Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky muj pritel ma narizenou bezlepkovou dietu a tudiz se nemuze stravovat vsude a proto mu musim delat svaciny a obedy sebou ale nejak mi dochazi inspirace na svaciny a jidla,najde se tu nekdo kdo je na tom stejne a poradi lehka a rychla jidla predem dekuji a hezky den ![]()
Vařím úplně všechno jako pro zdravé jen s tím rozdílem, že zahušťuji nebo obaluji v bezlepkové mouce a na svačiny dávám taky všechno, dneska už se to dá koupit, mají to docela dobře označené. ![]()
barca.hrosik píše:
Ahoj holky muj pritel ma narizenou bezlepkovou dietu a tudiz se nemuze stravovat vsude a proto mu musim delat svaciny a obedy sebou ale nejak mi dochazi inspirace na svaciny a jidla,najde se tu nekdo kdo je na tom stejne a poradi lehka a rychla jidla predem dekuji a hezky den
obědy - maso, zelenina příloha brambora, jáhly, rýže, pohanka. Omáčky zahustit třeba rýžovou nebo kukuřičnou krupičkou.
Svačiny - ovoce, jogurt, zelenina.
Stejně na tom nejsem, ale svačiny i obědy máme z 90% bezlepkové. Spíš ty večeře a snídaně chlebujem.
jedavame normalne vsetko , jedina zmena ze doma peciem chlieb ![]()
ale salam, sunku, najdes aj bezlepkovu, k tomu nejaka zelenina, jogurty sa tiez daju , obcas spravim domace muffinky, rychle a dobre, omacky uplne rovnake ako normalne akurat zahustujem solamylom..
knedlik robim burizonovy takze to ho tiez nemusi obmedzit ![]()
Holky, to je téma
Syn chodil do školky, vařili BL, do školy, pět let mu vařili. Teď je na gymplu na osm let a řekli mi, že mu vařit nemůžou.
Takže denně balím velké svačinky. Někdy něco sladkého (olexe, delinu a pod.), slané tyčinky ze sparu, někdy salinis. Teď jsem dávala chleba s máslem a k tomu byly tři BL minipárečky - on to jí nevařené. Někdy je tam řez čoko buchty Smak Zycia… K tomu dávám vždy buď ovoce nebo zeleninu do krabky.
No a přijde domů a vařím ![]()
Holky, to je téma
Syn chodil do školky, vařili BL, do školy, pět let mu vařili. Teď je na gymplu na osm let a řekli mi, že mu vařit nemůžou.
Takže denně balím velké svačinky. Někdy něco sladkého (olexe, delinu a pod.), slané tyčinky ze sparu, někdy salinis. Teď jsem dávala chleba s máslem a k tomu byly tři BL minipárečky - on to jí nevařené. Někdy je tam řez čoko buchty Smak Zycia… K tomu dávám vždy buď ovoce nebo zeleninu do krabky.
No a přijde domů a vařím ![]()