Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, poradite mi, prosim, nejakou chuvicku, kde budou obe jednotky mit moznost bezdratoveho provozu, video a ktera ma dobry dosah? Uplne mininum 300 metru, ale idealne i vice.
At se divam, jak se divam, vse je jen do zasuvky a nebo super celkove, ale bez videa :/
Děkuji
Diky, asi budu muset uvažovat taky o powerbance, protoze když bych ji chtela vyuzit mimo zdroj, tak napr od bayby ma vydrz udajne jen 2.5h
navic i ten dosah je maly.. v dnesni dobe by clovek nerekl, ze bude problem vybrat elektroniku ![]()
Máme v pokojíku malou IP kameru a aplikaci v telefonu, dosah je neomezený, resp. všude kde je internet se můžete připojit. Takže i když já jdu třeba večer ven, tak se mohu Kdykoliv podívat, jak malý spinká ![]()
To ale opet neresi nedostupnost site
treba venku nebo tak.. to bych musela k chuvicce dat jeste mobil s hotspotem. Pohybuji se prevazne venku, takze prave hledam nejake outdoorove reseni ![]()
@Nicky8 Nevím, kde bydlíte, ale mám za to, že dnes je síť snad dostupná téměř všude. Kamera je napojená normálně doma na wifi
a mobilní internet má dnes snad každý
ale byl to jen návrh, jak to funguje u nas ![]()
@Dana V píše:
@Nicky8 Nevím, kde bydlíte, ale mám za to, že dnes je síť snad dostupná téměř všude. Kamera je napojená normálně doma na wifia mobilní internet má dnes snad každý
ale byl to jen návrh, jak to funguje u nas
Jasne, ja to chapu, ale jak pisu, vetsinou se nezdrzuju doma ani u domu, kdyz bych chuvicku potrebovala, takze bohuzel na louce nemam wifi ani zasuvku
take u nas dost casto vypadava proud a mobilni data nemam
ja nekritizuji jak to mate vy, jen ze pro mw toto neni mozne.. doma normalne bezdratovou kameru pouzivam i bezny kamerovy system
ale toto budu muset vyresit chuvickou a power bankou ![]()
@Nicky8 Ano ano, už jsem to pochopila, že nechcete mít kameru doma
tak třeba se tím inspiruje někdo jiny ![]()