Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
nemáte prosím někdo tip na dobré místo na běžkování v Itálii?
Naše představa: hotel se saunou a kvalitní polopenzí blízko běž. stop a zároveň v dosahu autem sjezdování pro pokročilé.
Jedem bez dítěte, takže vzdálenost ani dětské serepetičky nejsou důležité.
Oblast nebo rovnou tip na hotel?
Jo a nemáte někdo zkušenost, jestli bude ještě kvalitní běžk. terén v období po 25/3? Můžeme jet i ted, ale pak je to přece jen levnější.
Díky!
No tak i Italii zkjsenosti nemam, ale jenom jsem chtela ohledne toho terminu. My byli vloni jeli jsme tak toho 25.3 ale do Francie do ValThorens ( hodne vysoko polozene stredisko) a bylo to opravdu uz hranicni, co se tyce snehu. Prave jarni lyzovani, rano dobry a pak uz proste mekky a nejlepe bylo v lehatku u restaurace! A ty strediska o trochu nize, co se pres ne jede, tak vicemene bez snehu. Tak nevim ta Italie je celkove niz, asi bych volila drivejsi termin, tak zacatek brezna.
Livigno? Sjezdování je určitě super, běžky prý taky, ale já neběhám. Jak najít hotel nevím, my byli vždy v aparmánu a objednávame tady: http://www.scipas.com/…ndex_eng.php.
A ještě jsem si vzpomněla, že Santa Catarina Valfurva je profláklá. Je to taky v tý oblasti.
kačka25 píše:
No tak i Italii zkjsenosti nemam, ale jenom jsem chtela ohledne toho terminu. My byli vloni jeli jsme tak toho 25.3 ale do Francie do ValThorens ( hodne vysoko polozene stredisko) a bylo to opravdu uz hranicni, co se tyce snehu. Prave jarni lyzovani, rano dobry a pak uz proste mekky a nejlepe bylo v lehatku u restaurace! A ty strediska o trochu nize, co se pres ne jede, tak vicemene bez snehu. Tak nevim ta Italie je celkove niz, asi bych volila drivejsi termin, tak zacatek brezna.
dobré vědět, díky!