Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Daniela132 Já se tedy asi nejvíc děsím samotného porodu..:D Zatím vše beru tak s klidem, žádný stres, ale jsem zvědavá potom ![]()
@Droxy Tak to já ne
Už se na to i docela těším
Myslím, že hodně dělá i psychika
Mám k tomu pozitivní přístup mě nejvíc děsí váha
Jinak beru vše v klidu
A od kuď seš? ![]()
@Droxy Já vždycky doufám, že bych našla těhu kamarádku a všichni jsou z daleka ![]()
@Daniela132 No to já taky
A všechny (i mladší) spolužačky mě nějak předběhli ![]()
@Droxy A kolik ti je teda jestli nevadí, že se ptám, a to je tvoje první mimčo?
Já vždycky doufám, že mi někdo napíše z Teplic a ono prdku ![]()
@Daniela132 No ja som len písala dátum pôrodu a že chcem pokecať
a bola som prijatá, to len preto aby sa tam kadejakí úchylovia nepchali asi ![]()
Hezký dobrý den
jmenuju se Marian a čekáme z mojí partnerkou miminko.Je ve 20tém týdnu těhotenství a je prvorodička. Ultrazvuk neprokázal žádné vady jen je miminko živější a menší. Už je cítit jak občas kope a mamince z prsu už teče jakási lepkavá hmota asi mlezivo a bolej jí i prsa. Změny v náladách jsem zatím nijak razantně nepocítil. Na miminko se oba moc těšíme i když trochu obavy z velkých starostí a věčího výdaje peněz máme
@marijanek Ahoj
Gratuluji k miminku
Také jsem ve 20.tt a také máme vše v pořádku. Už víte pohlaví mimča?
To je docela brzy aby jí z prsa vytékalo mlezivo ne?
Také už cítíme pohyby
Dítě je dar tak buďte rádi, ale dítě není hračka jsou to starosti a také to něco stojí
Ale vše zvládnete, když to zvládli ostatní mi taky
A kolik vám je?
No nevím jestli je to brzo nebo né ale opravdu jí z prsa teče lepkavá hmota a na modrém koníku nám psali ženy že je to mlezivo a že je to normální. Velice dobře si uvědomujeme, že miminko není hračka a rádi se o něj postaráme. Máme koupené věcičky kočárek i postýlku. Mě je 44 a partnerce bude 4.unora 16 let. Vím poněkud neobviklé ale je to tak. A známe se rok a chodíme spolu od jejich 15 let a stále se moc milujeme.Moc mě chybí nebot v současné době se nachází v dětském domově. Rodiče s tím jsou obeznámeni i když nesouhlasí. Berou si jí na víkendy k sobě ale ona je jen u mě a i já jí často navštěvuji. A děkujeme za zájem. Mohl bych poslat i fotku bříška i fotku ultrazvuku
Moje to je první dítě i její a pohlaví jsme si nenechali říct máme totiž rádi překvapení
@marijanek Asi budu zlá, ale vám přijde normální spát s 15 letou holkou. A ještě jí udělat dítě? Když nemá školu práci abi zázemí
Myslím paní že tohle už je vážně jen naše věc a zázemí má u mě doma! Podal jsem už návrh k soudu na zplnoletnění. A vyspělá je dost i fyzicky i psychicky. možná víc než která koliv 40cátnice. Možná to normální nepřipadá vám ale my se normálně milujeme a dítě jsme chtěli společně a jestli vás to ještě zajímá tak už spolu spíme 10 měsíců. A velice nám to spolu vyhovuje. Kolik věcí je dnes nenormálních. Příjde vám třebas normální že nás stát okrádá na daních? Nebo že v práci nám nařizují dovolené a 12ky? Máme kde bydlet a máme se moc rádi a pokud se vám to zdá zvrhlé neptejte se mě už více na nic a ukončeme raději tuto konverzaci neznáte nás
@Daniela132 Je mi 22, ale posledních pár let mi přijde nějaký trend mladých maminek..:) Jo jo, moje první a naprosto neplánované ![]()