Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ivulik123 píše:
já ty Wiltonky 8ks našla jak tady psaly holky Fialapraha za 200 Kč to bych řekla že je dobrá cena,těch 12ks měli za 298kč a některé barvy mi tam fakt přišly zbytečny třeba 2 žluté(lemon a Golden) nebo 2 modré(Royal Blue a Teal)lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho
jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím
, tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g
lulushka píše:ivulik123 píše:jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím
já ty Wiltonky 8ks našla jak tady psaly holky Fialapraha za 200 Kč to bych řekla že je dobrá cena,těch 12ks měli za 298kč a některé barvy mi tam fakt přišly zbytečny třeba 2 žluté(lemon a Golden) nebo 2 modré(Royal Blue a Teal)lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho, tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g
ivulik123 píše:
no jo jenže ty už tam nejsou jenom ty sady po 8 a 12ks jestli jsem se dobře koukala
lulushka píše:ivulik123 píše:jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho, tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g
http://www.ceske-formicky.cz/?… tyhle mám já, ale hodně záleží jestli je využiješ, pokud z nich neděláš moc často, tak to menší balení po těch 14g stačí ![]()
lulushka píše:ivulik123 píše:
no jo jenže ty už tam nejsou jenom ty sady po 8 a 12ks jestli jsem se dobře koukala
http://www.ceske-formicky.cz/?… tyhle mám já, ale hodně záleží jestli je využiješ, pokud z nich neděláš moc často, tak to menší balení po těch 14g stačí
[/citace
jj.využiju ty větší peču docela často
přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné ![]()
littleangel píše:
přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné
je tam to ho mnoho od válečků reliefních, silikonové reliefní folie, růžné druhy vypichovačů treba motýlky v balení jsou 3 velikosti a stojí to 55,– , jsou tam i zdobící kleště , různé zdobičky, silikonové formy na auta, vykrajovátka na růže, flowers sada…atd ![]()
littleangel píše:
je tam to ho mnoho od válečků reliefních, silikonové reliefní folie, růžné druhy vypichovačů treba motýlky v balení jsou 3 velikosti a stojí to 55,– , jsou tam i zdobící kleště , různé zdobičky, silikonové formy na auta, vykrajovátka na růže, flowers sada…atd
littleangel píše:
přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné
Ahoj,
pozor na barvy a nektere mod. hmoty nejsou totiz diky svemu slozeni uplne urcene ke konzumaci detem, nastesti dnes uz docela dost vyrobcu je korektnich a tak udavaji fakticke slozeni a tak si muzete zjistit kolik spatneho ci dobreho jejich produkt obsahuje.
Ahoj holky,vetřu se k vám do diskuze.Já teda nakoupila spoustu věcí u viětví ![]()
ale jinej dotaz,proč tu jsem.Vím,že to sem moc nepatří,ale chci vás poprosit jestli nevíte o nějakým receptu na potahovku.nebo nějaký odkazy tady.mooooc děkuju ![]()
Tikule, dělám tuto: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Jinak inspiraci můžeš čerpat i tady: https://www.emimino.cz/…skuse-34499/
když budeš potřebovat s něčím poradit, či se jen mrknout na fotogalerii.
tikule, já používám nejčastěji na potahovku varnu, chutná nám nejvíce, na modelování dělám taky mléčnou modelovací hmotu, případně, když potřebuji bílou, tak kupované hmoty.