Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
sterezie píše:APuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Jo, to je fakt - Španělsko!!! Valencie, Barcelona, Toledo! Krásné, skvělé!Budoucí švagr žije už 13 let v Madridu, takže tohle máme proježděné!
jéje, jela bych hned a rozplácla se v parku Guell a šla si zaplavat do moře! ale v Madridu jsem ještě nebyla, dobrý?
Já tím, jak znám Paříž, jsem prostě Pražák srdcem a tak, tak jako dobrý… prostě dobrý… ale žádný wooow… to ta Barcelona a Valencie jsou podle mě o něčem jiném, no… Ale za pokoukání stojí… jen toho podle mě není tolik jako v té Valencii třeba! Nebo ještě Toledo! To je moje
Jo, v Madridu ale pokaždé musím do Prada - muzeum - to snad neprojdu celé do konce života. Jak miluju umění, tak třeba Louvre mě nikdy nebral, ale Prado joooI když nejvíc Musée d'Orsay
(navíc půlka rodiny žije tam, miluju ten jazyk..) ale jak píšeš oMadridu,Toledu, tak si je asi připíšu na seznam, kam musíme
Jasně, jasně… jen nedoporučím hotel
Vždycky bydlíme u švagra ![]()
APuccelli píše:sterezie píše:Jasně, jasně… jen nedoporučím hotelAPuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Jo, to je fakt - Španělsko!!! Valencie, Barcelona, Toledo! Krásné, skvělé!Budoucí švagr žije už 13 let v Madridu, takže tohle máme proježděné!
jéje, jela bych hned a rozplácla se v parku Guell a šla si zaplavat do moře! ale v Madridu jsem ještě nebyla, dobrý?
Já tím, jak znám Paříž, jsem prostě Pražák srdcem a tak, tak jako dobrý… prostě dobrý… ale žádný wooow… to ta Barcelona a Valencie jsou podle mě o něčem jiném, no… Ale za pokoukání stojí… jen toho podle mě není tolik jako v té Valencii třeba! Nebo ještě Toledo! To je moje
Jo, v Madridu ale pokaždé musím do Prada - muzeum - to snad neprojdu celé do konce života. Jak miluju umění, tak třeba Louvre mě nikdy nebral, ale Prado joooI když nejvíc Musée d'Orsay
(navíc půlka rodiny žije tam, miluju ten jazyk..) ale jak píšeš oMadridu,Toledu, tak si je asi připíšu na seznam, kam musíme
Vždycky bydlíme u švagra
asi to nahlásím jako provokaci ![]()
sterezie píše:APuccelli píše:asi to nahlásím jako provokacisterezie píše:Jasně, jasně… jen nedoporučím hotelAPuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Vždycky bydlíme u švagra
To by mě zajímalo, co admini na to
![]()
APuccelli píše:sterezie píše:APuccelli píše:asi to nahlásím jako provokacisterezie píše:Jasně, jasně… jen nedoporučím hotelAPuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Vždycky bydlíme u švagra
![]()
![]()
![]()
to mě taky
ale přinejmenším by se měli nakrknout, že my o Španělsku a tady za okny mínus sto nebo kolik ![]()
sterezie píše:APuccelli píše:to mě takysterezie píše:APuccelli píše:asi to nahlásím jako provokacisterezie píše:Jasně, jasně… jen nedoporučím hotelAPuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Vždycky bydlíme u švagra
![]()
![]()
![]()
ale přinejmenším by se měli nakrknout, že my o Španělsku a tady za okny mínus sto nebo kolik
Ale já mám zimu ráda!
Už se nemůžu dočkat, až vyrazím na lyže ![]()
Ale je fakt, že diskuse o Španělsku jsou teď tak trochu provokací… ![]()
Mimochodem - Alex, nevadí, že Ti neustále oživujeme téma? Vybralas něco? ![]()
APuccelli píše:sterezie píše:APuccelli píše:to mě takysterezie píše:APuccelli píše:asi to nahlásím jako provokacisterezie píše:Jasně, jasně… jen nedoporučím hotelAPuccelli píše:nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!sterezie píše:APuccelli píše:Ani mi nemluv! Letos nevyjdou finance, navíc jsme teď v létě byli v Chorvatsku, takže bude dovolená v Mariánkách a Berlíně, ale už teď koukám na letenky do Španělska, abychom vyjeli příští rok
Vždycky bydlíme u švagra
![]()
![]()
![]()
ale přinejmenším by se měli nakrknout, že my o Španělsku a tady za okny mínus sto nebo kolik
Ale já mám zimu ráda!
Už se nemůžu dočkat, až vyrazím na lyže
Ale je fakt, že diskuse o Španělsku jsou teď tak trochu provokací…
Mimochodem - Alex, nevadí, že Ti neustále oživujeme téma? Vybralas něco?
já jí mám taky ráda, s čajem doma v teple
navíc je to na pytel, že s ročním prckem se toho takhle moc dělat nedá, kór u nás v zapadákově ![]()
Zakladatelko, jsme zvědavy, kam se nakonec vypravíte ![]()
sterezie píše:
já jí mám taky ráda, s čajem doma v teple![]()
navíc je to na pytel, že s ročním prckem se toho takhle moc dělat nedá, kór u nás v zapadákově
Zakladatelko, jsme zvědavy, kam se nakonec vypravíte
Já ji zatím jinak, než doma v teple s čajem netrávím… tak už se modlím, ať jsem ok a mohu ujíždět směr hory a třeba se vrátíme ve třech ![]()
Holky, jen diskutujte, mě to neva, aspoň se něco dozvím
Jinak teda ta Barcelona napadla chlapa hned napoprvé, když jsme začli řešit, kde jsme ještě nebyli, tak teď koumu tu ![]()
APuccelli, tak hodně štěstí ![]()
Alex,pak se pochlub, kde jste byli ![]()
tady neco k Barcelone:
https://www.emimino.cz/…celone-6809/
https://www.emimino.cz/…bilbao-7014/
a ke Granade:
https://www.emimino.cz/…ranada-7731/
https://www.emimino.cz/…hambra-7815/
Hanka1 píše:
tady neco k Barcelone:https://www.emimino.cz/…celone-6809/
https://www.emimino.cz/…bilbao-7014/a ke Granade:
https://www.emimino.cz/…ranada-7731/
https://www.emimino.cz/…hambra-7815/
Někdo tu psal, že Řím je romantika a Paříž už tolik ne - to je otázka vkusu, mně se v Římě moc nelíbilo, nemá atmosféru - překvapivě. I když je pravda, že jsme tam byli v srpnu, kdy je tam milion turistů a hlavně neskutečná vedra. A Paříž má pro mě pro změnu kouzlo obrovské, strašně se mi tam líbilo a rozhodně jsem tam nebyla naposledy, takže za mě Paříž ![]()
A pak Amsterdam - ale opět je to jen otázka vkusu.
Holky, díky všem za komentáře.
Včera jsme to doma řešili a pojedeme do Barcelony, tedy kousek od ní, sem… http://www.paradores-spain.com/…gallery.html Allan to sám našel a já jsem z toho nadšená ![]()
Alex160509 píše:
Holky, díky všem za komentáře.
Včera jsme to doma řešili a pojedeme do Barcelony, tedy kousek od ní, sem… http://www.paradores-spain.com/…gallery.html Allan to sám našel a já jsem z toho nadšená
Krásný! Vypadá to super
Tak si to užijte ![]()
nó tak to já teda Paříž mám taky jako vélikou srdcovku!tam bych se z fleku mohla stěhovat, i když tosamozřejmě není ráj na zemi, ale já to tam fakt miluju!