Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Jsem 7 let po úraze, ochrnuta na invalidním vozíku a chtěla bych s maminkou k moři… byly jsme zatím v Tunisku a Egyptě, ale bohužel,, bezbariérové,, hotely, kde jsme byly tomuto pojmu absolutně neodpovídaly.. stále hledám, ale nedaří se mi najít nic, kde by bylo jasně vidět, že na wc jsou opravdu madla, což je pro mě nejdůležitější.. dále hledám zároveň i hotel s wc a madly+ do bazénu schody se zábradlím- s mamčinou pomoci tak můžu aspon do bazénu
do moře vím, že se nedostanu- ale kdyby někdo doporučil prosim, kde je to možné a nejak přizpůsobeno i do moře, tak by to bylo super
prosim o jakékoliv tipy na opravdu bezbariérový hotel/ pokoj- odpovídající tomu.. kdyby někdo poradil a měl zkušenost budu moc vděčná:) děkuji moc ![]()
Tohle je snad dotaz přímo na CK nebo dané hotely. Co my tady máme vymysletz?
@Gabriela218 přesně jak píše @Cenarius, obraťte se se svým požadavkem přímo na CK
CK bohuzel neumi nic vyhledat.. byla jsem ve vice CK a nikdo to bohuzel nezvládl.. a ty dve dovolené sliby chyby.. vse melo byt ok a opak byl pravdou:) hledám sama, ale zatím marně, tak me napadlo zde napsat, ze treba nekdo poradí a doporučí ![]()
A nezkoušela jsi koukat po Turecku? Tam jsem i na pláži viděla speciálně upravené vozíky pro invalidy, aby to projelo pískem. Jen marně přemýšlím, který hotel to byl. ![]()
Příspěvek upraven 06.04.25 v 19:27
@Cenarius píše: Více
Chtela jsem třeba zkušenost od lidi
CK nezvládnou nic bohužel opravdu to bylo samozřejmě první, kde jsem to řešila.. ![]()
@nozu píše: Více
Ty jo kdyby sis vzpomněla pisni.. dekuji moc.. koukam na vse opravdu tezke najít.. zatim marně ![]()
Ja bych zrovna v Egypte a Tunisu v tomto smeru nic necekala. Myslim ze Spanelsko, Francie, Italie by mohly byt lepsi ac drazsi
Volila bych spíše Evropu. V Africe mají tohle total na háku. Navíc, kdyby se něco nedejbože stalo. ![]()
Mě napadlo, že @jege by mohl vědět o bezbariérových hotelech? ale on asi nejezdí do Egypta ![]()
@Gabriela218 muzu ti poslat nazrv cestovky zamerujici se na lidi s postizenim. Mala napoveda, sidli v Praze na Cernem Moste, treba dohledas sama ![]()