Bezpečnost v okolí bydliště.

Anonymní
2.8.22 16:10

Bezpečnost v okolí bydliště.

Dobrý den.

Bydlím ve velkém rodinném domě se s dvěma dětmi, manželem a tátou. Od nepaměti máme problémy se sousedy. Soused měl dlouhodobé spory s mým tátou. Před měsícem soused zemřel. Jeho již dospělý syn nám před jeho smrtí řekl: „Až mi táta umře, dostanete co proto!!!“

A teď se to stalo. Soused rozdělil dům na tři byty a odstěhoval se. Každý byt pronajal jednomu propuštěnému vězni. V jednom je recidivista a feťák, který brutálně napadl jiného muže a zmrzačil ho. V dalším bytě je úchyl, který znásilnil patnáctiletou holku (naše dcera je jen o 2 roky mladší, bojím se o ní). Ve třetím bytě je muž, který byl opakovaně trestán za loupeže.

Jsem z toho naprosto zoufalá a hrozně se bojím. Nevím, jak zařídit, aby zmizeli. Šlo by je dostat pryč nějakou právní cestou? Taky se bojím o dceru, aby ji neznásilnil.

Co byste dělali? Nechci se stěhovat, to je asi to, čeho on tím chce dosáhnout. Nechci ustoupit zlu. Už jsem si samozřejmě legálně pořídila pistoli, abych mohla ochránit děti.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20902
2.8.22 16:18

Kamery, lepší zabezpečení. Ale od tama je nedostaneš, nemáš jediný právní důvod.

A odkud to víš co jsou zač? Ty ses s nima bavila a oni ti to řekli?

Příspěvek upraven 02.08.22 v 16:19

• načítám...
74217
2.8.22 16:18

To je zas nějaký výmysl trolla?

• načítám...
40425
2.8.22 16:20
@Anonymní píše:
Dobrý den.

Bydlím ve velkém rodinném domě se s dvěma dětmi, manželem a tátou. Od nepaměti máme problémy se sousedy. Soused měl dlouhodobé spory s mým tátou. Před měsícem soused zemřel. Jeho již dospělý syn nám před jeho smrtí řekl: „Až mi táta umře, dostanete co proto!!!“

A teď se to stalo. Soused rozdělil dům na tři byty a odstěhoval se. Každý byt pronajal jednomu propuštěnému vězni. V jednom je recidivista a feťák, který brutálně napadl jiného muže a zmrzačil ho. V dalším bytě je úchyl, který znásilnil patnáctiletou holku (naše dcera je jen o 2 roky mladší, bojím se o ní). Ve třetím bytě je muž, který byl opakovaně trestán za loupeže.

Jsem z toho naprosto zoufalá a hrozně se bojím. Nevím, jak zařídit, aby zmizeli. Šlo by je dostat pryč nějakou právní cestou? Taky se bojím o dceru, aby ji neznásilnil.

Co byste dělali? Nechci se stěhovat, to je asi to, čeho on tím chce dosáhnout. Nechci ustoupit zlu. Už jsem si samozřejmě legálně pořídila pistoli, abych mohla ochránit děti.

Vidím tu možnost, že se pomlátí mezi sebou… 8)

• načítám...
33730
2.8.22 16:20
@Anonymní píše:
Dobrý den.

Co byste dělali? Nechci se stěhovat, to je asi to, čeho on tím chce dosáhnout. Nechci ustoupit zlu. Už jsem si samozřejmě legálně pořídila pistoli, abych mohla ochránit děti.

Ale no ták, a jak víš, co je to za lidi?

• načítám...
65245
2.8.22 16:25

Že to tak přesně víš, kdo je kdo.

• načítám...
Anonymní
2.8.22 16:28
@vokishka píše: Že to tak přesně víš, kdo je kdo.

Osobně mi to řekl a hledání v médiích to potvrdilo (jméno, vzhled).

• Upravit
56505
2.8.22 16:31

Hm. Pán umřel před měsícem a syn už stihl dům předělat na tři byty. To je teda rychlík. 🤔 :mrgreen:

Pokud byl dům otce, tak bude dědické řízení a do té doby se nesmí na dům sáhnout.

Trollíku chce to lepší příběh.

• načítám...
437
2.8.22 16:31
@Anonymní píše:

Ze ti to řekl, mohla byt jeho taktika. Ze jsi našla recidivistu s uvedenou fotkou a jménem v mediich moc nevěřím.
A jestli soused zemřel před měsícem, nemá ještě dědic ani pozvánku od notáře, natož dům rozděleny na tři bytové jednotky a už i pronajatý :lol:

• načítám...
20902
2.8.22 16:34
@Anonymní píše:

Všichni 3 co?

• načítám...
21917
2.8.22 16:39

Okurková sezóna, je třeba vypilovat příběh na OnaDnes?

• načítám...
19983
2.8.22 16:41

V médiích si našla jméno i fotku? Ale no tak

• načítám...
Ou
24138
2.8.22 16:45

Jasně, za měsíc se vyřídilo dědictví, rozdělil se dům a sehnali se 3 trestanci.

I ta historka včera o tom kriminalistovi co si o něm kámoš myslí že je pedofil byla uvěřitelnější.

@admin

Ale proboha - koukej mi do pošty poslat kontakt na tu firmu, kde si do měsíce vyřídíš kompletní rekonstrukci domu!

Jinak tedy pokud jsi někdo, kdo se o prázdninách nudí a zkouší si koncepty na nějaké povídky, tak ne nedaří se ti to. Piš o tom, o čem znáš. Respektive hledej cesty jak poznat a porozumět více věcem, nebo piš fantasy realita ti utíká v celkem podstatných detailech, takže to není uvěřitelné.

• načítám...
2200
2.8.22 17:06

To měl inzerát typu: pronajmu byt jen bývalému vězni. Čím brutalnejsi trest, tím větší šance na získání bytu.
Ji ak si neumím vysvětlit, kde vzal 3 bývalé vězně tohoto typu a narval je do jednoho domu. A ještě k tomu mediálně zname individua… No tak :mrgreen:
Pár vězňů znám, ale jen jeden je mediálně probírany. :mrgreen: A to bylo za finanční podvod.

• načítám...
Ou
24138
2.8.22 17:07
@Ťarbík01 píše:
To měl inzerát typu: pronajmu byt jen bývalému vězni. Čím brutalnejsi trest, tím větší šance na získání bytu.
Ji ak si neumím vysvětlit, kde vzal 3 bývalé vězně tohoto typu a narval je do jednoho domu. A ještě k tomu mediálně zname individua… No tak :mrgreen:
Pár vězňů znám, ale jen jeden je mediálně probírany. :mrgreen: A to bylo za finanční podvod.

Teď se dozvíme, že vlastně syn je bachař na Mírově :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová