Cukrářské nářadí - kde objednat?

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6292
9.9.11 18:30

cukrářské nářadí-kde objednat?

máte nějaké oblíbené internetové stránky kde se dá za dobrou cenu nakoupit?Už jsem jich pár zkoukla,ale ty ceny :zed: potřebuji hlavně potravinářské barvy,a pár cukrářských věciček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.9.11 18:36

fialapraha
dortisimo
ubalonku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.9.11 19:20

pokud chcete z netu tak neporadím,ale potr. barviva se dají normálně koupit v drogeriích (sypké stojí myslím do 10Kč !-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.9.11 19:27

Já nakupuji na
cukrarskepotreby.cz
svetpeceni.cz
obchod.urybicky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.9.11 19:28
jj,mám je doma,ale není to ono :-? zvažuji zkusit ty gelové tam je ta cena kolem 60kč u jednoho kelímku,tak jsem zvažovala koupit aspoň pár základních barev
smudlinky píše:
pokud chcete z netu tak neporadím,ale potr. barviva se dají normálně koupit v drogeriích (sypké stojí myslím do 10Kč !-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
9.9.11 19:50

Většinou nakupuji přes internet - obchůdek U rybičky a nebo u Malátků, jinak ceny gelových barev se pohybují kolem 50-60 kč. Stačí když si koupíš pár základních barev a můžeš to míchat…časem stejně začneš přikupovat i jiné než gelové barvy…znám to :wink:Taky jsem začínala asi se 4 barvami. :lol: Dnes mám pomůcek plnou velkou krabici a budu si muset pořídit větší, abych v tom měla přehled… :-D

• Citovat
  • Upravit
15674
9.9.11 20:00

Ahoj. Já svoje první gelové barvy koupila u Fialy (zajela jsem si přímo tam, ale určitě i posílají) a koupila sadu 8 barev. Jsou sice malinkaté, ale ta sada mě vyšla na 200Kč a určitě mi vydrží na hodně dlouho. Koupila bych i 16tikusovou, ale tu tam tenkrát zrovna neměli. 60Kč za jednu barvu mi přišlo zbytečně moc, zas tak často je nepoužívám (dávám přednost zdobení bílo-hnědému). Jinak cukrářské potřeby (i barvy) mívají na trzích (velikonočních, vánočních), ale to nevím, jestli u vás bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
9.9.11 20:11

gelovky doporučuju, jsou dražší, ale stojí za to! já plánuji velkou objednávku už dlouho, ale nedostala jsem se ještě k tomu :oops:
mám svou sadu 18barev, která se už bohužel neprodává, tak vezmu asi těch 12barev sadu Wilton. Krásně se s nimi pracuje a mají pěkné odstíny
taky budu brát hladítko na marcipán, nějaké kleštičky na tvarování a pár menších věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
9.9.11 20:24

Já si ted koupila spoustu věcí u vietnamců. Tvořítka na kytky a kaly a modelovací kostice za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
9.9.11 21:02
ivulik123 píše:
jj,mám je doma,ale není to ono :-? zvažuji zkusit ty gelové tam je ta cena kolem 60kč u jednoho kelímku,tak jsem zvažovala koupit aspoň pár základních barev
smudlinky píše:
pokud chcete z netu tak neporadím,ale potr. barviva se dají normálně koupit v drogeriích (sypké stojí myslím do 10Kč !-)

nejlevnější jsem našla tady http://www.ceske-formicky.cz/ mají tam i sadu, která vyjde levněji, než když kupuješ po jedné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.9.11 07:37

Souhlasím, taky jsme kupovali z různých internetových obchodů anedávno objevili že vietnamci začínají mít to samé jen jinou značku a nižší cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.9.11 09:53
díky za rady :pankac: určitě kouknu co mají u nás vietnamci,ale s jejich barvami bych měla strach,formičky proč né :lol: a jinak kouknu na toho fialu a dobré ceny měly ty české-formičky.cz
Lenka001 píše:
Souhlasím, taky jsme kupovali z různých internetových obchodů anedávno objevili že vietnamci začínají mít to samé jen jinou značku a nižší cenu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
10.9.11 11:26

Holky já se přiznám, že mám jen pár základních barev a vystačím si, není pak zbytečné kupovat celou sadu 12 ks?
Myslím, že žlutá, mám žloutkovou, červená, růžová, modrá, zelená a černá jsou dostačující. Já s nimi teda namíchám jakoukoli. Když si člověk koupí extra gelovku červenou, zelenou a černou. K tomu veme wilton růžovou žlutou modrou, tak není třeba více gelovek. Pak bych spíš doporučila pudrovky, hlavně základ stříbrná , zlatá, tělová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.9.11 15:16

Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.9.11 15:28
já ty Wiltonky 8ks našla jak tady psaly holky Fialapraha za 200 Kč to bych řekla že je dobrá cena,těch 12ks měli za 298kč a některé barvy mi tam fakt přišly zbytečny třeba 2 žluté(lemon a Golden) nebo 2 modré(Royal Blue a Teal)
lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí