Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak kdyz uz bych kupovala, tak bych si vyhledla takovy, ktery ma ukazatel naplne, nebo prusvitne „telo“, aby bylo videt, kolik naplne zbyva. Aby se dalo naplnit jakoukoliv naplni a ne jen jendou
. A aby byla nadrzka co nejvetsi, aby se nemusela doplnovat casto, funkci nastaveni velikosti jednotlive davky a funkci no drip - aby mydlo nekapalo ze zasobniku.
Dneska fakt nemam co delat
Co tenhle?
Nebo tenhle?
U kazdeho je i video…
Tak mne tak napadlo, ze by to bylo fajn pouzivat na jar v kuchyni ![]()
Já mám ten dettol, ale mám ho jen pro sebe v kuchyni když pracuju se syrovým masem a nebo si potřebuju po vytírání umýt ruce a tak
@ssisley píše:
Chtěla bych pořídit, ale vůbec nevím jaký koupit. Máte někdo doma? Máte zkušenosti? Budu ráda za každou radu
dle mého tahák peněz absolutně bez logiky pokud doma nemáš i bezdotykovou baterii a papírové ručníky…samozřejmě pokud by jsi ho pořizovala z důvodu jak to hrají v reklamě z důvodu bakterií. Pokud z důvodu pohodlí ok. Ale pokud to chceš z důvodů které inzeruje dettol v reklamě nemá to smysl sebemenší ![]()
Take premyslim ze to kouppim, zatim jsem jen u toho mensiho antibakterialniho gelu, ktery si vzdy po vystupu z mhd natru. ![]()
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s bezdotykovými dávkovači v kuchyni, jako je tento http://www.msotrade.cz/…i-baterie-aa? Nejde mi o hygienu, to vím, že jenom dávkovač nestačí, avšak ráda bych si ho pořídila skrz pohodlí.