadne problémy nemám a ani nikto v rodinách našich, z prvého screeningu mi vyšlo na Downa 1:42000,ale z druhého o minimum znížená hodnota, tak že preistotu…podľa mňa mi zbytočne robili stres, ale tak to už je s našimi lekármi…
@RutCole To mi je líto
Vidíš já chtěla slečnu přítel kluka. Začala jsem jíst sladký přesto, že jsem ho nikdy nejedla
Tak jsem měla podezření na holku a on to bude asi kluk
Hlavně ať vám vše dobře dopadne budu držet palečky ![]()
Ďakujem, no my by sme všetci radšej chlapca o trošičku, ale tak hlavne nech je zdravé, lebo tieto stresy, stále niekde u lekára a ešte škola k tomu to ma dosť ubíja…pritom fyzicky sa cítim super, pribrala som len kúsok, zle mi bývalo iba chvíľu, proste fajn ![]()
@RutCole Tak já přibrala zatím jen kilo
Teda já vím, že až půjdu na gynekologii tak mi řekne, že je to asi víc
Z tý váha mám strašnou hrůzu :/ Tak snad se vám chlapeček vydařil
Já chtěla holčinu, ale tak důležitý je, že je zdraví
Tak dneska prišli výsledky, všetko je v poriadku vďaka bohu
ja mám tiež obavu z váhy, nechcem vyzerať ako hrošík a pred otehotnením som sa v lete dopracovala na nejakých vysnívaných 61 kg, teraz mi je trošku ľúto, že to pôjde hore, ale tak mám 172cm, takže bruško sa nejak strácalo zatiaľ na tom
![]()
@RutCole Tak to je dobře
Buď ráda
Já si tak už připadám přitom jsem nějak moc nepřibrala
Já chtěla taky na 60,ale pak jsem zjistila, že čekáme prcka tak jsem přestala cvičit
Ale prosímtě seš vysoká na tobě se těch pár kilo ztratí ![]()
Už viem čo to bude
na UTZ síce skrížil prcek nohy, sme sa smiali, že sa hanbí, že určite to bude baba, a veru aj je, podľa výsledkov z krvi
no, zatiaľ kto nevie by netipoval, že bude bábo, ale ja to brucho vidííím…:) ale spolieham sa, že popri škole a robote na farme ostanem aspoň ako tak vo forme aj naďalej
@RutCole Tak gratuju k holčice
Hlavně ať je zdravá
A už máš jméno? ![]()
Ak by neprišiel za tých pár mesiacov žiadny nejak extrémne lepší nápad tak bude Lucia
aj moja mamina to meno zvažovala pre mňa, ale nakoniec sa rozhodla inak ![]()
Ahoj, já mám termín 9.4.
budeme mít holčičku
strašně moc se těším, ale zároveň bojím… ![]()