Bezdotykový dávkovač mýdla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
18.3.13 22:32

@ivana-domca jo, jo náš malej začal lézt po čtarech a už 5 dnem okupuje video a má hroznou radost, že když to zmáčkne, tak to vrčí, tak manžel vytáhnul video z elektriky ale zjistil, že je tam otvor a chce tam strkat pořád ruku :cert: takže ho 20× za den odtrhávám od videa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
18.3.13 22:33

My mame detol. Ani ne kvuli bakteriim, ale kvuli tomu, ze kdyz mame špinavé ruce, vždycky sme uspinili mydlo nebo pumpicku a taky je to pohodlne.. Trochu me stvala ta cena náhradních náplní, ale doplnuju si to doma obyčejným mydlem a parada. Imanzel, který není na žádné novinky dvakrat zvedavej.. Tak uz vyzaduje jen to. Kdyz dojde honem honem hlasi ze dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.3.13 22:36

@Gladys kostka mýdla :palec: mám spoustu takových těch malých hotelových mýdýlek a nevím, co s nima… zítra vyzkouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
18.3.13 22:37

Mam dettol davkovac a jsem spokojena. Poridila jsem si ho spis z „lenosti“ mackat pumpicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
18.3.13 22:38
@Veverunkav píše:
My mame detol. Ani ne kvuli bakteriim, ale kvuli tomu, ze kdyz mame špinavé ruce, vždycky sme uspinili mydlo nebo pumpicku a taky je to pohodlne.. Trochu me stvala ta cena náhradních náplní, ale doplnuju si to doma obyčejným mydlem a parada. Imanzel, který není na žádné novinky dvakrat zvedavej.. Tak uz vyzaduje jen to. Kdyz dojde honem honem hlasi ze dojde…

Jak prosim te doplnujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
18.3.13 22:38

@Pexeso 8o 8o 8o to už může být člověk „líný“ mačkat pumpičku??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.13 22:39

@Alčák1 mě se malej naučil vylézt ze sedačky na pc stůl, když vidí mobil, tak ho vezme, jinak jde ještě po solnicce a fixach, dneska jsem uklidila z pc stolu fixy a nechala tam jen lihovky, s tím, že ty neotevre, jo houby neotevre pouze zelenou, ale červenou a modrou už jo :roll: jakmile odejdu z pokoje, už smejdi po stole a další zábava je otvírání cd romky, pořád chodím říkám ne a je mi to prd platný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.3.13 22:42
@Veverunkav píše:
My mame detol. Ani ne kvuli bakteriim, ale kvuli tomu, ze kdyz mame špinavé ruce, vždycky sme uspinili mydlo nebo pumpicku a taky je to pohodlne.. Trochu me stvala ta cena náhradních náplní, ale doplnuju si to doma obyčejným mydlem a parada. Imanzel, který není na žádné novinky dvakrat zvedavej.. Tak uz vyzaduje jen to. Kdyz dojde honem honem hlasi ze dojde…

Taky mě to zajímá, jak to sama doplňuješ? Jsem přemýšlela, že zvrchu udělám nějaký otvor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.13 22:45

Kámoška si koupila detol… zkusila tam doplnit mýdlo a už to nefunguje. Musíš kupovat jen ty originální náplně. A jelikož jsou doma 4, tak je ta náplň hned pryč.

Já bych v tom zase takový velký drama neviděla. Jen si vemte na kolik věcí sáhnete když si tu prdku utřete. To Vás ani detol a podobné dávkovače nezachrání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
18.3.13 22:46
@Tůmička píše:
@Pexeso 8o 8o 8o to už může být člověk „líný“ mačkat pumpičku??? 8o

spise jsem to myslela tak ze je to pohodlne. Pokud mas spinave ruce tak nemusis zapatlat mydlo, ci pumpicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
18.3.13 22:48

@Pexeso ale zapatláš kohoutek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
18.3.13 22:50

@Tůmička trosku se potom zapatla kousek baterie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
18.3.13 22:53

@Pexeso :mrgreen: :mrgreen: my o něm taky chvíli přemýšleli, prostě se mi to líbilo, ale vzhledem k tomu, že se nám po umyvadle věčně promenáduje kočička, tak by byla zapatlaná buď ona nebo umyvadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.3.13 22:54

Neni nad to vypestovat v diteti hned odmalicka nejakou tu fobii - napr. z bakterii na pumpicce od mydla :mrgreen:
Nas malej by to byl schopnej vypotrebovat behem jedny hodiny, navic i ty baterie do toho jsou drahy. Jak dlouho to vlastne vydrzi fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.13 22:56

@ivana-domca @Alčák1 prostřední mi okupuje noťas od chvíle, kdy byl schopen si stoupnout ke gauči a tím pádem na něj dosáhnout. Můžu se třeba postavit na hlavu a ječet jak Viktorka u splavu a stejně si nedá pokoj a jakmile vytáhnu paty z místnosti, tak mi s ním laboruje. Teď už si ho hodí na klín jak profík a mačká a mačká :roll: To samé s myčkou, dřív pomohlo otočit programovač na polohu, kde není žádný program, on si už teď programátor natočí a myčku zapne. A dneska to završil tím záchodem.
Ovládání na tv a mobil snad ani nemusím zmiňovat, tv ovládač dlí většinu času na skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný