Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,chtěla bych si koupit těhotenský gymnastický míč,nemáme někdo zkušenosti kde sehnat nějaký dobrý?Nejlépe přes internet.díky moc
ahoj,
s touhle firmou mam (a to i v praci-jsem fyzioterapeutka) obecne dobre zkusenosti. Mice u nas jsou hodne pouzivane a zatim bez problemu
http://www.alvo.cz/?…[sort]=19.86&form[orientation]=ASC&form[orderby]=news&form[start]=0
caute chodte do kauflandu maji tam s prumerem 65cm modry s pumpickou na jedno pouziti a s priruckou se ctyrmi cviky,s pozdravem Palo Trdkac ![]()
Ahojte mám takový dotaz chtěla bych si pořídit gymnastický míč měřím 155cm a na jedné diskuzní stránce mi nějakej fitnes poradce poradil průměr 65cm ale když sem si vybírala na eshopu sportisima tak je tam velikostní tabulka a podle té bych měla mít průměr 55cm máte někddo s tím zkušenosti? popřípadě stejnou víšku a jaký průměr míče? děkuji
65 ti bude podle me velky, ten jsem kupovala mamce s vyskou pres 160…
@j.a.n.i1 píše:
@Teru.linka20 To záleží k čemu ho chceš?
Na sezení a jen tak na pohupování a na jednoduché cvičení po operaci
@Teru.linka20 Tak jestli na sezení, tak je potřeba to řešit podle velikosti stolu, nikoliv podle tvé výšky, jinak řečeno 55 je ke kancelářskému malý. Naopak na cvičení bych se asi při tvé výšce přikláněla spíše k tomu menšímu
no a teď si vyber.
@j.a.n.i1 píše:
@Teru.linka20 Tak jestli na sezení, tak je potřeba to řešit podle velikosti stolu, nikoliv podle tvé výšky, jinak řečeno 55 je ke kancelářskému malý. Naopak na cvičení bych se asi při tvé výšce přikláněla spíše k tomu menšímuno a teď si vyber.
Já na něm sedím jen u televize u stolu na to nemám nervi to si radši sednu na židli
No já sama nevím všichni kromě prodejny sportisimo a tady mi radí ten větší no asi pudu do prodejny jestli tam nemaj nějakej nafouklej at to skusím jinak fakt nevím