Bezradna

Anonymní
21.5.10 08:46

Bezradna

Ahoj holky,mam takovy problem.Ziji s pritelem a meli jsme krizove obdobi,jsem ve 30tydnu tehotenstvi.Jednou jsem se trosku opila a ulitla s jinym.Ted mam obavy,kdo je otcem.Prvni den posledni menstruace jsem mela 27.10.09 pohlavni styk(ulet)jsem mela 5.11.09.Nemel ochranu,ale vse ponechal mimo me.S mym partnerem jsme meli pohlavni styk 6.11,7.11,8.11 a ten samozdrejme vse ponechal ve mne.Dokonce jsme se milovali 2× o tom vikendu.Mohly by jste mi poradit,jestli muzu byt klidna,ze dite je partnerovo?Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
dalmatinka2004
21.5.10 09:00

Téééda… :think: tak tohle nezávidím. Stát se může, to je jasný… ale asi bych byla „klidná“, pokud je to tak, jak říkáš, že ten úlet nechal vše mimo, tak je daleko větší pravděpodobnost, že otec bude přítel. Na 100% ti to asi nepotvrdí nikdo, ale já bych to viděla tak na 99%, což je hodně. :wink:
Hlavně, aby jste byli s prckem zdraví! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3853
21.5.10 09:02

Jasný, že je pertnerovo ani bych nad tím neuvažovala. Nic od toho úletu nemohlo zůstat a náhodně se uhnízdit v tobě. Tak to neřeš a zapomeň na to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.5.10 09:08

Je to holky strasny pocit,cim vic se blizi porod,tim vice jsem zmatena.Nemuzu spat a porad,jen pocitam,pak uz mam v hlave z toho zmatky.Menstruaci mivam pravidelnou a ovulace byla 9.11.10.11.Dekuji moc za psych.podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.5.10 09:16

Já věřím, že je to strašný. Ale já bych se opravdu nebála myslím, že ta pravděpodobnost je tak strašně velká, že přítel musí být otec, že by jsi se neměla nervovat miminko si to nezaslouží. :palec: Nemáš být proč nervozní, ale mám úplně utkvělou představu jak se můžeš cítit, ale měla by sis to sama v sobě pořádně srovnat jinak tyhle pochybnosti budou přetrvávat i po porodu. Pak se ti bude stávat, že budeš hledat podobu. A myslím, že by jsi si mohla být potom jistá podle krve tvého miminka třeba jí bude mít po příteli a pak není co řešit. Teda pokud nemají oba chlapci stejnou krevní skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.10 09:18

neboj,,stopro je to přítele. Navíc - esli dobře počítám, úlet byl 10.den cyklu a to nemohla být ovulace. otěhotněla jsi určo ten 12. nebo 13tý den cyklu s přítelem. :wink: tak na to nemysli,,,a bud v pohodě :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
21.5.10 09:23

Opravdu se nenervuj! Nesvědčí to ani jednomu z vás - opravdu dobrá rada je: Zapomeň na to! A chraň tě ruka Boží, abys opravdu jednou zkoumala podobu nebo tak…!! Člověk občas udělá pěknou pitomost, ale jede se dál a důležitý je, abyste byli s tatínkem (přítelem) miminku tou nejlepší rodinou a zázemím! :wink: To je důležitý. Mějte se rádi a ty se netrap - šetři síly! Budeš je potřebovat ať už při porodu, tak taky potom po něm.
Hodně pohody a zdravé miminko!
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.10 09:28

Ja vim,ze prckovi to nesvedci!!!Nejak se to na mne behem tohoto tydne opet podepsalo.Clovek udela chybu a dneska vim,ze jsem byla tehda pekne pitoma a nezodpovedna.

• Citovat
  • Upravit
914
21.5.10 09:34

To bude v pohodě, zapomeň na to a hlavně to neřeš s přítelem. :pankac:
Držím palečky, za chvilku budeš běhat kolem mimča a budeš mít úplně jiné starosti :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.5.10 09:41

ahojky anonymní

Mám kamarádku co řešila stejný problém…užila si před svatbou a pak s manželem…když byla těhotná tak se zděsila…myslela si,že to musí být muže dle výpočtu…trochu se uklidnila…malé jsou 3 roky a není podobná na svého tátu…přestal o ni zajímat po narození,takže zatím na nic nepřišel…jednou asi i k němu drby dojdou…a pak dojde i na test otcovství…záleží asi kdo má lepší sperma a zdravější…radši nic neříkat a pak se časem uvidí…držím palečky ať Ti to dopadne jak ji přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.5.10 09:56

Podoba přeci nic neznamená…znám sposty dětí svých otců!!!A nejsou podobní nikomu z rodiny. Pak ovšem znám i dítě které svému Otci podobné být nemůže pže není jeho, ale pokud nenastane žádná pochybnost koho by to napadlo??? Prostě klid tvůj případ je o to lepší, že sex proběhl bez…a já ti můžu ze své vlastní zkušenosti říct, že jsem musela být bez antikoncepce půl roku než jsme začali pracovat na miminku a manžel se nikdy nespletl a miminko s toho rozhodně žádné nebylo!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.5.10 09:59

udělá se to těžko ,ale radši se tím nezabívej a rozhodně se s tím nesvěřuj partnerovi.Určitě je to jeho ,jak píšou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 10:31

Leni podle poctu by to tak melo byt.Prosim Te,kdyz jsem 5.1.byla v 10w3d+-07d.To znamena,ze ty 3dny se odecitaji a 2.1. jsem byl 10w3d?Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.10 10:32

promin,ze jsem 2.1. teda byla v 10w0d

• Citovat
  • Upravit
1690
21.5.10 12:09

Pokud jsi 2.1. byla v 10tt+0 dní,tak ti vychází datum poslední menstruace 24.10 a pokud máš pravidelný cyklus tak ovulace proběhla 7.11! :wink: Takže se ničeho neboj,miminko je určitě přítelovo!!!Šance že by si otěhotněla při tom úletu,ještě když to šlo mimo tebe je téměř nulová!!! :palec: Takže na to nemysli,užívej si těhotenství a držím palečky ať všechno dobře dopadne… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí