Běžky Itálie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
877
8.2.12 22:41

běžky Itálie

Ahoj holky,

nemáte prosím někdo tip na dobré místo na běžkování v Itálii?
Naše představa: hotel se saunou a kvalitní polopenzí blízko běž. stop a zároveň v dosahu autem sjezdování pro pokročilé.
Jedem bez dítěte, takže vzdálenost ani dětské serepetičky nejsou důležité.
Oblast nebo rovnou tip na hotel?

Jo a nemáte někdo zkušenost, jestli bude ještě kvalitní běžk. terén v období po 25/3? Můžeme jet i ted, ale pak je to přece jen levnější.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
9.2.12 06:14

No tak i Italii zkjsenosti nemam, ale jenom jsem chtela ohledne toho terminu. My byli vloni jeli jsme tak toho 25.3 ale do Francie do ValThorens ( hodne vysoko polozene stredisko) a bylo to opravdu uz hranicni, co se tyce snehu. Prave jarni lyzovani, rano dobry a pak uz proste mekky a nejlepe bylo v lehatku u restaurace! A ty strediska o trochu nize, co se pres ne jede, tak vicemene bez snehu. Tak nevim ta Italie je celkove niz, asi bych volila drivejsi termin, tak zacatek brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.2.12 08:03

Livigno? Sjezdování je určitě super, běžky prý taky, ale já neběhám. Jak najít hotel nevím, my byli vždy v aparmánu a objednávame tady: http://www.scipas.com/…ndex_eng.php.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.2.12 08:04

Jo a blízko běžkařských stop je tam všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.2.12 08:05

A ještě jsem si vzpomněla, že Santa Catarina Valfurva je profláklá. Je to taky v tý oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
9.2.12 22:47
kačka25 píše:
No tak i Italii zkjsenosti nemam, ale jenom jsem chtela ohledne toho terminu. My byli vloni jeli jsme tak toho 25.3 ale do Francie do ValThorens ( hodne vysoko polozene stredisko) a bylo to opravdu uz hranicni, co se tyce snehu. Prave jarni lyzovani, rano dobry a pak uz proste mekky a nejlepe bylo v lehatku u restaurace! A ty strediska o trochu nize, co se pres ne jede, tak vicemene bez snehu. Tak nevim ta Italie je celkove niz, asi bych volila drivejsi termin, tak zacatek brezna.

dobré vědět, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario