Cukrářské nářadí - kde objednat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
10.9.11 15:51
ivulik123 píše:
já ty Wiltonky 8ks našla jak tady psaly holky Fialapraha za 200 Kč to bych řekla že je dobrá cena,těch 12ks měli za 298kč a některé barvy mi tam fakt přišly zbytečny třeba 2 žluté(lemon a Golden) nebo 2 modré(Royal Blue a Teal)
lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho :pankac:

jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím :think: , tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.9.11 15:53
no jo jenže ty už tam nejsou jenom ty sady po 8 a 12ks jestli jsem se dobře koukala :nevim:
lulushka píše:
ivulik123 píše:
já ty Wiltonky 8ks našla jak tady psaly holky Fialapraha za 200 Kč to bych řekla že je dobrá cena,těch 12ks měli za 298kč a některé barvy mi tam fakt přišly zbytečny třeba 2 žluté(lemon a Golden) nebo 2 modré(Royal Blue a Teal)
lulushka píše:
Dasavr, oni mají i sadu po osmi, těch 12 se mi taky zdálo zbytečně moc, když se ty barvy dají namíchat a hlavně teda ty sady po 12ti jsem viděla jen v menších kelímcích, takže to vyšlo draho, teda aspoň pro mě. Myslím, že těch 8 barev za 350,– je v celku v poho :pankac:
jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím :think: , tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.9.11 15:57
ivulik123 píše:
no jo jenže ty už tam nejsou jenom ty sady po 8 a 12ks jestli jsem se dobře koukala :nevim:
lulushka píše:
ivulik123 píše:
lulushka píše:
jsou levnější, ale v menším balení, jestli dobře vidím :think: , tak jeden kelímek je jen 14g, za těch 350,– co jsem kupovala já, tak jsou ty kelímky skoro 29g

http://www.ceske-formicky.cz/?… tyhle mám já, ale hodně záleží jestli je využiješ, pokud z nich neděláš moc často, tak to menší balení po těch 14g stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.9.11 15:59

A nebo si vybrat po jedné http://www.ceske-formicky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.9.11 15:59
lulushka píše:
ivulik123 píše:
lulushka píše:
ivulik123 píše:
lulushka píše:

http://www.ceske-formicky.cz/?… tyhle mám já, ale hodně záleží jestli je využiješ, pokud z nich neděláš moc často, tak to menší balení po těch 14g stačí :wink: [/citace
jj.využiju ty větší peču docela často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
littleangel
12.2.12 11:14

přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné :)

• Citovat
  • Upravit
6292
12.2.12 13:14
kouknu,díky za tip :palec:
littleangel píše:
přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
littleangel
12.2.12 13:18

je tam to ho mnoho od válečků reliefních, silikonové reliefní folie, růžné druhy vypichovačů treba motýlky v balení jsou 3 velikosti a stojí to 55,– , jsou tam i zdobící kleště , různé zdobičky, silikonové formy na auta, vykrajovátka na růže, flowers sada…atd :)

• Citovat
  • Upravit
6292
12.2.12 13:24
no tak něco podobného sem objednávala u jedné paní na MMB,má taky supr ceny,hodně často peču takže se hodí mít po ruce zase nějakou novinku
littleangel píše:
je tam to ho mnoho od válečků reliefních, silikonové reliefní folie, růžné druhy vypichovačů treba motýlky v balení jsou 3 velikosti a stojí to 55,– , jsou tam i zdobící kleště , různé zdobičky, silikonové formy na auta, vykrajovátka na růže, flowers sada…atd :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.2.12 13:58
díky za tip už jsem tam :dance: :dance: :dance: ceny ještě lepší než na MMB :palec:
littleangel píše:
přihlastese na facebook do skupiny dortpom, ceny jsou tam neuvěřitelné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
littleangel
12.2.12 14:00

Tak to jsem ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
1
29.3.12 09:50

pozor na aditiva!!!

Ahoj,

pozor na barvy a nektere mod. hmoty nejsou totiz diky svemu slozeni uplne urcene ke konzumaci detem, nastesti dnes uz docela dost vyrobcu je korektnich a tak udavaji fakticke slozeni a tak si muzete zjistit kolik spatneho ci dobreho jejich produkt obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
29.3.12 10:51

Ahoj holky,vetřu se k vám do diskuze.Já teda nakoupila spoustu věcí u viětví :)

ale jinej dotaz,proč tu jsem.Vím,že to sem moc nepatří,ale chci vás poprosit jestli nevíte o nějakým receptu na potahovku.nebo nějaký odkazy tady.mooooc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.3.12 11:09

Tikule, dělám tuto: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Jinak inspiraci můžeš čerpat i tady: https://www.emimino.cz/…skuse-34499/ ;) když budeš potřebovat s něčím poradit, či se jen mrknout na fotogalerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.3.12 11:15

tikule, já používám nejčastěji na potahovku varnu, chutná nám nejvíce, na modelování dělám taky mléčnou modelovací hmotu, případně, když potřebuji bílou, tak kupované hmoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí