Bezdotykový dávkovač mýdla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
18.3.13 23:02
@74paja píše:
Neni nad to vypestovat v diteti hned odmalicka nejakou tu fobii - napr. z bakterii na pumpicce od mydla :mrgreen:
Nas malej by to byl schopnej vypotrebovat behem jedny hodiny, navic i ty baterie do toho jsou drahy. Jak dlouho to vlastne vydrzi fungovat?

Tak já mám asi fobii z kostek mýdla. Přijde mi to nechutné, jak si každej vomatlá svý špinavý pazoury tou věcí a pak jde někdo další :poblion: Navíc před nějakými 15 lety mi ty kostová mýdla začaly vysušovat kůži.
No a když si vzpomenu, že jako dítě jsme měli doma jednu kostku mýdla a myli jsme se tím komplet všichni a ještě návštěvy ruce, tak :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.3.13 23:32
@Gina108
@Gina108 píše:
Tak já mám asi fobii z kostek mýdla. Přijde mi to nechutné, jak si každej vomatlá svý špinavý pazoury tou věcí a pak jde někdo další :poblion: Navíc před nějakými 15 lety mi ty kostová mýdla začaly vysušovat kůži.
No a když si vzpomenu, že jako dítě jsme měli doma jednu kostku mýdla a myli jsme se tím komplet všichni a ještě návštěvy ruce, tak :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen:

a přežily jste ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
mě spíš přijde hnusnější, když se podíváš na ty ošmataný dotykový telefony :poblion: o klávesnici u PC, ovladačích na telku… ani nemluvím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.3.13 23:34
@ohýnek píše:
A není to jedno že se na to sahá, když si hned myju ruce? By mě zajímalo od těch co to mají, proč to mají.

Protože se mi to líbí… ;)

Mám taky Dettol a ne kvůli tomu, že je to sterilní (jak říká reklama :roll: ), ale proto, že se mi to líbí a nemám ráda, když je krabička nebo držátko na tvrdé mýdlo věčně plné vody a upatlané :|
A mám v tom dobíjecí baterky a náplň si doplňuju sama doma klasickým tekutým mýdlem… :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.3.13 23:36

@Gladys minulý týden jsme malýmu koupily dětský mobil, páč ho furt bere bábě / tchýni / ona má dotykáč a malej jí vymazal nějaké kontakty. Potvora malá jakoby tušil, že ho chceme podvést. Dětský mobil hodil do kouta a sápal se po tom mobilu co měla bába a křičel babababa. Nejhorší je, že tchýně má na něm takovej hadr, vodřenej, špinavej a on to strká do pusy a teď má z toho nějakej lišej :cert: Jenže malej strká do pusy všechno, dneska chtěl ochutnat čumák našeho psa :poblion: je hrozný ho uhlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.3.13 23:43

Až bude malej větší, tak tu mám mýdelničku s medvídkem pů a koupím mu tam nějaké klasické dětské mýdlo. Až se naučí s dávkovačem, tak tam má i dávkovač s medvídkem Pů :mavam: Vyrostla jsem na mýdle v síťce, jinde mi to vadilo ale doma ne, měly jsme ho se ségrou a naši měli v mýdelničce. Když jsme se koupaly, byl na vaně velký tekutý mýdlo JOHNSON§JOHNSON, šampón PANTENE a pastu v dávkovači a měly jsme to všichni dohromady. A vystačily jsme si s tím. Dneska mám já svy sprcháče a šampóny a manžel taky svý, pak přibudou malýho a v koupelně se nehneme. Čím modernější doba, tím víc produktů a lidi už nejsou tak skromní už jim smrdí i obyčejný mýdlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.3.13 00:13
@Lenka512 píše:
Protože se mi to líbí… ;)Mám taky Dettol a ne kvůli tomu, že je to sterilní (jak říká reklama :roll: ), ale proto, že se mi to líbí a nemám ráda, když je krabička nebo držátko na tvrdé mýdlo věčně plné vody a upatlané :|
A mám v tom dobíjecí baterky a náplň si doplňuju sama doma klasickým tekutým mýdlem… :palec: :mavam:

A jak to tam doplňuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
19.3.13 06:26

Udelala sem nahoře díru (povedlo se to spicatym ostrym nozem) pichla sem ho nahoru a zakrouzila a je taM super dirka a kdyz mydlo dojde, doplnim strikackou. Je to trochu opruz, ale da se to vydrzet ;-)
Jinak detol mame skoro rok. Baterky sem menila jednou a sou tam obyc tuzkove, to se da koupit za par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.13 06:30

@Gladys ovladace a mobily u nás taky musí jít na skříň, už mi z mobilu poslal 1 mms, 2 sms a 2× volal babicce :mrgreen:
Jsou to naši koumaci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.3.13 07:31

My to máme, ale spíš tak se srandy…bylo to něco novýho. Ocenila jsem to v kuchyni, když jsem měla umaštěný, špinavý ruce, že jsem nemusela zamatlat pumpičku od mýdla. Ale pak se nám dávkovač začal spouštět samovolně, takže momentálně tam jen bez baterek smutně stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.3.13 07:53
@Bobiše píše:
A jak to tam doplňuješ?

No trocha hrubého násilí a ty jejich originální tuby jdou otevřít a naplnit neoriginálním mýdlem :jazyk: :mrgreen: Jen to chce nepoškodit víčko. No chce to grif, pak už je to pohoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
19.3.13 07:54
@Gina108 píše:
No trocha hrubého násilí a ty jejich originální tuby jdou otevřít a naplnit neoriginálním mýdlem :jazyk: :mrgreen: Jen to chce nepoškodit víčko. No chce to grif, pak už je to pohoda. ;)

takze jde i „odsroubovat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.3.13 08:21
@Pexeso píše:

Jj jde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.3.13 08:25

My detol nemáme ale máme SINBO..je super mýdlo se dolívá horem má odklápěcí víčko dávám obyč tekutý z německa a digitální displej kolik je tam baterky mýdla..dostali jsme ho k vánocům :mrgreen: baterky jsme ještě neměnili..chtěla jsem ho hlavně kvůli dětem máme keramickej dávkovač a pumpička šla těžce zmáčknout bála jsem se ho děti rozbijou takže tak http://www.4home.cz/…nbo-sd-6801/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.3.13 08:52
@Pexeso píše:

Tak šikovnám jako @Gina108 nejsem, mě se to nepovedlo :P
Mám injekční stříkačku a tou doplňuji do té dírky, co tam je…ani jsem jinou nedělala…ono když tam tu stříkačku strčíš pod určitým úhlem, tak se to dá v pohodě doplnit ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
19.3.13 09:00
@Lenka512 píše:
Tak šikovnám jako @Gina108 nejsem, mě se to nepovedlo :P
Mám injekční stříkačku a tou doplňuji do té dírky, co tam je…ani jsem jinou nedělala…ono když tam tu stříkačku strčíš pod určitým úhlem, tak se to dá v pohodě doplnit ;) :mavam:

pres vicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný