Bezdotykový dávkovač mýdla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
18.3.13 22:01

Bezdotykový dávkovač mýdla

Chtěla bych pořídit, ale vůbec nevím jaký koupit. Máte někdo doma? Máte zkušenosti? Budu ráda za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
18.3.13 22:04

A není to jedno že se na to sahá, když si hned myju ruce? By mě zajímalo od těch co to mají, proč to mají.

• Citovat
  • Upravit
6956
18.3.13 22:05

Mame doma detol ale prijdemi ze je to na nic. Protoze pak se ruce posudli a stejne umyjou. Takze je jedno jestli se deti chytaji pumpicky plne bakterii kdyz si pak napeni ruce a umyjou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.3.13 22:06

@ohýnek dostala jsem to od tchyne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.3.13 22:06

Nejde mi o to sahání, ale o to, že malej nemá sílu normální dávkovač zmáčknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.13 22:07

@Janichka to jsem si taky říkala, k čemu je to dobré, když pak stejně musíš sáhnout na kohoutek či baterii a vodu vypnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.13 22:08
@ssisley píše:

no a nebude pak stát u krabičky a dávkovat a dávkovat? :mrgreen: Prostřední se dneska naučil splachovat záchod, to bylo radosti, kdybych ho ze záchodu nevyhodila, tak je schopnej prolejt záchodem klidně 100l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
18.3.13 22:09

@ivana-domca musíš tím mýdlem drbat i baterie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2752
18.3.13 22:10

Ahojky, nic ve zlém taky se mi strašně líbyla reklama na bezdotykový dávkovač mýdla a přemýšlela jsem o tom. Pak jsem si řekla, než použiju mýdlo, šahám špinavou rukou na kohoutek, pak se umyju mýdlem a opět šahám na ten špinavej kohoutek abych zavřela vodu / takže stejně bacily / to bych si musela pořídit i bezdotykový kohoutek jako na operačních sálech a ke všemu sahám na kliku, která je taky plná bacilů, takže namontovat dveře na čidlo??? :think: nevím ale asi je to zbytečná věc. To už postačí koupit si antibakteriální gel na ruce a po umytí si ho vetřít do rukou a myslím, že je to víc účinější - no je to můj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.13 22:21

@ohýnek ale při každém umytí rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.13 22:22

@Gladys taky bych se toho bála, děti jsou z každé činnosti kterou se naučí strasne unesene, že by to zkousely pořád dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.3.13 22:25

Myslím,, že bezdotykový dávkovač má smysl akorát v nějakém zdravotnickém zařízení :nevim: jinak ne.
co mám zkušenost, tak když je děcko tak malé, aby nemělo sílu zmáčknout bžný dávkovač, tak mu stejně u mytí ruku musí někdo asistovat… (takže mu klidně to mýdlo může na ruky vyplknout)
vsadím se ale, že u automatického dávkovače by děcko furt stálo a strkalo tam ruky :mrgreen: alespoň u mého děcka jsem si 100% jistá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.13 22:25
@ssisley píše:

No přesně pro tohle jsem si to koupila - mám Dettol a pohoda. Teda jednou se zasekl a přes noc vyplincal celý zásobník mýdla do umyvadla, naštěstí nějaký laciný shit, čím to doplňuje. Prostě ta buňka zaznamenávala furt pohyb jak to mýdlo teklo a mýdlo teklo, páč fotobuňka zaznamenala pohyb :roll: Další zkázu provedli malí záškodníci, ale stejně, jakmile mohli, chtěli hned používat pumpičku na mýdlo jako má máma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.13 22:26
@Black_Orchids píše:
Myslím,, že bezdotykový dávkovač má smysl akorát v nějakém zdravotnickém zařízení :nevim: jinak ne.
co mám zkušenost, tak když je děcko tak malé, aby nemělo sílu zmáčknout bžný dávkovač, tak mu stejně u mytí ruku musí někdo asistovat… (takže mu klidně to mýdlo může na ruky vyplknout)
vsadím se ale, že u automatického dávkovače by děcko furt stálo a strkalo tam ruky :mrgreen: alespoň u mého děcka jsem si 100% jistá :*

No furt tam nestojí, ale chodili si ze začátku celkem dost často mýt ruce, což bylo žádoucí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.13 22:31

Když o tom tak přemýšlím, tak je asi mnohem levnější a efektivnější koupit dítěti kostku mýdla a naučit ho mýt si ruce tím :lol: Mýdlo dokáže do praciček z mističky vzít i ročák, ošmrdlat ho a vrátit. My doma teda tekuté mýdlo nevedem vůbec. Jen je potřeba, aby to mýdlo nebyla obr kostka, tak buď pro potřebu dítěte kus ukrojit nebo kupovat nějaká menší (nebo třeba s dětma můžete i vyrobit z glycerinové hmoty svoje vlastní a nalít do nějakých menších tvořítek, myslím, že nadšení z vlastního mýdla bude veliké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný