Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
máte nějaké oblíbené internetové stránky kde se dá za dobrou cenu nakoupit?Už jsem jich pár zkoukla,ale ty ceny
potřebuji hlavně potravinářské barvy,a pár cukrářských věciček
pokud chcete z netu tak neporadím,ale potr. barviva se dají normálně koupit v drogeriích (sypké stojí myslím do 10Kč !-)
Já nakupuji na
cukrarskepotreby.cz
svetpeceni.cz
obchod.urybicky.cz
smudlinky píše:
pokud chcete z netu tak neporadím,ale potr. barviva se dají normálně koupit v drogeriích (sypké stojí myslím do 10Kč !-)
Většinou nakupuji přes internet - obchůdek U rybičky a nebo u Malátků, jinak ceny gelových barev se pohybují kolem 50-60 kč. Stačí když si koupíš pár základních barev a můžeš to míchat…časem stejně začneš přikupovat i jiné než gelové barvy…znám to
Taky jsem začínala asi se 4 barvami.
Dnes mám pomůcek plnou velkou krabici a budu si muset pořídit větší, abych v tom měla přehled… ![]()
Ahoj. Já svoje první gelové barvy koupila u Fialy (zajela jsem si přímo tam, ale určitě i posílají) a koupila sadu 8 barev. Jsou sice malinkaté, ale ta sada mě vyšla na 200Kč a určitě mi vydrží na hodně dlouho. Koupila bych i 16tikusovou, ale tu tam tenkrát zrovna neměli. 60Kč za jednu barvu mi přišlo zbytečně moc, zas tak často je nepoužívám (dávám přednost zdobení bílo-hnědému). Jinak cukrářské potřeby (i barvy) mívají na trzích (velikonočních, vánočních), ale to nevím, jestli u vás bývá.
gelovky doporučuju, jsou dražší, ale stojí za to! já plánuji velkou objednávku už dlouho, ale nedostala jsem se ještě k tomu ![]()
mám svou sadu 18barev, která se už bohužel neprodává, tak vezmu asi těch 12barev sadu Wilton. Krásně se s nimi pracuje a mají pěkné odstíny
taky budu brát hladítko na marcipán, nějaké kleštičky na tvarování a pár menších věcí
Já si ted koupila spoustu věcí u vietnamců. Tvořítka na kytky a kaly a modelovací kostice za pár korun.
ivulik123 píše:
jj,mám je doma,ale není to onozvažuji zkusit ty gelové tam je ta cena kolem 60kč u jednoho kelímku,tak jsem zvažovala koupit aspoň pár základních barev
smudlinky píše:
nejlevnější jsem našla tady http://www.ceske-formicky.cz/ mají tam i sadu, která vyjde levněji, než když kupuješ po jedné ![]()
Souhlasím, taky jsme kupovali z různých internetových obchodů anedávno objevili že vietnamci začínají mít to samé jen jinou značku a nižší cenu ![]()
Lenka001 píše:
Souhlasím, taky jsme kupovali z různých internetových obchodů anedávno objevili že vietnamci začínají mít to samé jen jinou značku a nižší cenu
Holky já se přiznám, že mám jen pár základních barev a vystačím si, není pak zbytečné kupovat celou sadu 12 ks?
Myslím, že žlutá, mám žloutkovou, červená, růžová, modrá, zelená a černá jsou dostačující. Já s nimi teda namíchám jakoukoli. Když si člověk koupí extra gelovku červenou, zelenou a černou. K tomu veme wilton růžovou žlutou modrou, tak není třeba více gelovek. Pak bych spíš doporučila pudrovky, hlavně základ stříbrná , zlatá, tělová.
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho ![]()
lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho