Bezdotykový dávkovač mýdla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
19.3.13 13:27

Jinak kdyz uz bych kupovala, tak bych si vyhledla takovy, ktery ma ukazatel naplne, nebo prusvitne „telo“, aby bylo videt, kolik naplne zbyva. Aby se dalo naplnit jakoukoliv naplni a ne jen jendou :cert:. A aby byla nadrzka co nejvetsi, aby se nemusela doplnovat casto, funkci nastaveni velikosti jednotlive davky a funkci no drip - aby mydlo nekapalo ze zasobniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.3.13 17:16

Dneska fakt nemam co delat ;) Co tenhle?
Nebo tenhle?
U kazdeho je i video…

Tak mne tak napadlo, ze by to bylo fajn pouzivat na jar v kuchyni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.3.13 22:46
@Pexeso píše:
pres vicko?

No v tom víčku je dírka, tak tou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.3.13 22:52

Já mám ten dettol, ale mám ho jen pro sebe v kuchyni když pracuju se syrovým masem a nebo si potřebuju po vytírání umýt ruce a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.3.13 12:19
@ssisley píše:
Chtěla bych pořídit, ale vůbec nevím jaký koupit. Máte někdo doma? Máte zkušenosti? Budu ráda za každou radu :kytka:

dle mého tahák peněz absolutně bez logiky pokud doma nemáš i bezdotykovou baterii a papírové ručníky…samozřejmě pokud by jsi ho pořizovala z důvodu jak to hrají v reklamě z důvodu bakterií. Pokud z důvodu pohodlí ok. Ale pokud to chceš z důvodů které inzeruje dettol v reklamě nemá to smysl sebemenší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olga.polka
22.6.16 12:15

Take premyslim ze to kouppim, zatim jsem jen u toho mensiho antibakterialniho gelu, ktery si vzdy po vystupu z mhd natru. :)

• Citovat
  • Upravit
12.12.16 14:11

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s bezdotykovými dávkovači v kuchyni, jako je tento http://www.msotrade.cz/…i-baterie-aa? Nejde mi o hygienu, to vím, že jenom dávkovač nestačí, avšak ráda bych si ho pořídila skrz pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný