Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych pořídit, ale vůbec nevím jaký koupit. Máte někdo doma? Máte zkušenosti? Budu ráda za každou radu ![]()
A není to jedno že se na to sahá, když si hned myju ruce? By mě zajímalo od těch co to mají, proč to mají.
Mame doma detol ale prijdemi ze je to na nic. Protoze pak se ruce posudli a stejne umyjou. Takze je jedno jestli se deti chytaji pumpicky plne bakterii kdyz si pak napeni ruce a umyjou ![]()
Nejde mi o to sahání, ale o to, že malej nemá sílu normální dávkovač zmáčknout.
@Janichka to jsem si taky říkala, k čemu je to dobré, když pak stejně musíš sáhnout na kohoutek či baterii a vodu vypnout ![]()
@ssisley píše:
no a nebude pak stát u krabičky a dávkovat a dávkovat?
Prostřední se dneska naučil splachovat záchod, to bylo radosti, kdybych ho ze záchodu nevyhodila, tak je schopnej prolejt záchodem klidně 100l
Ahojky, nic ve zlém taky se mi strašně líbyla reklama na bezdotykový dávkovač mýdla a přemýšlela jsem o tom. Pak jsem si řekla, než použiju mýdlo, šahám špinavou rukou na kohoutek, pak se umyju mýdlem a opět šahám na ten špinavej kohoutek abych zavřela vodu / takže stejně bacily / to bych si musela pořídit i bezdotykový kohoutek jako na operačních sálech a ke všemu sahám na kliku, která je taky plná bacilů, takže namontovat dveře na čidlo???
nevím ale asi je to zbytečná věc. To už postačí koupit si antibakteriální gel na ruce a po umytí si ho vetřít do rukou a myslím, že je to víc účinější - no je to můj názor ![]()
@Gladys taky bych se toho bála, děti jsou z každé činnosti kterou se naučí strasne unesene, že by to zkousely pořád dokola ![]()
Myslím,, že bezdotykový dávkovač má smysl akorát v nějakém zdravotnickém zařízení
jinak ne.
co mám zkušenost, tak když je děcko tak malé, aby nemělo sílu zmáčknout bžný dávkovač, tak mu stejně u mytí ruku musí někdo asistovat… (takže mu klidně to mýdlo může na ruky vyplknout)
vsadím se ale, že u automatického dávkovače by děcko furt stálo a strkalo tam ruky
alespoň u mého děcka jsem si 100% jistá ![]()
@ssisley píše:
No přesně pro tohle jsem si to koupila - mám Dettol a pohoda. Teda jednou se zasekl a přes noc vyplincal celý zásobník mýdla do umyvadla, naštěstí nějaký laciný shit, čím to doplňuje. Prostě ta buňka zaznamenávala furt pohyb jak to mýdlo teklo a mýdlo teklo, páč fotobuňka zaznamenala pohyb
Další zkázu provedli malí záškodníci, ale stejně, jakmile mohli, chtěli hned používat pumpičku na mýdlo jako má máma ![]()
@Black_Orchids píše:
Myslím,, že bezdotykový dávkovač má smysl akorát v nějakém zdravotnickém zařízeníjinak ne.
co mám zkušenost, tak když je děcko tak malé, aby nemělo sílu zmáčknout bžný dávkovač, tak mu stejně u mytí ruku musí někdo asistovat… (takže mu klidně to mýdlo může na ruky vyplknout)
vsadím se ale, že u automatického dávkovače by děcko furt stálo a strkalo tam rukyalespoň u mého děcka jsem si 100% jistá
No furt tam nestojí, ale chodili si ze začátku celkem dost často mýt ruce, což bylo žádoucí
![]()
Když o tom tak přemýšlím, tak je asi mnohem levnější a efektivnější koupit dítěti kostku mýdla a naučit ho mýt si ruce tím
Mýdlo dokáže do praciček z mističky vzít i ročák, ošmrdlat ho a vrátit. My doma teda tekuté mýdlo nevedem vůbec. Jen je potřeba, aby to mýdlo nebyla obr kostka, tak buď pro potřebu dítěte kus ukrojit nebo kupovat nějaká menší (nebo třeba s dětma můžete i vyrobit z glycerinové hmoty svoje vlastní a nalít do nějakých menších tvořítek, myslím, že nadšení z vlastního mýdla bude veliké)