Bezpečné hlídání dětí - kde hledat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
4.9.25 16:00
@Anonymní píše: Více

Jo ten večer je u nás taky až po desaté :roll: ale aspoň něco, děti jsou taky nespavci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.9.25 16:30
@Ťarbík01 píše: Více

Toho se právě bojím, dobré recenze se dají nasbírat za jednorázové hlídání, kdy se hlídačka přemůže a snaží a pak už to může flákat nebo je to nějaká šílená mařena, jakou popisuješ ty…a třeba to sexuální zneužití může přijít i od jinak oblíbené a fajn hlídačky, však jsou případy skautských vedoucích a pod., nebo teď se řeší ten film o Kulinském, jak ten kdo chce zneužít dítě si ho postupně omotá kolem prstu, uvaří jak žábu…asi teď tohle téma moc čtu a mám toho plnou hlavu, že to tak řeším, přitom vím, že nejvíc se toho děje v samotných rodinách (ale ty my máme daleko a vidíme se sporadicky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
4.9.25 16:32

Takže nehledá hlidani na večer, abyste mohli třeba do kina, ale na celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.9.25 16:58
@inkakřivák píše: Více

Jako spíš na večer, ať můžeme s mužem někam jít sami…nebo o víkendu si udělat svůj program…ale nejdřív tu hlídačku musím ověřit, že by hlídala u nás doma a já si dělala něco svého a hlavně aby si na ni děcka zvykly a ne že strčím tříleťáka a kočár neznámé paní z internetu a nazdar…no a tím nabíhají hodiny a člověk se nedoplatí a pak aby udělal nějaké rande zadarmo jinak bude zbytek měsíce na suchých rohlikách. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
4.9.25 17:02

@Pauznuto boji, no, to už je výběr na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pyžamožrout
4.9.25 19:03

Vážně žádná kamarádka není ochotna se obětovat jednou za čas? My byli s chlapem sami všehovšudy třikrát na 3 hodiny ale když jsme potřebovali pohlídat protože jsem byla v práci a manžel šel na pohřeb tak i kamarádka co nemá ráda děti jela 100km k nám, prostě pomohla.

• Citovat
  • Upravit
6687
4.9.25 19:10

Já jsem se s jednou z hlidacky.cz domluvila, holt prostě bude hlídat u nás doma pod mým dohledem :nevim: Bez testování to prostě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.9.25 17:28
@Pyžamožrout píše: Více

Když jsem byla těhotná s prvním, všechny říkaly, jak budou vozit kočár, ale skutek utek…jedna sice nabízela občasné hlídání, když už bylo dítko starší, ale to nevyšlo, protože dítě absolutně nezvládalo být s nikým cizím (vlastně ani s nikým z rodiny), teď už je trochu společenštější, ale zas přibyl druhý potomek a na úplné mimino si ta kámoška netroufá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí