Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
NO holky, jsem na tom podobně, taky nestíhám přes den s dětmi, to musí manžel vyvést drobotinu ven, abych něco zvládla, korpus upeču s nimi i krém udělám, ale malý spí jednou denně 20 minut. Takže víc toho nedám. Většinou dělám taky po nocích. A hlavně nepeču teď na zakázky i tak toho je na mě až kam. Nějak nezvládám všechno zkloubit a přiznám se, že nestíhám. Takže fakt 1 dort , najednou jich víc nedám a i tak je to ve stresu a spěchu.
Tak já a zdobení s 2,5 letym fakt nejde, to jsem kolikrát trnula co mi s tim provede. Když jsem tu knihu co jsem sem dávala měla v lednici, tak si ji otevřel a urval mi poupě tý frézie. Nebo jsem mu k prvním narozeninám dělala dort iglů s lednim medvědem a tučňákem, no než jsem udělala tučňáka, tak mi u medvěda ukrad hlavu a snědl!!! Takže jsem musela dělat novou.
Pettulle, to jsou kolikrát fakt úsměvné story. J8 mám teď doma téměř ročáka, čerstvě 3 letou, 6,5 letou a 9 letého. Všechny mám doma. M8me domácí školu, takže je to pestré. ![]()
Těm starším nadělám marcipán a modelují si svoje ozdoby a pak si zdobí cukroví nebo dortíky, ale ty mladší mám pod nohama. ![]()
@littleangel píše:
základní sada wiltonek za 350,– www.ceskeformicky.cz
To sice jo, ale mají vysoký poštovný, takže se to u nich nevyplatí kupovat. Já je kupovala ještě než to poštovný zvedli + ještě plno věcí okolo, teď už kupuju raději u Malátků.
dasavr, no tak to máte doma veselo, 4 dětičky, mě stačí to jedno a nejradši bych si to druhý ještě nějaký čas v břichu ponechala, jinak ten stíhá všecko, motat se mi pod nohama, asistovat, ničit a ujídat.
Dasavr,ty jo já mít 4 děti tak už se někde houpu s mašlí na stromě
to tě fakt obdivuju že ještě vůbec stíháš něco péct
já mám dvě holky sice z velkým věkovým rozdílem ale i tak si někdy připadám že bych měla být nejraději naklonovaná,aby byl každý spokojený a každý měl kousek maminky nebo manželky
![]()
Pettulle tak držím palečky až je to druhé mimuško hodné
na ty Malátky kouknu už jsem na těch stránkách byla ale nic neobjednala,nakonec jsem objednala u Gostol a pak ještě jedna paní na MMB má supr věcičky a plátíš poštovné jen 45kč a je jedno kolik toho nakoupíš kupuju vlastně teďka už jenom u ní a barvičky Wiltonky a prachovky prodává i jednotlivě
Ivuli, děkuju, hodíš mi na tu pani odkaz? Já mam právě 4 stránky ze kterých objednávám podle aktuálního poštovnýho, kde ho maj nejlevnější, tak tam nakoupím, i když se teda občas musim přízpůsobit nabídce co mají. Teď jsem objednávala přes tisícovku, takže to tam mají poštovný za 50,–
Pettulle posílám odkaz na paní z MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ona má i e-shop ale přes ten MMB je výhodnější poštovné
http://cukrarske-pomucky.cz/
koukni a uvidíš co je nebo není levnější a písnu ju,papa ![]()
Holky, taky nakupuji hlavně u MAlátků, případně Gostol.
Dnes jsem se realizovala s dortem pro neteř, ale celkem v časovém presu, takže není zcela podle mých představ. Vás tady zahltím fotkama ![]()
Dasavr to máš moc pěkné
,měla jsi nějakou předlohu ?
Pettulle nemáš zač ![]()