Tip na prodloužený víkend - svatební cestu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2591
7.2.12 14:02

Tip na prodloužený víkend

Ahoj holky. Nemáte tip na prodloužený víkend v zahraničí, nejlépe Itálie, Francie? Bude to naše svatební cestička. Díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karolínka12
7.2.12 14:11

Itálie - Řím, to je přece romantika a Francie Paříž - to už ale taková romantika není

• Citovat
  • Upravit
Jenika
7.2.12 14:12

Prodloužené víkendy máme celkem často. Do Itálie zrovna jedeme 17.2, do Benátek, probíhá tam karneval masek. Řím byl také pěkný. Z Francie znám Paříž a v dubnu jedeme Nice. Řešíme to levnými letenkami a ubytování přes Booking (nevím jestli to mám správně). Najdeš to na internetu. Jinak je super i Maďarské lázně. Mame rádi Sarvár- hotel Park Inn.

• Citovat
  • Upravit
2591
7.2.12 14:14

Zapoměla jsem dodat, že v Benátkách, Římě a Paříži jsme byli. Nemusí to být jen Francie nebo Itálie. Hlavně aby let byl do 2hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
7.2.12 14:23

Na které období to chcete? To je docela důležitý :-)

Francie - Provence - jih Francie, Nice, Cannes, Saint Tropez… :srdce: Levandule, sluníčko, moře, pohoda :-)

V Itálii třeba Florenci a okolí…

Nizozemí - Maastricht a okolí… je to nádherné starší město a tak…

Jinak třeba Maďarsko a Budapešť, případně maďarské lázně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.2.12 14:26
APuccelli píše:
Na které období to chcete? To je docela důležitý :-)

Francie - Provence - jih Francie, Nice, Cannes, Saint Tropez… :srdce: Levandule, sluníčko, moře, pohoda :-)

V Itálii třeba Florenci a okolí…

Nizozemí - Maastricht a okolí… je to nádherné starší město a tak…

Jinak třeba Maďarsko a Budapešť, případně maďarské lázně…
Ahoj Apu :mavam:
Chceme jet poslední víkend v dubnu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
7.2.12 14:29

Ahoj :-)

Hm, tak to by mělo být pěkně celkem všude, co jsem popsala… jen moře nebude na koupání, ale procházky a tak, to je super! Já vůbec prostě miluju jižní Francii, tam bych mohla být každé léto a stejně je to pořád krásné! :-)

A v dubnu určo bodnou i ty maďarské lázně… jakoby wellness pobyt… budete mit masáže, saunu, užijete si sebe… a když vyberete pěkné prostředí, tak i procházky… :-)

Mimochodem na to wellness jsou krásná místa i v ČR - Chateaux Mcely, na ty nedám dopustit. Ale jsou trochu dražší a hodně pořád plné… nebo Špindl… super wellness i procházky atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.2.12 14:39

Určitě chceme jet mimo ČR, docela mě láká to S. Tropez :-) Uvidíme, co vymyslím. Nastávající to nechal celé na mě, tak snad dobře vyberu :lol: Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
7.2.12 14:41

Jasný, tak ať se hlavně líbí a užijete si to! Ten jih Francie opravdu stojí za to! I když ono třeba Holandsko taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
7.2.12 14:53

Do sT. Tropez je strašná cesta, jela jsem tam kaamrádce na svatbu, musí se přes PAříž do Nice a pak ještě 2hodiny autem, nebo můžeš letět přes švýcarsko, ale pak taky z Nice autem.
Florencie je usper, ale my tam byli v září a všude hodně lidí,ale báječné, je to malé městečko s úžasnou atmosférou. Jen nedoporučuji Academiku - je to šíleně předražené a stojí za vidění jen David.

Řím je parádní, byli jsem s manželem nadšení, jen totálně uchozelý, protože je tam toho tolik, co vidět.

Paříž miluju, ale za prodloužený víked je to málo - ta je fakt velká a je tam toho strašně moc k vidění.

Krásná je i Barcelona, nebo Valencie, ale i Krakov.

Lázně v Maďarsku jsou parádní, byli jsem tam na svatební cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.2.12 14:55

Souhlas s jižní Francií, je tam pěkně a v dubnu by nemuselo být přeturistováno :think: jinak je to sice cca 2,5hodiny,ale já miluju Barcelonu! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3447
7.2.12 14:58

Jo, to je fakt - Španělsko!!! Valencie, Barcelona, Toledo! Krásné, skvělé! :palec: Budoucí švagr žije už 13 let v Madridu, takže tohle máme proježděné! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.2.12 15:07

Doporucuju Spanelsko - Barcelona, Madrid, Granada, Toledo apod…

• Citovat
  • Upravit
sterezie
7.2.12 15:08
APuccelli píše:
Jo, to je fakt - Španělsko!!! Valencie, Barcelona, Toledo! Krásné, skvělé! :palec: Budoucí švagr žije už 13 let v Madridu, takže tohle máme proježděné! :-)

Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok :lol: jéje, jela bych hned a rozplácla se v parku Guell a šla si zaplavat do moře! ale v Madridu jsem ještě nebyla, dobrý? ;)

• Citovat
  • Upravit
3447
7.2.12 15:18
sterezie píše:
APuccelli píše:
Jo, to je fakt - Španělsko!!! Valencie, Barcelona, Toledo! Krásné, skvělé! :palec: Budoucí švagr žije už 13 let v Madridu, takže tohle máme proježděné! :-)
Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok :lol: jéje, jela bych hned a rozplácla se v parku Guell a šla si zaplavat do moře! ale v Madridu jsem ještě nebyla, dobrý? ;)

Já tím, jak znám Paříž, jsem prostě Pražák srdcem a tak, tak jako dobrý… prostě dobrý… ale žádný wooow… to ta Barcelona a Valencie jsou podle mě o něčem jiném, no… Ale za pokoukání stojí… jen toho podle mě není tolik jako v té Valencii třeba! Nebo ještě Toledo! To je moje :andel:

Jo, v Madridu ale pokaždé musím do Prada - muzeum - to snad neprojdu celé do konce života. Jak miluju umění, tak třeba Louvre mě nikdy nebral, ale Prado jooo :palec: I když nejvíc Musée d'Orsay :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí