Bezbariérový hotel Egypt

6.4.25 18:07

Bezbariérový hotel Egypt

Dobrý den,
Jsem 7 let po úraze, ochrnuta na invalidním vozíku a chtěla bych s maminkou k moři… byly jsme zatím v Tunisku a Egyptě, ale bohužel,, bezbariérové,, hotely, kde jsme byly tomuto pojmu absolutně neodpovídaly.. stále hledám, ale nedaří se mi najít nic, kde by bylo jasně vidět, že na wc jsou opravdu madla, což je pro mě nejdůležitější.. dále hledám zároveň i hotel s wc a madly+ do bazénu schody se zábradlím- s mamčinou pomoci tak můžu aspon do bazénu :palec: do moře vím, že se nedostanu- ale kdyby někdo doporučil prosim, kde je to možné a nejak přizpůsobeno i do moře, tak by to bylo super :srdce: prosim o jakékoliv tipy na opravdu bezbariérový hotel/ pokoj- odpovídající tomu.. kdyby někdo poradil a měl zkušenost budu moc vděčná:) děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20868
6.4.25 18:50

Tohle je snad dotaz přímo na CK nebo dané hotely. Co my tady máme vymysletz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76334
6.4.25 18:52

@Gabriela218 přesně jak píše @Cenarius, obraťte se se svým požadavkem přímo na CK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.25 19:19

CK bohuzel neumi nic vyhledat.. byla jsem ve vice CK a nikdo to bohuzel nezvládl.. a ty dve dovolené sliby chyby.. vse melo byt ok a opak byl pravdou:) hledám sama, ale zatím marně, tak me napadlo zde napsat, ze treba nekdo poradí a doporučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
6.4.25 19:26

A nezkoušela jsi koukat po Turecku? Tam jsem i na pláži viděla speciálně upravené vozíky pro invalidy, aby to projelo pískem. Jen marně přemýšlím, který hotel to byl. :oops:

Příspěvek upraven 06.04.25 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.25 19:26
@Cenarius píše: Více

Chtela jsem třeba zkušenost od lidi :) CK nezvládnou nic bohužel opravdu to bylo samozřejmě první, kde jsem to řešila.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.25 19:27
@nozu píše: Více

Ty jo kdyby sis vzpomněla pisni.. dekuji moc.. koukam na vse opravdu tezke najít.. zatim marně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
6.4.25 20:12

Ja bych zrovna v Egypte a Tunisu v tomto smeru nic necekala. Myslim ze Spanelsko, Francie, Italie by mohly byt lepsi ac drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
6.4.25 20:14

A kdyz to googlim, vyskakuji mi Jadran bez barier apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
6.4.25 20:41

Volila bych spíše Evropu. V Africe mají tohle total na háku. Navíc, kdyby se něco nedejbože stalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76334
6.4.25 20:49

Mě napadlo, že @jege by mohl vědět o bezbariérových hotelech? ale on asi nejezdí do Egypta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
6.4.25 21:02
@Gabriela218 píše: Více

Centrum Paraple neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17251
6.4.25 21:04
@stinga píše: Více

proč zrovna on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.4.25 21:20

@Gabriela218 muzu ti poslat nazrv cestovky zamerujici se na lidi s postizenim. Mala napoveda, sidli v Praze na Cernem Moste, treba dohledas sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
6.4.25 22:23

Koukni se na Delphine Deluxe hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie