Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, poraďte mi, ja upravujete vepřové, když k němu podáváte vařené brambory a dušenou mrkev? Já teda doufám, že se někde dobrovolně vaří dušená mrkev
. Jinak nechci dělat vepřové v mrkvi, protože manžel mrkev nejí, tudíž si ji dusím zvlášť, aby ji nemusel vybírat.
tak bych z něho udělala normální přírodní plátek, a dusila mrkvičku vedle a kdo by ji chtěl tak by si ji dal
jinak já to dělám dohromady, s babykarotkou a tu jí dokonce i můj přítel, a to je co říct ![]()
Ahojky nebo to jen hoď na pekáč do trouby trocha kmínu atd.Super pečeně i k bramboram a i k mrkvičce ![]()
Dala bych ho normálně posolené a pokmínované upéct do trouby.
upekla bych na kmine v troube a dusenou mrkev delam casto,ale ne tu skolni
pekne na kosticky,osmahnout na tuku s kminem a kdyz pekne pusti zlutou barvicku tak podlit troskou vody ,posolit a dodusit do mekka,na zjemneni pridam trosku masla
mmonica píše:
upekla bych na kmine v troube a dusenou mrkev delam casto,ale ne tu skolni
pekne na kosticky,osmahnout na tuku s kminem a kdyz pekne pusti zlutou barvicku tak podlit troskou vody ,posolit a dodusit do mekka,na zjemneni pridam trosku masla
Tak nějak ji dělám taky, akorát bez kmínu. ![]()
M-a-j-a píše:
Dala bych ho normálně posolené a pokmínované upéct do trouby.
Také tak dělám. ![]()
Dá se uvařit, ale to za moc nestojí. nebo upéct.
JInak bych to dělala tak,ž e nakrájím na kostky, dám orestovat na cibuli, přidám mrkev a dusím dohromady. je to výborné.
Markit.Hl píše:
JInak bych to dělala tak,ž e nakrájím na kostky, dám orestovat na cibuli, přidám mrkev a dusím dohromady. je to výborné.
Jasně, vepřové v mrkvi, jak jsem psala, to jsem dělat nemohla, protože manžel mrkev nerad.
Proto si ji dusím zvlášť jenom pro sebe a malého. ![]()
Raduš.ka44 píše:Markit.Hl píše:Jasně, vepřové v mrkvi, jak jsem psala, to jsem dělat nemohla, protože manžel mrkev nerad.
JInak bych to dělala tak,ž e nakrájím na kostky, dám orestovat na cibuli, přidám mrkev a dusím dohromady. je to výborné.Proto si ji dusím zvlášť jenom pro sebe a malého.
koukám, že jsem to nedočetla
![]()
Markit.Hl píše:Raduš.ka44 píše:Markit.Hl píše:Jasně, vepřové v mrkvi, jak jsem psala, to jsem dělat nemohla, protože manžel mrkev nerad.
JInak bych to dělala tak,ž e nakrájím na kostky, dám orestovat na cibuli, přidám mrkev a dusím dohromady. je to výborné.Proto si ji dusím zvlášť jenom pro sebe a malého.
![]()
koukám, že jsem to nedočetla
![]()
Nevadí ![]()