Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím. Jdu rovnou k věci..
Jsem teď druhým měsícem na neshopence a nevychází mi na nájem. Nechci říkat rodině nebo známým, je mi to trapné. Nemáte někdo zkušenosti s krizovými půjčkami? Nějakou firmu u které nezaplatím 3× tolik a nezadluží mě? Celkem se toho bojím, protože se v takových věcech nevyznám, ale opravdu teď nemám jinou možnost. Částka by byla 8000 Kč. ![]()
Tak když jsi na neschopence, tak nechápu co je na tom trapného se zeptat rodiny ![]()
Zkuste spíše požádat o mimořádná okamžitá pomoc na úřadě. Je to pořád lepší jak si brát půjčku. Pokud jiná možnost nebude, tak zkuste o půjčku požádat Vaší banku.
@cllovek píše: Více
Blbost. Spolkni hrdost a požádej někoho v rodině, tyto půjčky NIKDY nejsou výhodně, dvojnásob, když jde o nájem. ![]()
Menší půjčku nebo kontokorent vyřídíš u své banky online. Na to nepotřebuješ pochybný společnosti.
Ježíš, jen to nikdy! Cesta do pekel..
Pozadej rodinu, nebo jak píšou holky, kontokorent.
Sklop ušiska a pozadej v rodině, jak psaly holky. Případně tu svou banku, ale to bych si nechala na ještě horší časy. Hlavně ne žádné rychle krátkodobé půjčky🙏
@cllovek píše: Více
Ale jo, máš možnost spolknout hrdost a požádat rodinu o pomoc. Žádná půjčka nebude výhodná pro tebe, ale pro toho kdo ti jí dá. Takže nejlepší je ten kontokorent asi, hodně bank to má tak, že když to splatíš do určité doby, tak je to bez úroku. Na půjčky se opravdu vykašli, to je cesta do pekel.
Jde opravdu o hrdost, nebo už ti žádná banka nechce půjčit? Protože nezadlužený člověk by se zeptal: „Nevíte u které banky?“. A ne u které firmy.
No ptej se ve své bance, tam máš největší šanci, jakákoliv nebankovka je proste zlodějna.
Pokud je na nemocenské, tak je pravidlo, že se čeká až na další plnou výplatu. Protože nemá příjem, čímž nemocenská není, to je sociální dávka. Anonym práce.
Ještě doplním: tohle je nebankovkám fuk, proto je tolik lidí ve srabu.